Jak nie grasz na komputieże to czemu nagle cie na 360 wzielo?
bo to najmniejsze zlo. Nie lubie ani Microshitu, ani Ssony ani tymbardziej Weentendo, ale z trojki konsol X360 jest IMO po prostu najlepszy
Ale Serdż na to i tak leje, bo dla niego liczy się teraz tylko grafika i bezmózgi rozpierdziel ;]
Dokladnie. I dla tego na X360 jedna z najbardziej jarajcych mnie gier jest Viva Pinata. Pozniej BD i Lost Odyssei. Lost Planet. I dopiero tu sa Gearsy z Dead Rising. A - Just Cause jeszcze sie sprawdzi. I halo 3 zapowiada sie na jednego z niewielu fajnych przedstawicieli FPP. Halo Wars tez moze byc spoko tytulem. A poza tym gdybym jaral sie grafika, to przd konsola kupilbym sobie HDTV (tak - najpierw kupie konsole. Ale racja - jaram sie tylko grafika :lol:) albo modernizowal PieCucha, ktory przy odrobinie szczescia juz moglby byc na poziomie obecnych next-genow ;] Ah - zapomnialbym. XBL jest lepszy od PSStore, a ja mam zamiar grac online na konsoli. I tu wlasnie wchodza w gre Gearsy, ktore online zamiataja konkretnie. Ale i tak liczy sie tylko grafika :lol:
Serdż zapomniał dodać do listy dobrych gier na Wii Trauma Center - Second Opinion, Elebits i Wario Ware - Smooth Moves. Ale Serdż na to i tak leje,
Dokladnie. Leje na to. Wii jaralem sie pare dni i szybko mi przeszlo - mam gdzies te konsole. IMO skonczy jak GaCek - opuszczona przez 3rd party developerow, co zreszta IMHO juz sie zaczyna
dla tego ta konsola nie jest nie wuja warta takiej kasy, jaka za nia rzada Shigsy. Moze sie sprawdzic jako sprzet supportowy. I to za 3 lata, kiedy bedzie warta swojej ceny, bo ta w koncu spadnie