Teeno - dasz rade... przeczytaj sobie z grubsza o nim, a jak czegoś nie będziesz wiedział, to ci tu służymy pomocą.
Po 5 tygodniach każdy ma za sobą po 2 walki, więc ranking wygląda już w miarę sensownie. Jeszcze nie przeczytałem walk, pewnie zrobię to jakiejś nocy, kiedy będę zakuwał heh... ale jako organizator imprezy obserwowałem pojedynek Teeno i Yuzurihy, jak zmieniały się głosy pod koniec heh... w końcu jeden głos przeważył i nasza jedyna uczestniczka jest póki co na 3cim miejscu. Zabawnie się złożyło, bo za tydzień mamy w takim razie pojedynki 4 pierwszych tabeli nadzorujących heh...
Chciałem tu napisać coś o zasadach obowiązujących w fazie pucharowej, ale chyba się z tym wstrzymam jeszcze. Faza grupowa kończy się dopiero pod koniec maja, więc jeszcze mamy czas, aby to ogłosić. Powiem wam tylko narazie tylko tyle, że w pojedynkach pucharowych, minimalny limit znaków wzrasta do 5k. Czyli już się trochę bardziej napocić będzie trzeba.
Jeszcze jedna sprawa. Co sądzicie o tym, żeby po zakończeniu zabawy (czyli jakoś na jesień), wybrać powiedzmy 10 najlepszych walk i umieścić je na stronie głównej w jakimś stosownym dziale/artykule? Dział "Fanfik" jakoś tak pustkami świeci ostatnio hehe...