Moj komputer jest serio nie do pobicia, hcialem sobie oglądnąć dojebany film kung fu hustle, i znalazłem se elegancko napisy na napisy.org, i najpirw niemogłem ich sciągnąć bo wyskakiwało jakić cannot cośtam i sie nieściągały, ale se pżeniosłem ręcznie link na getrajta i poszło jakoś. Potem zlapalem za plik i dałem wypakuj tutaj normalnie, ale niebyło żadnej reakcji, no to lipa otwozyłem znowu ręcznie przez rara i mi wyskoczyło ze to wersja 40 dniowa i inne taki, a to szczegół ze mam ją z 20 dni ;/ zrestzą rar sie nigdy nieblokował, ale teraz sie zblokował bo dleczoego by nie, usunełem go i musiałem resetować ;/ i potem wypakowałem te durne pliki jakimś z7 cośtam, i były tam moje napisy, już sie w c***j cieszyłem że wkońcu se obejże, ale lipa nazwałem tak samo film i napisay, otwieram media classiciem i tamtadam reset samoczynnt , ale dobra wlonczylem znowu po restarcie czekam, dobra zaczeli coś po hiński gadać ale jakoś napisy jakby niewidoczne ;/, pomnieszylem film patrze na pasku sie nieotwożył menadżer napisów znaczy format nieobsługiwany pżez klaskia ;/, no to lipa, myśle sobie puszcze pzez subedita i zmienie format na jakiś normalny, ale otwiwram subeditem i pah niema, też niewidzi tych napisów, to se mysle to ma dalna se otwoże jakimś wiejskim playerem najwyżej bez filtrów sobie obejże, otwieram best playerem i film sie niehce otwożyć ;], haha w Vplayeże jakiś błąd wyskakuje, to se myśle (tu dużo pżeklenstw i pżemocy wobec komputera) i kurcze z całej tej historji morał jest taki, są 2 żeczy na świecie które potrafią mnie z równowagi wyprowadzić , mój stary i mój komputer. ... O anime otwiera tak jak ja opakowanie kamemberta czyli bezproblemowo ;].