A ja juz zbliżam się do ponownego ukończenia fabularnego w KH 358/2 Days i zastanawia mnie jak wygląda zdobywanie najwyższego poziomu trudności. Stron panelów jest więcej niż cztery? Jeśli tak, to nie jestem pewny czy starczy miejsca by być dobrze uzbrojonym i mieć 100level.
Heh, szkoda, że twórcy nie wymyślili czegoś lepszego poza misjami które powtarzamy po trzy razy, tylko na trochę innych warunkach. Z niektórymi będę mieć pewnie problem, najbardziej z tymi specjalnymi, zaznaczonymi na żółto. Wszystko jest jasne jeśli chodzi o zdobywanie Challenge Sigils, ale nie do końca wiem jak to jest z koronami. Czasem zdobędę 4, czasem trzy i w zasadzie nie wiem czy 4 to max czy można jeszcze więcej znaleźć, a gdy za pierwszym podejściem zdobędę tylko jedną to czy mogę nadrobić zaległosci i zdobyć pozostałe przy nastepnym podejściu? Mam nadzieję, że tak, ale to i tak trochę kłopotliwe bo gra nie pokazuje mi ile zdobyłem tych koron tak jak jest to pokazane w wyzwaniach. W Mission Mode zawsze jest jedna korona. I pograłbym z kimś w co-opie ale niestety w pobliżu nie ma nikogo z DSem i ową grą. Shame.