moze byc cos dobrego na miare family guy'a ;]
NEWS FLASH ! Family Guy ssie i jest tragiczną zrzynką The Simpsons.
Ahahhahahhaahahahahhahahahaahahhaahahahahhahahahaahahhaahahahahhahahahaahahhaahahahahhahahahaahahhaahahahahhahahaha ktos tu chyba ogladal tylko screeny z family guya i widzial jak cala rodzina petera siedzi na kanapie...
Ułożenie rodziny - mąż, rozsądna żona, tępy syn, inteligentna (tego nie wiem, bo nie widziałem w sumie) córka, małe dziecko (tutaj zrobili innowację, bo dali superinteligentnego chłopaka...łał...), pies (gadający ? WTF, Disney ?). Jeszcze o kocie zapomnieli. in b4 "I teraz każda taka rodzinka będzie zrzynką Simpsonów ?". Będzie jeśli będzie się opierała na tym samy typie humoru.
Uhuhuhu Lois to fajna suka, zajebiscie sexy dupa ktora nie ma byc rozsadna zona. Syn Peter'a jest tepy w chu*... ale bart nie. Bart to łobuz nie tepak. Corka Peter;a inteligentna? Ahahhahahahha WTF? Bo ma okulary? ;D
pies (gadający ? WTF, Disney ?)
Ej a ten twoj harwey? Koles ze skrzydlami.... WTF? Studio Ghibli?
Aha a stare odcinki FGuya to chu*nia przy ostatnich 2och seriach.... szczegolnie te odcinki jak Stewie byl zajebiscie inteligentny i chcial zapanowac nad swiatem. Lipa straszna... Najlepszy motyw to bylo jak Stewie i Bryan sie najebali i Bryan nie mogl jechac autem to pojechal nim stewie ;]
Typoon jak nie widziales osatniej serii to ssaj odcinki puki jest przerwawakacyjna bo za niedlugo startuje kolejny sezon.
inteligentna (tego nie wiem, bo nie widziałem w sumie)
Okey i wszystko jasne.... To na tyle dyskusji ;]