Ehh nie chciałem tylko aby temat był przeniesiony a tu sruuuuuu ! I nie ma ;]
Nie wiem czy mam sie czuć w pewnym stopniu winny heh.
Na szczescie temat nie liczyl zbytnio wielu postow, a na swoja obrone i jako wyjaśnienie dla tych ktorzy chcieli mnie skarcic za to chce tylko dodac ze temat był stworzony przez Glenn'a... wiec chyba nie ma co nad tym plakac prawda? ;]
Eh w po części tak no ale to był hyba jedyny temat nie licząć jeśli coś jest w Helpie.
No ale wielkiej straty nie ma na całokształt forum ze względu krótkich postów, i tego co wyżej ;] Jak ktoś poczuje jakąś potrzebę założenia tematu o BLu to będzie nowy najwyżej, może ja to kiedyś zrobię jak przejdę tą jedną z najwspanialszych gier SQUARE na SNESA ;]
Do tych tematów pod działami to widać, że zrobiłeś tak jak napisałeś wcześniej i bardzo dobrze i porządnie to wygląda. Pomysł był świetny i przynajmniej jest to jakoś poukładane co napewno okaże się ułatwieniem w przeglądaniu tematów w GaG.
A jeśli chodzi o nowe kategorie to właśnie myślałem o crpg, no ale zamówienie do Marva już poszło. ;]
Myślę ,że kategorii jest na razie dość, może jeszcze "Zręcznościowe" by się przydały.
No ale uważam ,że na razie jest dość. Jak w którejś kategorii pod wpływem częstego pisania ludzi na naszym forum ;] zacznie się robić dużo więcej tematów niż w innych kategoriach to możnaby wtedy podzielić po postu tą kategorię. Na razie w kategori "Inne" jest dużo tematów ale jak dojdzie kategoria "cRPG" to się to zmieni. No i jeszcze w "Przygodowych" jest sporo tematów na razie.