Smieszny jestes.
nie bardziej od Ciebie
Mozesz mi wytlumaczyc po co ta marna prowokacja? Zalezy Ci, zebym Cie od idiotow zywzywal, to sie na gadu zglos Uśmiech Nie masz zadnych argumentow, to moze po prostu nic nie pisz, ok?
luźny link raczej w formie ciekawostki? a to, że taki dopisek, to...żart? Zell ma racje, zluzuj, bo miotasz się jak opętany gdy komuś nie podobają się gry na X0. Ale później.
Wiesz, jakos zdanie uberfanboja Ssony na temat gier na Xa kompletnie mnie nie interesuje.
skoro od fanbojów sie wyzywamy, to witaj uberfanboju Petera Moora. Nie interesuje ? To kogo zdanie? Dupo liza X0?
Czlowieku. Ty poza Plejstejszon swiata nie widzisz, wiec moze najpierw zapoznaj sie z innymi platformami.
A Ty poza X0 świata nie widzisz. Może zapoznaj się z innymi platformami? ;/
Spoko, mam tylko konsole Sony. Mam NDSa, miałem DCka. Grałem na GC, Xboxie, X0, PSP, i mnóstwo innych konsolach. Więc nie baw się w jasnowidza, na czym grałem, a na czym nie.
BTW - nie gralem ani w GoW, ani w FoM (BTW - GoW ma lepszy dizajn i to kwestia gustu ok, ale to ze ma lepszy onlajn to fakt)
Nie wiem ile ludzi w GoW może grać max online, ale chyba 16, a w Resisstance 48 o ile się nie mylę. Więc ja wolę to 2, nie tylko ja...masa recenzentów woli Online w Resistance.
ale wystarczy mi porownac srednie z GameRankings, by widziec co jest lepsze
ha, dziękuje, postoje. Wolę oprzeć się na opiniach znajomych..
Ja miałem okazje poogladac screeny z gier na PS3 i powiem, ze raczej mnie nie zachwycily. Akurat z jakiegos Gundama byly te obrazki (co dalo mi idealny obraz przyszlosci gier na PS3).
Super gre zobaczyłeś....Gundam to akurat mega lipna gra dla japońców....
bo funboyowanie nie bawi mnie tak, jak Musiola na przyklad
Oj tak, tylko sam sie rzucasz jak opętany, jak ktokolwiek powie złe słowo o X0. Sam jesteś fanbojem, nie dopuszczasz myśli, że ktoś mógłby skrytykować X0.
PS2. Musiol - popatrz na posty Sola i Gipsa i wyciagnij wnioski. Tak - nie miales zadnych argumentow i probowales tylko zalosnie prowokowac. Cudownie sie z Toba dyskutuje.
Brakiem argumentów uważasz, za wrzucenie linka z czymś zabawnym? Żałośnie prowokować? Gdzie? Linkiem? Znów? Poor boy, skoro uważasz, że dopisanie 'Serge' to prowokacja, pomimo, że dodałem emote, że żartuje, no to nie mam pytań.
Jak dla mnie Lost Planet jest o niebo lepszy od Girls of Whore...nie odmawiam kunsztu tej grze...ale sorry, mam swoje zdanie i dla mnie ta gra to grafika i częściowo Online. Sam zastanawiałem się nad kupnem X0, jednak szybko się rozmyśliłem. Wolę poczekać rok, aż PS3 pokaże na co stać tę konsolę, bo ma potencjał. Cena? Nie aż tak duża przeszkoda.
Ale jestem fanbojem, bo mówię otwarcie, że X0 mi sie nie podoba, a kupie PS3. Powiedziałem gdzieś, że PS3 jest idealne? Nie....ale nazwanie kogoś fanbojem ot tak, pokazuje, że samemu jest się fanbojem (nie lubie tego słowa). Tak samo śmieszy mnie Twoje mędrkowanie na temat konsol, na których niby nie grałem jest śmieszne, wiesz jakie mam? Na jakich grałem? Nie, więc lepiej zamilcz, niż jakbyś miał rzucać głupotami.
i tak mnie nim wkurwil ;p
:x zabawne...mania jakaś, że chce Cię wkurzyć? obrazić na chama X0? czytałem newsa, rozbawił mnie i wrzuciłem sobie go z dopiskiem, jak widać, nie powinienem tego robić, bo teraz się rzucasz z pianą na ustach.
bo bronienie PlejStejszon bez argumentow ssie ;p
Powtarzanie tego samego z pozmienianymi wyrazami, że PS3 ssie, też ssie
Sie znalazł mistrz ciętej riposty i argumentowania. (nie mówię, że ja nim jestem ;/ co byś sie nie rzucał)