Tant jak nie powód do szczęścia:> człowieku raduj się :w00t: masz 18 wreszcie nie będziesz musiał przeberać się w te menelskie ciuch zapożyczane za 1,50zl. od pana władka i doklejać sztucznych wąsów żeby kupić sobie winacza w monopolwym... teraz możesz to zrobić na legalu
a przy tym zaoszczędzisz dawania panu Władziowi 1,50zł bo już nie potrzebujesz jego "extrawaganckich" ciuchów Arkadiusa i w dwa wypady do sklepu przyoszczędzasz 3zł. co nam daje kolejne winko... a więc jeszcze więcej zabawy dla młodzieży... żyć nie umierać człowieku
tak więc raduj się bo twoje beznadziejne "poczynania na tym padole" wreszcie mają sens... sens bytu winiarnego czyli to o czym każdy polak mażył przez pokolenia i nadal będzie mażyć.... wszystkiego naj i spełnienia marzeń życze schizolu i niechaj budda będzie z tobą a kwiaty wiśni rozkwitają poprzez dotykniecie gleby twoimi stopami, a my radujmy się tym zakwitaniem wiśni bo to daje nam więcej winek do obalania.... WIWAT Tantalus!!!!! Hip hip hurrreeeeey :w00t: :lol:
Aha i pamiętaj: Jedz dużo witaminek żebyś był duży i uroczy, i nadal rosnął jak na drożdżach, życzy Mariusz i jego pusta miska na wode do której właśnie się przytula...
EDIT:::::::a w którym była odcinku? to zaraz się może dowiem
No właśnie nie wiem.. widziałem to w jakimmś AMV a to jest chyba jedna z ważniejszych piosenek Bebopa... ale nie mam pojęcia bo bebopa nie oglądałem niestety ;(