a co do cholery? mod to zwykły user? nie, z reguły modzi są PONAD zwykłymi userami, a nie zrównani, ale skoro nie widać różnicy, to niech każdy ma możliwość takie jak mod.
A co nie jest tak? Tutaj prawie kazdy ma mozliwosci moderatorskie.
A z drugiej strony to co z tego ze modzi maja wieksze mozliwosci niz userzy, co z tego ze jestesmy ponad nimi? To ze np. urzedicy sa ponad zwyklymi zjadaczami chleba nie znaczy ze urzednicy moga sobie olewac pewne reguly i nie byc za to karani a sprzataczki sa karane za wszystko co przeskrobia.
ekskjuzemła, ale tylko w Offtopicu i pewien czas temu, zanim byłem modem, więc po chui wywlekać rzeczy z kiedyś? tak samo można Marva podciagnąć, jaki to on nie był, a jest adminem, zresztą ostatnio i tak się mniej udzielam..
Ja nic nie wywlekuje, mowie tylko jaka jest sytuacja. O sobie tez mowilem moje zle rzeczy. To co jesli okreslasz innych userow to mowisz ze sie z nimi "lukrujemy" i porownujesz serge'a do pincodeagrias a jak o tobie cos sie mowi zego co zasluguje na warn to juz wywlekamy przeszlosc? Zreszta nie mowie o przeszlosci, bo teraz tez tak robisz i nie tylko w offtopie. Z tym ze teraz prowadzisz offtopa ale juz przy okazji twojego drugiego-trzeciego posta mowisz dobra ale koniec offtopa bo od teraz bede kasowal kazd kolejny.
to znajdź mi inny system do tego gównianego systemu forum. bo specjalnie szukałem prze godzine, czy nie ma innego, jest tylko to, ale spoko, gówniany bo rygorystyczny
Moze byc taki sam jak na starym forum... z tym ze zamias plusow i minusow zielonych lubczerwnych tak jak na starym, tutaj bedziemy daac karme na minus i wyhodzi na to samo. Jesi ona ofkoz jeszcze jest ;]
Yume:
Ale jak jakiś mod napisze tutaj do usera "jesteś dałnem" a user mu odpowie "ty jeszcze większym" i za to dostanie warna to naprawdę byłoby to śmieszne xD
a czy do cholery była taka sytuacja? bo raczej nie, albo ja o czymś nie wiem.
Dakldnaie tak napisales d agrias, te scenke ktora napisal Yume.
I dokladnie tak mozna wywnioskowac z teg co butz napisal, ze nagle ludzie nie maja szacunku przed modami, a my mamy przed userami? traktujemy sie jak sie traktujemy taki mamy klimat. Nagle wprowadzenie formalnego klimatu na forum jest niemozliwe a przede wszstkim byloby glpie.
Wiesz Gipsi, jakiś czas temu co innego mówiłeś. Powiedziałeś mi osobiście, że nie dajesz WARNów nikomu, bo "jesteśmy zżyci tutaj jak rodzina" (było tak, ale rok temu, teraz wszyscy się zaczynają rozchodzić) itp. itd. Nie dlatego, że "nie ma za co ich dawać".
Powiedzialem to w stosunku do tego ze nie daje warnow za obrazenie kogos innego itd. juz dawno mowilem ze mam swoj wlasny regulamin. Jak ktos oftopuje, spamuje itp to warna dostanie, nie dam komus wanra za to ze przeklina, zuca specjalnie ironiami, obraza innych bo mamy tutaj kumpelski klimat i nie bede dawal kumplowi warna za to jaki jest. Daje natomiast za offtopy itd. dlatego jak keidys byla akcja z offtopem o mgs to nie balem sie jako jedyny dac warny chieffowi sergowi i agrias.
Na żadnym innym forum nie widziałem takiej sielanki.
Ja widze takie sytuacje na kazdym forum gdzie siedza kumple, nie ma takich sytuacji na jakichs oficjalnych forach, ale na wszystkich gdzie jest jakas taka duza zwarta grupa osob ktora praktycznie jest jedyna grupa piszaca posty jest to najzwyczajniej w swiecie normalne.
Powinny być, ale jakoś nikt nie dał nikomu mimo, że WSZYSCY łamaliśmy regulamin, który (uwieżcie mi) nie jest tutaj po to "aby był".
Moim zdaniem jest on tutaj po to aby poazywac nowym uzytkownikom jak powinnosie zyc na forum i ukrztaltowac ich w odpowiednim kierunku.
Wezmy swiat realny, kazdy wie ze przeklinanie jest niedozwolone, kazdy wie ze nie mozna obrazac innych, ale w stosunku do swoich kumpli przeklinasz, obrazasz ich na zarty itd. w przypadku nieznajomej osoby tego nie zrobisz, bo w rozmowie z nia i przebywaniu z nia kierujsz sie wedlug z gory wytyczonych zasad ktore wpajano ci w mlodosci.