PS3 dostałem, bo to była nagroda za pierwsze miejsce... Nie mówiłem wam?
Zresztą, skoro już piszę posta w tym temacie, trzeba się zastanowić nad jedną, ostatnią rzeczą, jaką mamy do zrobienia w kwestii turnieju. Chodzi o wybranie 10 walk, które zostaną zmienione w odpowiedni artykuł, który trafi do publicystyki. Zdecydowałem, że najlepiej będzie dać po jednej walce od każdego z uczestników, zatem jedyna kwestia, która pozostaje nam do rozwiązania, to wybór najlepszej. Są dwie możliwości na jej rozwiązanie i dlatego też otwiera sondę w temacie, która potrwa kilka dni conajmniej.
Pierwsza opcja: każdy wybiera swoją najlepszą walkę.
Druga opcja: każdy zawodnik losowo wybiera przeciwnika, którego wszystkie walki czyta jeszcze raz i to on wybiera najlepszą.
Pierwsza opcja jest bardziej logiczna, ale może być w niej kłopotliwy wybór. Mi ciężko będzie ocenić, która walka jest najlepsza, przypuszczam, że ktoś inny będzie miał.. hmm.. ostrzejsze spojrzenie na nie. Druga opcja wiążę się z czytanie ponownym wszystkich walk oponenta, co może chwilę zająć i pewnie jest kłopotliwe. Nie mniej jednak, w ten sposób wybór będzie łatwiejszy i, IMO, bardziej wymierny.
Czekam na głosy i komentarze.