Tant:Solution 1:
prawdopodbnie masz pliki .rmvb powiązane z winRARem. Zapewne taki sam format mają pliki w jakiejś kompresji i winRAR myli je z tym plikiem. Wejdź w winRARa i na zakładce Opcje (ja mam po polsku, więc sobie tłumacz jak masz inszy) odszukaj ustawienia. Tam jest zakładka Interacja na której masz liste plików powiązanych z programem. Odnajdź tam poszukiwane rozszerzenie i je odchacz, a wszystko powinno działać cacy.
Tant on nie myli tego pliku z WinRarem tylko ja jak jeszcze nie wiedzialem ze to jest plik do odtwarzania w Real Playerze, tozmieniłem jego końcówke z rmvb. na .rar i później jak ty mi wytłumaczyłeś że to jest plik odtwarzany przez Real playera to zmieniłem jego końcówke z powrotem na .rar jednak on nadal miał ikonke tych ksiązek(czyli stał się plikiem .rar), próbowałem tego co mi proponowałeś ale w tej zakładce nie ma plików RMVB :/ chyba poprostu wyżuce ten plik i ściągne od nowa..
ale przynajmniej wiem już o tej interacji -dzięx
Alcohol nie jest konieczny... można wypalać to Nero albo czymś innym. Ważne jest, żebyś miał plik .ccd, .cue lub podobny, bo jest on do nagrania niezbędny ( z tego co wiem to zawiera on instukcje, jak rozpakować obraz płyty), no i oczywiście odpowiednia funkcja w programie (w moim Nero jest to "Nagraj obraz na dysk").
Mój plik nazywa się:
Captain_Tsubasa_-_Get_In_Tomorrow_ripped.by.EMO
a jak daje na właściwości to pisze że jest to plik typu BIN... moge go nagrać i będzie działał? (wiecie mógłbym sprawdzić ale sempi płytty
)
AD.2
A może masz jakis trefny program...jak on sie zwie jeśli mozna wiedziec??
Ja polecam ci z całego mego serca BitComet jest to jak narazie najlepszy (przynajmniej dlamnie) programik
Mam BitTorent, zainstalowałem sobie Azeruxa tak jak już kiedyś mi radził Devil i sytuacja jest w sumie ta sama... jak włączam program to pokazuje że łączy się z witryną 98.2534.34556 może poprostu moje łącze coś pieprzy... albo to przez to ze ściągam z SoulSeeka,Torrenta i działa int. jednocześnie
...ale wcześniej nie było z tym problemów...
1. Ten plik to rozszerzenie jakiegoś filmiku lub coś w tym ssstylu do którego poczeba RealPlayera więc jak zainssstalujesz go to problem zniknie i będzie sie otwierało w RP
już pisałem, że to niechodzi oto... już mi kiedyś tant powiedział o co chodzi z tym plikiem
SergeyBoyej sprzeda ktos dzialajacy dysk 40GB 80-120 zeta??
Szukaj na alegro, tam naprawde można dużo rzeczy do kompa kupić, ja własnie ostatnio tam kupiłem dysk 40GB nowy za właśnie taką mniej więcej cene... już nie pamiętam ile, ale napewno nie więcej niż 130 zł. a czasami można kupić np.dysk 40gb+20gb za 130zl...tak kupił mój brat a później sprzedał 20 za 60zł
Kolejny problem:Jeśli mi się ściągnął film i jest dziwięk a obraz jest cały czarny to znaczy że mam złe kodeki czy film jest wajchą?? Bo wcześniej jesli miałem złe kodeki to poprostu działał dzwięk a obraz się nie włączał wogóle(teraz jest cały czarny-przyp.) i nie pokazywała mi się miniatura jako plik, a teraz się pokazuje... kodeki powinny byc dobre bo mam jakis kodek Divixy w jednym pliku gdzie jest jeszce FFDshow i inne a wczoraj to ściągnąłem Windows Media Playera bo mi wyszło że brakuje mi jakiegoś kodeka tak więc aktualizacja chyba jest na czasie? To złe kodeki czy jednak film raczej jest ściągnięty?