Łah, no dobra, świeżutki i wykąpany przystępuję do odpisywania.
Gipsi:
A co nie jest tak? Tutaj prawie kazdy ma mozliwosci moderatorskie.
co prawda to prawda
A z drugiej strony to co z tego ze modzi maja wieksze mozliwosci niz userzy, co z tego ze jestesmy ponad nimi?
w pewnym sensie tak, ale czy ja gdzieś napisałem, że z tego powodu możemy bluzgać czy coś?
o co jesli okreslasz innych userow to mowisz ze sie z nimi "lukrujemy" i porownujesz serge'a do pincodeagrias a jak o tobie cos sie mowi zego co zasluguje na warn to juz wywlekamy przeszlosc?
a teraz misiaczku, powiedz mi, gdzie ja porównałem Siergieja do agriaspincode? Zacytuj proszę. Bom cholernie ciekaw, bo to, że Serge to fanboj X0 a ja PS3, to nie znaczy, że go nie szanuję, bo on nie jest idiotą, obojętnie jakie herezje mówi (tak samo ja). Więc nie pieprz, że ich porównuje ze sobą.
Z tym ze teraz prowadzisz offtopa ale juz przy okazji twojego drugiego-trzeciego posta mowisz dobra ale koniec offtopa bo od teraz bede kasowal kazd kolejny.
j.w, gdzie dokładnie? (nie musisz podawać jak nie chce Ci się szukać).
Dakldnaie tak napisales d agrias, te scenke ktora napisal Yume.
hahaha, Yume opisał przykład DANIA WARNA za takie coś, dostała go ode mnie, czy od kogoś innego? nie, więc do jasnej cholery (pomijam to, że obaj powinniśmy mieć warna z innego pkt widzenia, ale IMO ona to idiotka jakich mało i to moje zdanie).
Yume:
Jak przychodzi ktoś nowy to powinno się go jakoś ukierunkować, odpowiedzieć na jego post żeby nie czuł że jest olewany (niekoniecznie w dziale help) i ogólnie jakoś z nim gadać.
nie popadajmy w skrajność i nie sugerujmy, że tak nie jest, bo podam przykład siebie, że odpowiedziałem na posta w dziale FF VII-IX i dopisałem, gdzie ma na przyszłość pisać, najnormalniej i życzliwiej, ale nie piszę po to, by pokazać jaki to ja jestem dobry, tylko podaje przykład który znam.
Sol:
A tak wogóle to ani ja ani Musiol nic nie pisaliśmy m.in. o Serdżu.
Ja przedtem ani razu o nim nie wspomniałem, bo co ma wymiana poglądów do warnów? ;/
Gipsi:
Znacza tyle ze Serge ostatnio 2-3 razy odniosl sie do mojej moderatorskiej pozycji. Wiec chyba wiadomo ze wiem oco chodzi gdy wy mowicie "bo userzy nie szanuja modow".
bullshit to potęgi entej, ten temat z Solem omawiamy od ponad miesiaca i nie jest to spowodowane ostatnim zachowaniem Serge'a
Do reszty:
Gdzie ja do cholery napisałem, dając propozycję systemu warnów, że za jedno wykroczenie dajemy warna, do cholery. Ja pokazałem system, później by została omówiona z Ashem i resztą modów system działania, co za co i jak postępować, ale znów nad interpretowanie. Whatever, wystarczy podać propozycję a już są problemy, chociaż prosiłem o wypowiedzenie się, ale nie.