BTW, możecie mi nakleić metkę fanboja Sony, będzie wam lepiej
Już dawno to zrobiliśmy i nie bez powodu...
Bo lepsze dla mnie gry wychodzą na konsole Sony? Miło mi
Odniosę się jeszcze do mojej oceny Wii, na tę konsolę nie ma jak dla mnie na razie dużo ciekawych gier (Zelda, U R GAY, SSB nowy, RE: UC), konsola JEST kierowana do casuali i dzieci i nikt temu nie zaprzeczy. Manhunt 2 mógł zmienić moje zdanie odnośnie tej konsoli, jednak grę pocięto i wyszedł średniak, a nie gra do dorosłych.
O X0 nawet nie mówię, mało interesujących gier (za dużo FPSów)+awaryjność skutecznie mnie zniechęcają do kupna.
A PS3 kupiłem z powodu najlepszego dla mnie lineup'u gier. A jak ktoś uważa, że płacenie za PS3 2,4k zł (wtedy) było błędem, to jego opinia, dla mnie to nie był błąd. Tak samo jak ktoś kupił Wii, czy X0, bo konsole kupuje się do gier, a nie z powodu marki.
BTW, na PC też gram O_O (strategie i managery piłkarskie)
emiel_ -
Musiol, powiesz mi w końcu o co Ci chodzi z save w FF III
save tylko na mapie świata z tego co pamiętam, postoję i podziękuję
Grafa Ci się nie podoba?Ja do gier z ładną grafą mam 32calowy tv HD i PS3.
nie zrozumieliśmy się, 3D może i jest ładne w tej grze (prawie szczyt możliwości DSa), ale chodzi mi o design graficzny w ogóle, postaci w SD nie trawię, wolałbym klasyczne, dopakowane 2D.
Tym bardziej, że jestem bardzo zadowolony z obecnej konsolki nintendo.Nadmienię,iż nie jestem fanbojem Nintendo,wręcz przeciwnie - do zakupu podchodziłem sceptycznie.Później było już tylko miłe zaskoczenie...
a u mnie się wachało, kupiłem DSa, byłem zachwycony, później przyszła stagnacja, potem Castlevania, a potem jeszcze Simpsony ratowały konsolę. Nie powiem, że DS nie ma gier, bo ma dużo świetnych (Meteos IMO jest w cholerę dobry), ale jakoś entuzjazm opadł (pewno przez programator, dlatego chcę się go pozbyć).
Nawet jak PSP nie ma 100 hitów, wystarczy 10 i już mam zakupów na miesiące, bo kroci to ja nie zarabiam (kieszonkowe mi nie wystarczają na grę:))
Tant -
Zacząłem pykać w FFXII:RW, ale nie wytrzymałem, gra jest słaba.
słaba może nie, ale oczekiwałem czegoś więcej, czekam teraz na FFTA: 2 ;], a CoM złe nie jest, taka 6+/10, czyli przeciętniak.