Jakies swieta podobna ida, a ze zamkneli mi server RO to jakos mnie na sentymenty wzielo to wpadlem popatrzec jak tam zuo i mrock sie rozwijają, pewno tylko maciek "dzipsy" mnie koajazy ;], ale nic to.. mialem napisac jakiegos wywoda ale kłiax widze już tu niemieszka i nikt mi nie zacytuje posta podzielonego na 20 czesci z jakimis komentazami, ktorych i tak nieczytalem.
Jou ~!
~! (kazdy lansowy zjebiq tak teraz pishe)
btw:
Ale mam fajny avatar az se skopjuje go..
Nie bardzo kojaze... ale ty chyba jestes tym mleczarzem co dostarcza nam co tydzien w piatki pod drzwi szklana butelke i dodatkowo paczke drazy owinietych rozowa wstazeczka, to ty chyba probowales wyrwac moja mame na teksty "dzien dobry dziewczynko mloda, mogla bys zawolac mame bo dostarczam mleko... ahhh to paaani, pani taka mloda sie wydaje ze mozna z cora pomylic hihihihi" po czym usmiechasz sie gladzac delikatnie palacami swojego czarnego wasiora... tak teraz juz pamietam.
Szkoda ze z flanelowej koszuli forumowej zrobiles sie namietnym czytelnikiem pisma click! "Szarpiacym" w mmorpgi ;/ i ze minely juz te czasy kiedy na GG po 6 godzin sie gadao... kiedy to weczorami oboje sie masturbowalismy przy zdjeciach owlosionych japonek... ehhh jak beda wakacje to znowu bedziemy wychodzili pochustac sie na dwor na hustawkach i grac w 2 ognie.
~~oh my lady... Oh My Lady...
oh shes alive in my heart, in my mind, in my soul~~