pewno jego wybrankę serca ;] sam podobne rzeczy mógłbym napisać o swojej ;p ale to mało co kiedy ;p
ho ho, gdybym coś takiego napisał o mojej wybrance serca dostałbym albo porządny łomot.... albo i nie, w końcu nie wiadomo jakie zachowania opisane są w skrypcie tego modelu heh
wcześniej prosiliście o podanie przykładów przewidywalnych zachowań kobiety - proszę bardzo: Jeśli egzemplarz a (kobieta) łączą zażyłe stusunki (chodzenie etc) z egzemplarzem b (facet), to po wypowiedzeniu przez egzemplarz c (osoba trzecia) kwestii zbliżonej do "tylko nie zapomnijcie zaprosić mnie na ślub", ewentualnie "dorobicie się napewno gromadki dzieci", na twarzy egzemplarza a zawsze (za wyjątkiem krytycznego błędu w skrypcie) pojawi się miły dla oka, enigmatyczny uśmieszek
a tak btw, to od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie taka fajna "zabawka", tzw rozsądny kawałek sznurka, zakończony kulką, którą to kulkę można podpalić. takie coś w ilości dwóch sztuk chwyta się i robi się jakieś fajne młynki itd.... ma to jakąś fachową nazwę, bo ni chu chu nie mogę sobie przypomnieć heh