Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3264679 razy)

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #25000 dnia: Lipca 25, 2007, 08:46:17 am »
no to będzie już ze 20 dni jak ostatnio piłem ;f cóż, nie ma dnia, abym nie prowadził wiec nie mogę nic pić choćby z powodów czysto - technicznych ;f no chyba ze chce po 4 latach prawko stracic ;d

---edit---
damn, moja siorka to ma dylematy... dostała sie do Lublina na malarstwo i do Poznania na Historie sztuki....
żebym ja miał takie dylematy we wrześniu... Toruń czy Lublin, a może Bydgoszcz  ;f
« Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2007, 10:37:21 am wysłana przez Smogu »
Kame Hame Ha

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #25001 dnia: Lipca 25, 2007, 12:07:39 pm »
Cytat: darkbutz
moze byc cos dobrego na miare family guy'a ;]
NEWS FLASH ! Family Guy ssie i jest tragiczną zrzynką The Simpsons.
Family Guy - lata...późne 90-te ? Amerykańskie
Disney - lata...20-te ? Amerykańskie
Birdman - lata 60-te, Amerykańskie (SUPERBOHATER, GOD DAMNIT !)
Studio Ghibli - don't care, JAPOŃSKIE
A studio Ghibli polowa lat 80. Ale po co ty mi to tlumaczysz? Przeciez to moje porownanie mialo wysmiac niesamowicie glopie porownanie Bryana do zrzynki disneyowskiej. Stad pochodzi jego glupota wiec nie musisz mi tlumaczyc czym jest Bird Man.

Wszystkiego najepszego smogu, zycze ci aby na kazde twoje przyszle urodziny kazdy z uczniow dawal ci jakis spoko prezent a kazde fajne dupeczki dawaly ci nawet "bardziej spoko" prezenty ;]
« Ostatnia zmiana: Lipca 25, 2007, 12:08:40 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #25002 dnia: Lipca 25, 2007, 12:47:34 pm »
Cytat: darkbutz
moze byc cos dobrego na miare family guy'a ;]
NEWS FLASH ! Family Guy ssie i jest tragiczną zrzynką The Simpsons.
Family Guy - lata...późne 90-te ? Amerykańskie
Disney - lata...20-te ? Amerykańskie
Birdman - lata 60-te, Amerykańskie (SUPERBOHATER, GOD DAMNIT !)
Studio Ghibli - don't care, JAPOŃSKIE
A studio Ghibli polowa lat 80. Ale po co ty mi to tlumaczysz? Przeciez to moje porownanie mialo wysmiac niesamowicie glopie porownanie Bryana do zrzynki disneyowskiej. Stad pochodzi jego glupota wiec nie musisz mi tlumaczyc czym jest Bird Man.
Ech...OK...prościej...może najpierw zauważysz swoje niesamowicie "glopie" porównanie superbohatera AMERYKAŃSKIEGO do wytwórni kreskówek JAPOŃSKICH, bo tym sposobem możemy równie dobrze dojść do porównywania Lassie z Amaterasu.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25003 dnia: Lipca 26, 2007, 12:37:03 am »
ok, dlaczego jak ja jestem, to na forum pustki, a jak juz ide spać, to wtedy nagle pełno was... nie żebym za jakimś Tantem płakał, czy coś, ale na przykład za His to już moge (płakać) ;] dobranoc (kiedyś tymi tekstami z Czifem szałt sie zaśmiecało... a teraz nie ma jużz kim szałta zaśmiecać... ech...;( )

post z cyklu - another stupid post with no sense at all
« Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2007, 12:37:53 am wysłana przez Smogu »
Kame Hame Ha

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
« Odpowiedź #25004 dnia: Lipca 26, 2007, 12:46:36 am »
no i wywołałeś wilka z lasu :D

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25005 dnia: Lipca 26, 2007, 12:47:47 am »
ok, dlaczego jak ja jestem, to na forum pustki, a jak juz ide spać, to wtedy nagle pełno was... nie żebym za jakimś Tantem płakał, czy coś, ale na przykład za His to już moge (płakać) ;] dobranoc (kiedyś tymi tekstami z Czifem szałt sie zaśmiecało... a teraz nie ma jużz kim szałta zaśmiecać... ech...;( )

post z cyklu - another stupid post with no sense at all
let's call to Chief ! ;)

Ja jestem nocami zawsze, wszyscy śpią, a ja mam wtedy spokój od każdego :P

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #25006 dnia: Lipca 26, 2007, 01:51:49 am »
Sol siedział niecierpliwie w siedzeniu pasażera. Czekała go dzisiaj bardzo ważna chwila. Powoli przełykając ślinę myślał "Jak to będzie ? Jak to będzie ?". Wkońcu dotarli na miejsce. Była to stara kamienica. Weszli po schodach na pierwsze piętro. Po chwili znaleźli się w mały mieszkaniu. Nic specjalnego. Dwa pokoje, długi przedpokój, kuchnia i toaleta. Szczeniaczek powitał go radośnie. Owczarek niemiecki. Na oko 8 tygodni. Sol wszedł do pokoju gościnnego. Na fotelu koło stołu czekała na niego piękna brunetka. Lekko opalona. Sol powitał ją radośnie i szybko opuścił mieszkanie wraz ze swoim ojcem i swoją pięknością. Wracając do domu nie odezwał się ani słowem. Wrócili. Chłopak szybkim krokiem zaprowadził brunetkę na trzecie piętro. Prawie natychmiast po wejściu do mieszkania zaprowadził swojego gościa do swojego pokoju. Przed wejściem jego ojciec powiedział "Wszystko będzie wporządku.". Nie martwił się o niego. Wiedział, że z jego radami Sol nie będzie miał żadnych problemów. Sol wprowadził gościa do pokoju i zamknął drzwi. Usiedli obaj na łóżku. Sol chwycił ją i szybkim ruchem posadził na kolanach. Zawahał się przez chwilę. Dotknął jej ciała. Wydała w tym momencie najpiękniejszy jęk, jaki Sol słyszał w swoim życiu. Chciał jeszcze. Wkońcu jej odgłosy zapełniły cały pokój. Przełamując powoli wszystkie bariery i pamiętając rady ojca stali się nierozłączną jednością. To była wspaniała chwila. Czekał na nią bardzo długo. Wcześniejsze obawy zniknęły w mgnieniu oka. Teraz byli tylko oni. Nic więcej. Sol nie mógł już dłużej. Musiał kończyć, nie miał więcej sił. Opadł swobodnie na łóżko trzymając ją w swoich ramionach. W pokoju zapanowała cisza. Drzwi jego pokoju uchyliły się. "Już skończyłeś ?" zapytał się ojciec. "Tak..." odpowiedział chłopak. "Ale jutro..." powiedział spoglądając na swoją piękność "...jutro będzie to trwało dłużej." Tak...gra na gitarze to piękna rzecz...Szkoda tylko, że pożyczyłem ją od mojej ciotki ;/
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
« Odpowiedź #25007 dnia: Lipca 26, 2007, 08:34:06 am »
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4341362.html?as=1&ias=2&startsz=x

a ja zastanawiałam się czy nie jechać do pracy do szwecji....;f

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #25008 dnia: Lipca 26, 2007, 09:10:09 am »
http://img530.imageshack.us/img530/165/p1011785cz9.jpg
Mały i mi wystarczy (to taki Shuffle w wersji Creative... Tylko że ładniejszy) - ZEN Stone 1GB

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25009 dnia: Lipca 26, 2007, 10:01:07 am »
Mały i mi wystarczy (to taki Shuffle w wersji Creative... Tylko że ładniejszy) - ZEN Stone 1GB
ładnie wygląda, mało miejsca zajmuje ;] heh,  ja cały czas bez odtwarzacza mp3 ;( pocieszam sie tym, że mam 15 mb w komórce plus wbudowany odtwarzacz mp3, i po odpowiedniej konwersji mp3 brzmią jak na kasetowcu, ale ważą 1/10 tego, co wczesniej wazyly ;f

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4341362.html?as=1&ias=2&startsz=x

a ja zastanawiałam się czy nie jechać do pracy do szwecji....;f
sie w końcu okaże, że nigdzie za granicą nie jest bezpiecznie pracowac;/  kutwa, a najsmieszniejsze, że to naprawde odosobnione przypadki i prawdziwy margines, a dla wiekszosci staną się normą i ... hm... wzorem, regułą normą... cholera jasna
Kame Hame Ha

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
« Odpowiedź #25010 dnia: Lipca 26, 2007, 10:58:38 am »
tutej cyganie są traktowani jak śmieci, więc się w szwecji odgryzają XD

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25011 dnia: Lipca 26, 2007, 11:12:18 am »
tutej cyganie są traktowani jak śmieci, więc się w szwecji odgryzają XD
bo na wiele więcej nie zasługują ...

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25012 dnia: Lipca 26, 2007, 12:53:16 pm »
ładnie wygląda, mało miejsca zajmuje ;] heh,  ja cały czas bez odtwarzacza mp3 ;( pocieszam sie tym, że mam 15 mb w komórce plus wbudowany odtwarzacz mp3, i po odpowiedniej konwersji mp3 brzmią jak na kasetowcu, ale ważą 1/10 tego, co wczesniej wazyly ;f
A ja tam mam dalej swojego irivera T10 + sennheisery MX500 i dźwięk mam ostry jak żyleta, całe pasmo doskonale słychać, i jak tak sobie siedze w pracy i słucham np. kawałek Dude In The Moon to mnie ciarki przechodzą ;] Zresztą kawałek Future Sound Of London - We Have Explosives świetnie słychać więc nie martwię się o jakość w innych kawałkach ;] No i na jednej baterii potrafi grać ponad 40 h (ale moje akumulatorki 2100 mAh trochę już się zużyły więc)
A jeśli chodzi o jakość odtwarzaczy Creative to niestety, parę odtwarzaczy kumpli słuchałem i różnica jest wyraźnie odczuwalna i nie ma to nic wspólnego z efektem placebo, ale i tak sądzę, że lepszy Creative niż jakiś ruski no name ;]
« Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2007, 12:54:58 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25013 dnia: Lipca 26, 2007, 03:22:17 pm »
A ja tam mam dalej swojego irivera T10 + sennheisery MX500 i dźwięk mam ostry jak żyleta, całe pasmo doskonale słychać, i jak tak sobie siedze w pracy i słucham np. kawałek Dude In The Moon to mnie ciarki przechodzą ;] Zresztą kawałek Future Sound Of London - We Have Explosives świetnie słychać więc nie martwię się o jakość w innych kawałkach ;] No i na jednej baterii potrafi grać ponad 40 h (ale moje akumulatorki 2100 mAh trochę już się zużyły więc)
A jeśli chodzi o jakość odtwarzaczy Creative to niestety, parę odtwarzaczy kumpli słuchałem i różnica jest wyraźnie odczuwalna i nie ma to nic wspólnego z efektem placebo, ale i tak sądzę, że lepszy Creative niż jakiś ruski no name ;]
http://www.mp3store.pl/,Odtwarzacze%20flash,irivert60black(2gb),2007160419228012436.htm a ja się w to wyposażę po powrocie z wakacji :P

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25014 dnia: Lipca 26, 2007, 03:58:56 pm »
http://www.mp3store.pl/,Odtwarzacze%20flash,irivert60black(2gb),2007160419228012436.htm a ja się w to wyposażę po powrocie z wakacji :P

.... a Ty sie nam chwalisz, czy żalisz...? xD
Kame Hame Ha

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #25015 dnia: Lipca 26, 2007, 08:40:38 pm »
po chuj ja to pisałam >_<

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25016 dnia: Lipca 26, 2007, 08:55:27 pm »
po chuj ja to pisałam >_<
ok, tego nie rozumiem.... O_o
Kame Hame Ha

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #25017 dnia: Lipca 26, 2007, 09:03:34 pm »
no bo teraz się przegadują "kto ma większego" xd

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #25018 dnia: Lipca 26, 2007, 09:12:00 pm »
widocznie mają kompleksy ;f no i aby wyleczyć .... ;f
Kame Hame Ha

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25019 dnia: Lipca 26, 2007, 09:34:16 pm »
no Musiol niezłe cacko widze chcesz sobie sprawić, podoba mi się design, a ja bym wybrał T50 (w cholerę dłużej może grać) ;] ale wolałbym i tak coś bardziej chardkorowego i pozostałbym przy T10 no ale może bym już tego czarnego z 2GB wybrał ;)
Btw.
no bo teraz się przegadują "kto ma większego" xd
wybór musiola: T60 - wymiary: 65.3 x 27.2 x 22.0mm; waga: 24 g (bez baterii)
czas odtwarzania: 18 godz.

mój wybór: T10 - wymiary: 85.8 x 40.8 x 29.4mm; waga: 49 g (bez baterii)
czas odtwarzania: 53 godz. ;]

A i nie mam kompleksów, gdybym miał nie śmiałbym się z tego ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...