Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Wiem, że kiedyś (nie wiem jak to teraz jest) Power GG miało taki plugin "Inwigilator", który sprawdzał IP delikwenta (warunkiem jest, że owa osoba jest dostępna), ale samo Power GG ma pełno błędów, nie wiem czy wogóle ktoś tego jeszcze używa.
ale samo Power GG ma pełno błędów, nie wiem czy wogóle ktoś tego jeszcze używa.
Sprawdziłem, mam inwigilatora. Nawet wiem już na jakiej zasadzie działa, można na luzie sprawdzić czyjś numer IP przez GG bez niego, tylko za pomocą commanda w windowsie. Zonk polega na tym, że to nie wykryje numeru kogoś, kto ma zablokowane p2p, bo właśnie na tym ten system działa.
[boot loader]timeout=20default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetectmulti(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Wybor Systemu:"
Ujawni mi ktos informację czy ps2 może tak sam z siebie wykasować pliki, bo otóż pewnego dnia mam se zamiar zagrać w ff7 a tu napis "read cd error" no to ja spanikowany wrzucam płyte na kompa patrze a tam zero plików na płycie to samo stało się później z ff8 i ff9.
I tu moje pytanie what's the metter??
A z kąd można pobrać epsx i jak go potem skonfigurować??