Jestem przeciw. Po co się tak rozdrabniać ? My nie jesteśmy forum "ogólnogrowym" tylko o grach S-E, więc IMO mija się to lekko z przeznaczeniem forum.
Po co wiec sie rozdrabniamy na kulture jak to juz z rpgami wogole ma milion razy mniej niz granie a gadanie...
Poza tym nie ma takiego ruchu na "Granie a gadanie" żeby trzeba było coś takiego robić.
No wlasnie to mialoby za zadane rozruszyc forum... narazien ie ma zapotrzebowania, ale w takim razie po co tworzysz jakis temat o serii RE? Ace Combat? Jakby byly pod tematy to rownie dobrze mozna by zalozyc topic o GoW, DoA, Burnout, NFS, Tony Hawk, driver, Gta, Project Zero, Fear Effect... a tak nie chce mi sie gadac o GoW w temacie o Devilu... a niechce mi sie tez tworzyc nowego skoro jest tylko taki ogolny dzial... bo wtedy powstawaloby wiele podonych temu tematow i zrobilby sie zajob w Granie a gadanie...
choc oczywiscie to tylko propozycja.
Narazie jest 3 na tak, 1 na nie (bo agrias nie licze bo ona mysli zej est chyba na stronie you tube albo cos takiego ;/)
A jest? Jak tak to sorry, nie zwróciłem wcześniej uwagi. Jak chcesz to IMO możesz to robić, może unknie się takich zgrzytów jak dzisiaj.
Nie no pretensji nie mam, taki zarcik raczej tro byl ;] Nie przeszkadza mi ze tworzysz nowy topic.
Albo "Ogólnorozwrywkowe" może, co by Tetris itp. też pasowały do tego hehehe. wink.gif
No stworzylo by sie dział Others w korym by byly katamari, harvest moony, pokemony i inne takie...