Z innego forum - IMHO nie jest to wcale takie trudne:
jezeli ktoś będzie pisał, tak jak tam było pokazane czyli po hip hopowemu lb jak 13 letnia dziewczynga to dostanie ostrzeżenie...
jeśli ktoś pisze bez polskich liter nie moge mu za to dać ostrzeżenia poniewaz wiele już osób tutaj rzychodziło i zawsze pisali z olskimi znakami ale czasami pislai bez bo mówili że są u kumla a kumpel nie ma polskich znaków czy coś takiego... oni mogą się wymigiwac że nie mają na kompie polskich znaków i już
nie widze zresztą dużej różnicy jeśli nie piszą polskich znaków i nie mam zamiaru się czepiać o to, zresztą twórca Regulaminu i forum FastRed nie zaznaczył tego w regulaminie więc nawet nie miał bym się oco czepiać... taka była jego wola
a Morchol nie? oszty Gipsowaty modzie
hehe morhol nie dostał bo umiejętnie się od tego wykręcacie.. nie moge powiedzieć że spamujecie bo na siłe wżucacie tamm wiadomości odnośnie tematu i są to częsciowo wypowiedzi na temat... ty miałeś post typu "nie" więc wypadło że dostajesz..
Już za to powienieś dostać kolejnego... Bez obrazy...
a tutaj niewiem czemu miałby dostać.. jeśli myślisz że mnie obraził to się mylisz
oni juz tak na mnie mówią tak się odmienia mojego nicka.. gipson, gepsey, gipsowaty, różnie na mnie wołają.. zawsze to lepiej niż moja mama na mnie woła... zjeba*y ryju
i moi mili ooftopicujecie.. kilka postów poleci...
dziękuje Goha że chciałaś zabrać głos w tej sprawie, mam nadzieje że jeszcze coś mądrego napiszesz, i że oni sie uspokoją... wydaje mi się żem omentami nie moge ich ukarać bo dobrze "omijają prawo"...