może kiedyś zagramy...Tylko niech mi neta w domu naprawią...bo tylko w szkole korzystam...lub u brata.
tak btw. na wizie zwe się USKI
Najważniejsze to przewidywania ruchów jak w Szachach. a karta która się zwie Cranial Extraction jest strasznie bolesna i najczęsciej się przydająca...
Boli każdy deck...pod warunkiem że wiesz co w nim jest...
A tak to spoko CID poduczymy cię i bedziesz lepiej grał...
To samo może tyczyć się innych...
Ekhem tylko później nie rzucajcie mi tu kart ktorych jeszcze nie kapuje o co chodzi
bo znalazły się ze starej edycji takie.. np nie kapuje jeszcze umiejętności zwanej BANDING.
EDIT:
Spis tego decku
4x Spark Elemental (R 3/1 haste trample z końcem poświęcasz go)
4x Dragon Tyrant (najważniejsze to jego koszt many 8RR jak ktoś znajdzie droższą czerwoną to pisać koniecznie)
4x Blazing Shoal (XRR wybrany krit dostaje +x/+0 na instancie i zamiast płacenia many kosztu to mogę wyrzucić czerwoną kartę poza grę i krit dostaje tyle do ataku ile był MC tej karty)
A przydatne:
4x Lava Spike (za R 3 damage w playera)
4x Magma jet (1R 2 damage w coś lub kogoś Scry 2 instant)
4x Falme burst (1R 2+x damage w coś lub kogoś a x to ilość FB na cmentarzu)
4x Browbeat (2R albo dociągam trzy karty albo ktoś obrywa 5 w klate.Opp wybiera. Sorcek)
3x Ornithopter (za 0 0/2 flying artefakt. Bardzo przydadny)
3x Blistering Firecat (za 1RRR 7/1 haste trample i z końcem poświęcenie morph RR)
2x Sulvuric Vortex (1RR enchantment W każdym upkeepie playera ten player otrzymuje 2 w klatę. Nikt nie może się leczyć)
4x Barbarian Ring ( land dający R ale zadaje wtedy 1 w klatę. Threshold- R poświęceni go zadaje 2 w playera lub krita)
20x Mountain (no chyba wiadomo....)