Tant napisał:
Mam pytanko drobne... co zrobili Solidus i Gipsi, że jako jedyni userzy oprócz ARDa i FastReda są chronieni przed warningami? TEN LINK służy do dawania ostrzeżenia Gipsi'emu, a jak się to wkliknie to jak widać pokazuje się, że ten bamber jest chroniony... do tego Gipsi insynuuje, że ma większe uprawnienia ode mnie, dziwiąc się, że nie mogę kasować własnych postów w działach, w których nie jestem modem... proponuję zwołać komisję śledczą, która rozwiaże tą tajemniczą sprawę...
wydaje mi się że może mamy inne funkcje.. wiesz coś jak power rangers każdy ma odrobine swoich mocy
... jak zauważyłem to ty w dziale Soliduasa otworzyłeś temat który on zamknął i dopisałeś tam posta... ja nie potrafie otworzyć zamkniętego tematu w nieswoim dziale...
teraz mi jeszcze tylko powiedz po co i dlaczegoi mi chciałeś dać warning?
widze że ty na forum dużo montujesz i prubójesz różnych sztuczek Tant... mam nadzieje że nie czeka nas przypadkowa czystka forum...
i teraz apel dla pozostałych moderatorów:
Jak już mówił Tant nie ma poco zostawiać tematów zamkniętych w których ktoś prosił o 1 razową pomoc... i ja i Tant taie tematy kasujemy... bo jeśli są zamknięte a nie usunięte to równie dobrze mogą być otwarte bo i tak zajmują miejsce i tak... chodzi mi np. o temat "Special dressphere" czy inne tego typu...