Autor Wątek: Kingdom Hearts  (Przeczytany 31427 razy)

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
Odp: Kingdom Hearts
« Odpowiedź #100 dnia: Stycznia 04, 2013, 03:11:09 pm »
Stron paneli jest tylko 3. Może dałoby się ustawić lv 100, ale nie chciało mi się dłużej grindować, niż jest to potrzebne.
Każda misja za które dostajesz korony za pierwszym razem mają ustaloną wyższą nagrodę, a za kolejnym przejściem już dostaniesz tylko 1. zresztą nie ma większego sensu grindować po Master's Circle, skoro bardziej szkodzi niż pomaga.
I'm in Space!

Offline kALWa888

• Redaktor
« Odpowiedź #101 dnia: Stycznia 04, 2013, 06:13:31 pm »
Mhm, więc może nie będę grindować do końca.

Dzięki za info.

Offline kALWa888

• Redaktor
« Odpowiedź #102 dnia: Stycznia 24, 2013, 09:23:40 pm »
Rzeknę: Fuck Yea!

Po wielu trudach i godzinach w końcu udało mi się zaliczyć "wstępne" 100% w Kingdom Hearts 358/2 Days. Czuję niemałą satysfakcję :D. Niektóre momenty były naprawdę trudne, tak jak walka z Leechgrave w Challenges, gdzie trzeba było unikać obrażeń. Pełne skupienie, spocone dłonie i tylko przekleństwa co jakiś czas. Ale w końcu udało się i można powiedzieć że zaliczyłem na 100%. Pozostało jeszcze zdobycie wszystkich broni, pierścieni i maksymalnego poziomu doświadczenia, a do tego trzeba tylko cierpliwości. No i teraz jak mam Ultima Weapon wszystko powinno iść gładziutko.

Co do samej gry, to jest w zasadzie bardzo dobra, ale byłaby lepsza gdyby nie ten cholerny lock-on, ogólnie system namierzania. Starałem sie o najlepszy wynik w wyzwaniach w Olympus Colliseum, a ten kretyn Roxas zamiast celować w przeciwnika celował w beczkę. I cenne sekundy mijały a mi przybywało tylko frustracji. Spartaczone jest też włączanie limit break'a. Gdy rzucimy czar poprzez użycie skrótu, to zaraz po tym nie idzie włączyć tego limitu, bo jest jakaś blokada. Trzeba puścić A i zacząć jeszcze raz. Podczas przechodzenia fabuły takie coś nie przeszkadzało, ale w momencie gdy liczy się każda sekunda, sprawia że ma się ochotę zabawić w dzielenie się konsolą niczym opłatkiem. A szkoda by było. Co mi się jeszcze tak średnio podobało to ten cały system paneli, o którym już wspominałem bodajże. Lekko nieprzemyślany, przydałoby się żeby tych stron z panelami było 4 a nie tylko trzy. Wtedy miałbym miejsce na wszystko. W KH1 przykładowo ilość umiejętności których mogliśmy używać również była ograniczona, ale nie do tego stopnia. Tutaj jeden rzut czaru np Fire kosztuje jeden panel. Wolałbym raczej zwykłe używanie many. Inna sprawa, że zachowanie naszych sprzymierzeńców też pozostawia wiele do życzenia. Żadna konfiguracja ich zachowania nie robiła mi dobrze. Blokowali nieraz przejście, leczyli w momencie gdy chciałem użyć limit break, stawali obok mnie albo przede mną wtedy gdy chciałem rzucić beczką co skutkowałem rozbiciem się beczki o kompana. Paranoja jakaś. No i trochę za mało światów i żadnego nowego, ale to w końcu DS, nie PS2. Fabuła przez większość gry to takie wykonywanie misji za misją, dowiadywanie się o tym, że Bestia ma szał, że karty w krainie czarów szukają sami nie wiedząc czego, że Aladyn i Dżasmin próbuję odbudować miasto. Nic ciekawego nie dzieje sie w świecie disneya. Ciekawiej robi się jak zwykle pod koniec, gdzie wszystko układa się w całość itd. I spodziewałem się, że gra bardziej mnie wzruszy, ostatnie scenki są piękne, ale jakoś KH2 uderzyło mnie bardziej. No i ogólnie fajnie było pobawić się w ten missing link. Moja ocena to 8/10. Gdyby lepszy, bardziej dopracowany gameplay byłoby 10/10 albo 9+/10.

Teraz pora na Re:Coded :D
« Ostatnia zmiana: Stycznia 24, 2013, 09:36:02 pm wysłana przez kALWa888 »

Offline DarkAura16

• Knight
  • Nikt specjalny.
« Odpowiedź #103 dnia: Stycznia 26, 2013, 08:12:52 am »
Days obok KH2 sa moja ulubiona czescia. Jakos historia opowiedziana w tej czesci najbardziej przypadla mi do gustu. Ale system rozwoju postaci jednak troche zostawia do zyczenia. Ale 80 lvl jest, ,,superhiperboss'' z ktorejs tam misji w Twilight Town zaliczony, Challenge ogrodkowo tez.

Pytanie do Kalwy - Co sadzisz o postaciach na Challenge Mode? Ktora Ci sie najlepiej gralo, najwygodniej? Mi osobiscie do gustu przypadl Riku z dosc mocnym limitem i Saix zadajacy z najlepsza bronia ogromne obrazenia. Z innych fajnie sie gra Roxasem z Oathkeeperem i Oblivionem, ale za duzo to on nie robi. Ot tak poprostu fajnie sie gra. Z Organizacji milo wspominam tez Xemnasa, choc przy mashowaniu ataku przy krzywej powierzchni wylatywal w powietrze i denerwowalo mnie to, ze musialem czekac az spadnie. Gdzies tam na ostatnich miejscach mam Larxenne i Xigbara. Nie wiem, ktora postacia fajniej ciachalo mi sie heartlessy. Chyba Xigbarem pod wzgledem rozgrywki, za to Larxenne jezeli chodzi o limit.

Offline kALWa888

• Redaktor
« Odpowiedź #104 dnia: Stycznia 26, 2013, 07:45:40 pm »
Do trudniejszych misji brałem Xemnasa ze wzgledu na jego silne ataki i dobre air jak i ground combo. Xigbar denerwował mnie tym swoim słabiutkim keybladem, więc pograłem nim tylko chwilę. A tak większość Mission Mode przeszedłem Roxasem z tego względu że bardzo dobrze go znam. Bardzo dobrze grało mi się Mickeyem i Sorą oczywiście. Riku też jeden z najlepszych, ale nie zdążyłem sprawdzić jego Limitu :D. Całkowicie nie spodobał mi się ten wielki, który jest najsilniejszy. Siły dużo, ale co z tego jak jest tak wolny, że nie zdążyłem zadać nim ani jednego ciosu.

Co do wbitego levela, to mam 90 i jestem na etapie poszukiwania jakiejś dobrej misji. Na razie expię w ostatnim dniu, tam gdzie walczy się z Riku. Nie mam niestety jeszcze pierścienia Extreme, wiec maksymalnie ile udaje mi się zdobyć za pojedyncze przejście to 3800 punktów bodajże. Więc zejdzie mi trochę czasu.

Offline DarkAura16

• Knight
  • Nikt specjalny.
« Odpowiedź #105 dnia: Stycznia 26, 2013, 11:23:26 pm »
Xigbar i keyblade? On ciachal pistoletami jak dobrze pamietam. I byl jeszcze Xaldin, ale zdecydowanie wystep lepszy mial w KH2. W Days jest kompletnie skopany. Mickey'a nielubie. Jakos nie podchodzi mi ta postac. Za to Sora + silne ataki + Ragnarok = mini rzezna.

Coz, chyba nic poza ostatnia misja nie moge Ci polecic... sam jechalem na tym nedznym 3800xp. Jednak na 80 poziomie zaprzestalem i udalo mi sie dociagnac to wszystko. Grindowanie w Days to katorga imho.

Jakiej broni uzywasz? Ja jak dobrze pamietam latalem czasem z Kingdom Key+(odblokowywala ostateczne bronie w challenge - jak Arpeggio Demyxa czy Oathkeeper+Oblivion u Roxasa) i na zmiane do tego z jakims ,,xyz'' masakratorem.

Offline kALWa888

• Redaktor
« Odpowiedź #106 dnia: Stycznia 27, 2013, 02:55:37 am »
No, miałem na myśly te pistoleciki Xigbara. Keyblade przecież miała tylko Xion i Roxas.

Teraz i już dość długi czas używam Kingdom Key+. Używałem do niego 4 Sight units, bo sporo zwiększają szansę na krytyczny cios i jak już nastąpi to potrafi zadać naprawdę potężne obrażenia. Bardzo mi to pomogło przy walce z Leechgrave w Challenges. Ale po tym jak go przeszedłem używam do niego 4 power units i pod względem ataku ta broń jest najlepsza.

I jest. W końcu mogę zrobic pierścien Extreme. Teraz expienie powinno pójść szybciutko. :D

Offline kALWa888

• Redaktor
« Odpowiedź #107 dnia: Stycznia 30, 2013, 07:40:02 pm »
Zacząłem kilka dni temu grać w Kingdom Hearts Re:coded i faktycznie, tak jak się spodziewałem jest to najgorsza część serii w jaką grałem. Ale gdyby tylko fabuła była lepsza, to gra byłaby super, bo gameplay jak zwykle jest bardzo przyjemny (choć momentami frustrujący) i w tej części dość zróżnicowany. Cała historia polega na zlikwidowaniu glitchów, które wkradły się w pamietnik. Glitche te mieszają w systemie i stąd mamy np platformówkowe przechodzenie końcówki pierwszego świata, turowe przechodzenie trzeciego itp. Niestety gameplay jest tak naprawdę jedyną zaletą tej gry, choć końcówka gry też jest niczego sobie no i pierwszy raz mam okazję zwiedzić [spoiler]castle oblivion, bo niestety nie grałem jeszcze w CoM[/spoiler]. Zacząłem niby grać na najtrudniejszym poziomie, ale jak przejrzałem to co jest do zdobycia, zauważyłem, że nie ma to sensu, bo żeby uderzyć w 100% trzeba zagrać na każdym poziomie trudności, który można zmienić w każdym momencie gry poza walką i scenkami. Ogólnie rozwój postaci i sprzętu na plus, ciekawie to wszystko się dzieje.

Oprócz recoded, maksuję jeszcze 358/2 Days by ostatecznie wszystko zaliczyc i odłożyc na półeczkę. Pozostało mi tylko przeczytać extra diary, opisy przeciwników i zdobycie maks lvl.

Offline kALWa888

• Redaktor
« Odpowiedź #108 dnia: Lutego 03, 2013, 07:47:20 pm »
Udało mi się wymaksować Kingdom Hearts 358/2 Days i tą grę odstawiam ostatecznie na półkę z żalem, choć i tak pewnie do niej wrócę kiedyś, w ramach odświeżenia serii. Ale to dopiero wtedy jak będę miec okazję zagrać w Chains of Memories, Birth By Sleep i Dream Drop Distance. Czyli za jakiś czas dopiero. Zdobyć maksymalny poziom doświadczenia w Days nie było tak trudno odkąd zdobyłem pierścień Extreme podwajający ilość zdobywanego doświadczenia. Powtarzałem więc ostatnią misję [spoiler]pokonując raz za razem Riku (nie dając mu nawet zadać ciosu)[/spoiler] aż do skutku mając w uzbrojeniu Phantom Gear+ z trzema ability units i jedną power unit.

Offline Sha-chan

• Redaktor
    • Saint Seiya Divine Forum RPG
« Odpowiedź #109 dnia: Lutego 20, 2013, 01:18:31 pm »
Mam pytanie dotyczące  Kingdom Hearts Birth by Sleep a dokładniej mówiąc, chodzi mi o jedną skrzynkę znajdującą się w Disney Town. Chodzi mi o tą w Gizmo Gallery jak już się dotrze do ostatniego pomieszczenia, gdzie jesteśmy potraktowani jak piłeczka w Pinball. Jest tam zamknięta skrzynia w ścianie. Jak zdjąć te kraty? Trzeba podczas odbijania się pozaświecać coś, żeby odblokowało wejście? Kończę już trzeci scenariusz i wypadałoby uzupełnić braki.

Ogólnie gra bardzo mi się podoba. Scenariusz Terry był jak dla mnie najtrudniejszy (ach ten Zack, jak to tylko sobie przypomnę...)

Offline kALWa888

• Redaktor
« Odpowiedź #110 dnia: Marca 15, 2013, 05:07:37 pm »
Na pytanie zamieszczone wyżej nie potrafię niestety odpowiedzieć, bo nie grałem w KH BBS. Piszę tego posta bardziej w celu zareklamowania owocu mej pracy.
Udało mi się skończyć tłumaczenie scenek głównego wątku fabularnego z gry Kingdom Hearts. Niestety mało to wszystko popularne, stąd też ta próba promocji i link do playlisty.
http://www.youtube.com/playlist?list=PLD8BDB82281B3BD74&feature=view_all

Zostało może trochę poprawek (timing napisów kilku pierwszych części) i kilka scenek z wersji Final Mix, [spoiler]dialog Clouda z Sephem[/spoiler] no i niestety scena z muzyką Utady Hikari (czy Hikaru) na koniec gry gdzie padają słowa obietnicy został zablokowany ze względu na brak praw autorskich do ścieżki dźwiękowej tejże sceny. I o mało co mi konta nie usunęli, nędznicy jedne. Może ktoś się zainteresuje, w przyszłości wrzuciłbym lepszej jakości ripa z wersji HD, jak zdobęde potrzebne do tego urządzenie o którym ciągle zapominam żeby kupić.

A tak ogólnie to męczę się ciągle z KH Re: Coded na zacnego DSika. Zostało mi wymasterowanie Olympus Coliseum (Layer 15 na Standard i Critical), zdobycie gwiazdki na każdym poziomie trudności w Wonderland, przejście kilku ostatnich światów na 1HP, wymasterowanie wszystkich skilli do poziomu lv. 100 CR, zebranie całej kolekcji skillów, wykończenie Drop Listy, kilka pucharków za czasówki i zdobycie Ultima Keyblade. I tu mam niestety problem, bo nie mam pojęcia jak zdobyć tak dużą wymaganą ilość punktów w tym sektorze systemowym, gdzie ulti jest do zdobycia. Co challenge mnożnik punktów wynosi jakieś 3,5, raz bodajże 4 a tak zwykle x1,5 albo x2. Czyli w takim razie mam godzinami latać po tym sektorze i szukać Gold Tricholomy? 1,500,00 to sporo i nie zapowiada się że swoją obecną taktyką zdobędę taką ilość, może komuś się udało i podzieli się jakimiś wskazówkami?

No i druga sprawa, dlaczego ilekroć na obojętnie jakim poziomie trudności przejdę Wonderland nie dostaję gwiazdki ani nawet oceny A czy B. Tak jakbym przechodził w najgorszy możliwy sposób. Co jest brane pod uwagę? To jak często dam się zauważyć Card Soldiers czy może coś innego, a może ta strzelanka na końcu. Byłbym wdzięczny za jakieś info. :)
« Ostatnia zmiana: Marca 15, 2013, 05:26:21 pm wysłana przez kALWa888 »

Offline kALWa888

• Redaktor
« Odpowiedź #111 dnia: Kwietnia 17, 2013, 10:17:46 pm »
Jak się okazało po kilku chwilach na google, kluczem do zdobycia gwiazdki w Wonderland jest stosowanie lock-on, w dodatku (co odkryłem dopiero po jakichś 100h) wystarczy kliknąć Score Attack i tam można zdobyć gwiazdkę bez przechodzenia całego świata i jego wątku fabularnego. A ja ciągle w całości przechodziłem -.-

Ultima Keyblade udało mi się zdobyć, okazało się ze wystarczy nieraz poświęcić chwilę na zebranie większej ilości SP i wygranie wszystkich challengów, ani jednego nie można opuścić tym bardziej jeśli postawiło się 50% wszystkich punktów. Tak czy siak, za drugim podejściem posiadając 99lvl, max HP, siły, defence i magii udało mi sie to zrobić. I jedyne co mi zostało w grze to ulepszenie wszystkich czarów i skilli do CR 100lv co jest dość monotonne no i zdobycie wszystkich itemów i jeszcze dwóch final moves (jednego z nich trzeba wygrać w Tag Mode - gdzie czekamy na te nędzne baloniki generowane losowo - bo u mnie nikt DSa ani tym bardziej tej gry nie ma, więc sobie generuje te postacie) i wszystkich maksymalnie uzbierać mogę 100 - bo tyle jest poziomów ogólnie gdzie dostajemy je po jednym od każdego balona i te 100 poziomów trzeba przejść za jednym zamachem zaliczając co 10 poziomów challenge który spełniony mnoży punkty od 10-50% które wybierzemy, by na końcu w setnym mieć 1 000 000 punktów na te finishing move, którego mi brakuje. No i raz sobie grałem w to chyba cztery godziny - albo wydawało mi się że tyle (pomijając momenty gdzie czekałem do wieczora by nie przegrać challenga który każe nam grać wieczorem) i na poziomie 90 przegrałem challenge stawiając wcześniej 50% 800 000 punktów z czego po przegranej zostało mi tylko 300 z czymś. I niestety, challenge przegrałem bo miałem na ten moment zbyt silną postać, a póki co niewiele mogę zmniejszyć poziom doświadczenia postaci.
Tak czy siak przeszedłem wszystkie 100 niestety bez zakupienia tego czego potrzebowałem, ale i tak nie wszystko poszło na marne, bo dostałem Trophy za zaliczenie wszystkich poziomów w Tag Mode.
Jednak co najgorsze i najbardziej mnie denerwuje, ale na szczęście nie wymaga ode mnie nic poza sporymi ilościami czasu, to znalezienie 99 dalmatyńczyków w zdrapkach, w których te pieski pojawiają się losowo i nie zawsze je trafie. Mam 30 więc jeszcze sporo czasu przy tym przesiedzę. A za znalezienie 99 dalmatyńczyków otrzymam kolejny finishing move już ostatni i tym samym uzupełnie kolekcję. No i chyba najtrudniejsze poza tym 100 poziomowym Tag Mode będzie uzupełnienie drop listy dwóch ostatnich Heartless, z czego jeden to Gold Tricholoma a drugi to Eliminator, odmiana Defendera znanego z dwóch numerowanych KHów, który potrafi mnie zabić kilkoma uderzeniami na pełnym HP narzucając na mnie status który odwraca w przeciwny kierunki w które się poruszyć. A żeby zdobyć te przedmioty, muszę zmniejszyć ilość punktów HP by prawdopodobieństwo na otrzymanie tego przedmiotu się zwiększa. Na szczęście można zmniejszyć HP wszystkich, nawet do 1% dla Sory i chyba w tym samym czasie 10% dla Heartless. Tak czy siak, sporo to ułatwia, o ile nie ma się tendencji do wyłapywania ciosów.
Ogólnie masakra, na liczniku mam już 300h ale z 180h z tego to czekanie na baloniki i granie w tym samym czasie na drugim DSie czy w ogóle zajmowanie się czymś innym. Całe szczęście że mogę co jakiś czas sobie zajrzeć, zdrapać zdrapkę i wrócić do innych zajęć. Tyle dobrego.

Ogólnie nie mogę doczekać się aż będę mieć okazję zagrać w KH HD i w końcu poznać Chain of Memories, bo w zasadzie to chyba mam sporą lukę w zaznajomieniu z historią serii KH. Znając tylko KH1,2 358/2 Days i Re:coded z bzdurną fabułą trochę fajną pod koniec nie wiem o co chodzi i co się wydarzyło i dlaczego Sora śpi i trzeba mu wspomnienia poskładać. Zagmatwane się to robi powoli jak uniwersum MGS :). Nom, ale chamsko nas potraktowali jako Europę nie dając nam remake'u tego Chaina.

Ogólnie poza tym jak nieraz od święta siądę do PS2 to próbuję zrobić jak dla mnie bardzo trudny Paradox Hades Cup, gdzie dochodzę do 49 poziomu, gdzie naraz atakują mnie Cloud, Tifa, Yuffie i Leon i jak nawet do połowy komuś HP zejdzie to ja dostaję tak często, że zanim się mana odrodzi to nie zdążę się uleczyć i wtedy obrywam najczęściej od Leona, który strzela jakimś Fireballem, albo Cloud, który się teleportuje w miejsce gdzie wyląduję i mnie zabija. No i dodatkowa trudność to brak pomocników. Ani Kaczora, ani Goofy'ego czy kogokolwiek z pomocników z gier FF. Tylko Sora, Magia, Itemy i Keyblade, żadnego wykorzystywania Drive'wów czy Summonów. Pozostaje mi chyba tylko bieganie po świecie Trona i albo miasteczko gdzie mieszkał Roxas (chyba Twilight Town) albo World That Never Was, wewnątrz zamku niktosiów i czekać na odpowiednie przedmioty do wykorzystania w synthesis. Dobrze, że Power Up i Defence Boos, czy Magic Boost można tworzyć w nieskończoność i zdobycie składników jest o niebo łatwiejsze niż w pierwszym Kingdom Hearts.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 17, 2013, 10:35:04 pm wysłana przez kALWa888 »

Offline Mazurit

• Daredevil
  • **
  • Kupo!
« Odpowiedź #112 dnia: Kwietnia 18, 2013, 12:14:48 am »
kALWa888 widzę, że jesteś pełen zapału do wyciskania z gier ostatnich soków :). Niestety, ale ja ostatnio daję się ponieść tytułom mainstremowym, bądź szybkim gierkom ze starszych konsol, także maksowanie jest mi nie po drodze. Co do rimejka "KH 1.5" to jak dla mnie to niezła gratka i być może się skuszę, chociaż bardziej wołałbym już pograć w polską wersję pierwszej części gry, która gdzieś tam stale powstaje. BTW, co do "niktosiów" to opatentuj tę nazwę, jak dla mnie idealne tłumaczenie nazwy "Nobodies" (zresztą, przegladając Twoje "zagrajmerskie" filmiki muszę stwierdzić, że do tłumaczeń to masz smykałkę).
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2013, 03:33:27 am wysłana przez Mazurit »
Oki Doki Man

Offline DrepagPL

• Adventurer
  • *
  • If you want fight, just say!
« Odpowiedź #113 dnia: Kwietnia 18, 2013, 02:39:41 pm »
Slyszeliscie ze w pazdzierniku ma wyjsc Kingdom Hearts III na PS3? Gdy bedzie to musze sobie kupic.

PS. Przepraszam za bledy, ale nie dziala mi Alt :(

Offline kALWa888

• Redaktor
« Odpowiedź #114 dnia: Kwietnia 18, 2013, 05:00:55 pm »
Mazurit - hm, fajnie że ktoś w ogóle ogląda te tłumaczone scenki. Co do smykałki, być może i mam, ale KH to dosyć prosta gra do przetłumaczenia, muszę spróbowac się w czymś trudniejszym. No i mi też pasuje tłumaczenie "niktosie", ale znów nie mam bladego pojęcia jak spolszczyć Heartless i potem zacząłem stosować oryginalną nazwę "keyhole" nie tłumacząc na "dziurkę od klucza", ale w zasadzie to nie wiem jak lepiej. Wszystko zawsze można poprawić.

Uwielbiam maksować gry, tym bardziej jeśli są to Kingdom Heartsy, Dragon Questy czy FFy albo MGSy. Dużo gier kończy się na wątku fabularnym i po ukończeniu go nie ma nic więcej do roboty. I czasem tez lubię do takiej szybkiej gierki zasiąść i sobie po prostu przejść bez żadnego dodatkowego grania, ale w swojej kolekcji nie mam chyba za dużo takich gier.

Co do KH3, Megafil to trudno mi uwierzyć by faktycznie w październiku pojawiła się pełnoprawna, trzecia część tej serii. Poza tym, nie pierwszy raz trafiam na info, że lada dzień/miesiąc nadejdzie KHIII.

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #115 dnia: Kwietnia 18, 2013, 08:24:13 pm »
Slyszeliscie ze w pazdzierniku ma wyjsc Kingdom Hearts III na PS3? Gdy bedzie to musze sobie kupic.

PS. Przepraszam za bledy, ale nie dziala mi Alt :(
Żadne KH III tylko Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX czyli trzy części w HD na PS3.

Offline DrepagPL

• Adventurer
  • *
« Odpowiedź #116 dnia: Kwietnia 18, 2013, 09:00:02 pm »
No coz: widzialem na portalu Encyklopedia Gier, ze trojka ma wyjsc, ale bo ja wiem? To tylko pogloska na najwiekszym portalu o grach.

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #117 dnia: Kwietnia 18, 2013, 09:05:20 pm »
Chodzi o Gry Online? Heh, największy i wrzucający byle jakie bzdury. O KH III nikt nawet nie mówi.

Offline kALWa888

• Redaktor
« Odpowiedź #118 dnia: Kwietnia 18, 2013, 09:06:38 pm »
Duży nie znaczy wart zaufania.
SE raczej nie zrobiłoby nam takiej niespodzianki wydając KHIII bez uprzedniego trąbienia o tym i rezygnowaniu z projektu kilka razy ;)

Offline DrepagPL

• Adventurer
  • *
« Odpowiedź #119 dnia: Kwietnia 18, 2013, 09:11:48 pm »
Mniejsza o to, po prostu mam nadzieje ze niedlugo wyjdzie: zarowno Kingdom Hearts III, no i HD Remix.