Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3264546 razy)

MarvelliX

• Gość
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26340 dnia: Grudnia 13, 2007, 02:27:46 pm »
lah myslalem ze ten jego dune2 i emperor to to samo ;o gralem w emperora ale tylko 1 rasa bo brejdak mi plyty wywiozl i nie przywiozl juz a bardzo fajny byl choc upierdliwe byly jednostki latajace przeciwnika ;f
btw to byl pierwzy rts jaki gralem ze wstawkami filmowymi z prawdziwymi aktorami
« Ostatnia zmiana: Grudnia 13, 2007, 02:29:02 pm wysłana przez MarvelliX »

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26341 dnia: Grudnia 13, 2007, 04:18:51 pm »
A co do consolewaru wlasciwego - gralem i na DS-ie i na PSP troche czasu, choc posiadalem tylko to pierwsze. I choc na poczatku entuzjazm byl ogromny (EBA, Advance Wars, Meteos, Hotel Dusk), to pozniej malal caly czas, az w koncu go sprzedalem na rzecz zimowego zakupu w postaci next-gena. Jednak X0 podoba mi sie duzo bardziej od DS-a ;] I tak, mozecie mnie nazywac graphic whore, bo podoba mi sie Bioshock, Call of Duty 4 i Gearsy. Oczywiscie nie tak jak Mass Effect i Pinatki, ale mniejsza. Niezle tez gralo mi sie w Forze, chociaz daleki jestem od oszalenia na jej punkcie. Chetnie tez sprawdze w akcji Halo 3, ale za troche czasu, jak juz bedzie w rozsadnej cenie i tylko dla, ponoc genialnego, multiplayera. Finishowanie fighta jakos mnie specjalnie nie kreci. Ot, caly ten HaloHype mnie nie rusza zbytnio.
W końcu ktoś normalny, chciałem jeszcze dopisać "bez klapek na oczach" ale to by było grubo przesadzone, raczej w większości to tylko kwestia gustu (tak sądzę).
Ja tam jeszcze X0 kupiłbym dla PGR4 i jeszcze jak widzę screeny z Ninja Gaiden 2 to mi ślinka leci na widok tej posoki. ;F

Btw. Ja nie mam w tej chwili żadnego handhelda ale bardziej ciągnie mnie chyba jednak do PSP, choć i na DSie bym pograł w Zeldę: PH i Sonic Rush Adventure i kupę innych. Z gier na PSP ciągnie  mnie większość którą wrzucił Musiol oprócz Wormsów może, wiadomo że dodałbym jeszcze WipeOuty, MGS, i Monster Huntera. JRPGi nie są dla mnie żadnym priorytetem.

No a co do stacjonarnych nextgenów to nie potrzebuję, jak na razie bawię się przy PS2 dobrze jeszcze, i szaraka też często odpalam.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 13, 2007, 07:56:25 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26342 dnia: Grudnia 13, 2007, 07:49:10 pm »
Przeczytałem właśnie Wasz wspólny projekt, który kiedyś realizowaliście, coś o podróży do wnętrza ziemi,czy jakoś tak...masakra...wizard wymiata, cytuję: "W odpowiedzia drużyna zaczłea głośno się śmiać i po chwili wszyscy tarazali się na ziemi, używając co chwila potionów i phoenix downów, żeby nie zdechnąć ze śmiechu."    Co Wy piliście wtedy :D

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26343 dnia: Grudnia 13, 2007, 09:08:11 pm »
ty lepiej odszukaj projekt 3 czesci chrono sagi autorstwa mojego i serża ;]

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26344 dnia: Grudnia 13, 2007, 09:12:59 pm »
Glenn, już szukam:> Tak pozytywnie zakręconych ludzi to ze świecą szukać,heh...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26345 dnia: Grudnia 13, 2007, 09:18:32 pm »
Glennn - zamilcz! Ja bylem wtedy dzieckiem i Neo pokemonem, a Ty...nawet nie mam ochoty wymyslac jakiegos pomyslowego okreslenia. W kazdym razie Emiel - odpusc sobie.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26346 dnia: Grudnia 13, 2007, 09:20:07 pm »
Właśnie odpuściłem - w fanfiku tego nie ma:> No chyba,że Glenn mnie oświeci gdzie to znajdę :P

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26347 dnia: Grudnia 13, 2007, 09:31:09 pm »
Niech go Reka Boska broni.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26348 dnia: Grudnia 13, 2007, 09:35:30 pm »
Właśnie odpuściłem - w fanfiku tego nie ma:> No chyba,że Glenn mnie oświeci gdzie to znajdę

Hmm... oj, ten tematu chyba już od dawna nie ma u nas. To w ogóle przed czystką nie było przypadkiem. A jak jest, to na pewno gdzieś zakopany. W każdym razie, szansę na jego znalezienie są minimalne...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26349 dnia: Grudnia 13, 2007, 09:40:33 pm »
Mialem Cie nazwac kutasem i debilem, ale przypomnialem sobie, ze nie przeklinam i jestem mily dla ludzi.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26350 dnia: Grudnia 13, 2007, 09:43:14 pm »
Tant, jak zwykle jesteś bardzo uczynnym i pomocnym człowiekiem :D Wielkie dzięki, za chwilę przejrzę,a jak będzie warto, to wydrukuję ku pamięci :p

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26351 dnia: Grudnia 13, 2007, 09:45:35 pm »
pomysłów GLenna nie warto czytać....chyba,że się jest na jego poziomie ;0

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26352 dnia: Grudnia 13, 2007, 09:54:07 pm »
Oj tam. Glenn sie nawet wyrobil, narzekacie. Co nie zmienia faktu, ze za wspomnienie tego tematu powinienem go wykastrowac.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26353 dnia: Grudnia 13, 2007, 09:55:00 pm »
Serdż, ja chyba to wydrukuję :D

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26354 dnia: Grudnia 13, 2007, 09:59:28 pm »
Ja naprawde postanowilem nie przeklinac, wiec prosze, nie prowokuj mnie...

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26355 dnia: Grudnia 13, 2007, 10:10:35 pm »
Oj, bo padnę Shinji :D :D Robi się coraz ciekawiej :D Przynajmniej czerpanie inspiracji z anime na poziomie ;)

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26356 dnia: Grudnia 13, 2007, 10:23:05 pm »
każdy był dzieckiem kiedyś (chyba oprócz mr. q, a jak był to cynicznym do bólu) ;)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26357 dnia: Grudnia 13, 2007, 10:32:38 pm »
chyba oprócz mr. q, a jak był to cynicznym do bólu

qiax urodził się we wieku 43 lat.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26358 dnia: Grudnia 13, 2007, 10:43:04 pm »
Musiol, nie każdy miał szczęśliwe dzieciństwo:> Bajdełej- qiax był spoko,nie zawsze się zgadzałem z tym co pisał, ale przynajmniej w ciekawą formę ubierał to, co chciał przekazać.Za to mam do niego szacunek.

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26359 dnia: Grudnia 13, 2007, 10:46:52 pm »
ale przynajmniej w ciekawą formę ubierał to, co chciał przekazać.
Zwłaszcza komentując fiki, albo wypowiedzi nowych userów xD"