You're a cheating bitch i chyba o tym wiesz ;p
Ta, i dowodem na to jest ustawienie sobie za przeciwnika w półfinale Ignatiusa? Ty i te twoje teorie spiskowe hehe...
Ladies and Gentlemen, tabelki zedytowane, sygnatura aktualna, czas na półfinały. Aby odrobinę wszystko przyspieszyć, zdecydowałem się obie walki półfinałowe umieścić tego samego dnia. W kolejnym tygodniu będzie walka o trzecie miejsce, a w następny finał, w którym odrobinę zmieniona zostaje formuła głosowania (opisałem to w regulaminie gry).
Pamiętajcie, że minimalna ilość znaków przewidziana dla tych walk to teraz 7500.Nie ma wielkich niespodzianek w głosowaniu, a Yuz na pewno cieszy się z wyniku dzisiejszej walki. Mi przypadło opisywanie zwycięstw Serge'a, Ignatius dostał Nightmare'a, Reaver ma pod opieką Linka, a Yuz ma swoją ulubioną Tifę. Przyporządkowanie postaci było łatwiejsze do zrobienia niż mi się początkowo wydawało, nawet nie musiałem niczego losować. Miejmy nadzieję, że zawodnicy są zadowoleni z tego kogo dostali.
Aha, korzystając z okazji, możnaby podziękować za wspólną zabawę czterem zawodnikom, którzy w tym miejscu kończą swoją przygodę z Tournament of the Titans: Musiolem, Teeno, Siergiejem i DarkButz'em. Miejsca które ostatecznie zajęli w turnieju, zostały ustalone na bazie rankingu generalnego, prowadzonego od początku turnieju. Mam nadzieję, że bawiliście się dobrze i wierzę, że będziecie głosować w zbliżających się walkach.
Turniej oficjalnie kończy się 26 sierpnia czyli zgodnie z planem, zakładającym jego trwanie przez 9 miesięcy.