Gipsi sie wstydzi ;/
Nie bardzo. Chodzi o to ze mi sie niechce siadac na gadanko ;] Bo jest wiele innych rzeczy ktore mozna robic, ja jak pisze posty to przy okazji robie whuj innych rzeczy, a jak sie psikniemynap ogaduhe to tylko pogaduha w chodzi w opcje. A wam eraz fajnie wejsc na gadanine bo jest duzo wolnego czasu itd i fajnie sie zgrac ekipa, no ale u mnie nie bardzo bo nie wskocze na czata pogadac z wami i powiem dziewczyynie "Monika wez sobie posieds tutaj i poczytaj jakies mangi a ja sobie z godzinke pogadam z ekipa forumowa ;]" ;] No tez mi tak dziwnie gadac bedzie jak jutro z rana rodzina do mnie wbija i brat bedzie caly czas ze mna w pokoju. Poprostu lipnie z czasem. Ale jak kiedys bedzie zorganizowana akcja to tam moge sie wkrecic, Sola sie nie wstydzilem na zywo to i was nie bede ;]
Ale w sumie na serio mi sie srednio chce ;] Ja wole na szybkensa napisac poscika i pozniej cosik inneo zrobic, pozniej znowu cos napisac i znowu cos ;] No ale zobacze, kiedy bedzie nastepna zroganizowana akcja... narazie musze nadrobic z 10 stron TO ;/
BTW -glos mam... kaczy ;D Z dupy strasznie wziety ;]
Cytuj z: Agrias5864 Pią, 22 Grudzień 2006, 19:45
Jak zwykle. Mod to wsyztsko. To juz wkurzajace jest, ale dobra. To jak robimy to czy nie.
ahahaha......
wkurzające to jest 85% Twoich postów o totalnie niczym.....dwu/trzy wyrazowych, jak widać, nawet Ci przedtem 80% warna nie pomogło....
Ej ale co sie z niej smiejesz musiol. Ona ma ku*wa racje. Co to za bzdura zebys ty gadal ze "jestes modem i ty mozesz wszystko", masz tego moda dla zabawy? Zeby obrazac innych a pozniej w riposcie mowic "Jestem modem... moge wszystko"... z dupy to jest argument i nie dziwie sie ze Agrias mowi ze to jest wkurzajace.
A ten punkt regulaminu ktory podal Butz to raczej taki zartownisiowaty jest i odnosi sie do innych spraw.
To skreslone jest najwazniejsze.
to jest dodane by sprawić pozory wolnego forum Język
To jest dodane by ukazac ze w niektorych sprawach rzeczywiscie nie ma sie co z modem klocic, ale tez i po to aby ludzie wiedzieli ze nie trzeba doslownie odbierac tego punktu.
Musiol tak nadajesz na Agrias itd. i masz racje w pewnym aspekcie, ale sory twoje odpowiedzi i gadanie z nia jest tak samo chu*a warte, zrobiles sie prawie taki sam jak ona. Z tym ze ona sie doiero uczy bycia na necie a ty jestes juz "zaawansowanym userem" (sic! ;/).Ruch*łbym... - ale ja zawsze miałem złabośc do niej ^^'
Tak wiec. Mowiliscie, a wszczególnosci per pan Musiol, że piusez za krotkie posty. A tutaj pare tylko przykladów.
Dziewczyno nie chodzi o to ze piszesz krotkie posty... chodzi o to oi czym piszesz! O tresc. Wchodzisz i piszesz:
"ale jestem dzis zmeczona"
I koniec posta... jakbys chociaz napisala dlaczego to moze byloby to ciekawe, a tak nas to je*bie...
[quoteMusiol]Cytuj
Tak wiec. Mowiliscie, a wszczególnosci per pan Musiol, że piusez za krotkie posty. A tutaj pare tylko przykladów.
bo MY możemy, bo jesteśmy DŁUŻEJ na 4um i adekwatnie możemy sobie pozwolić na więcej[/quote]
Gowno prawda. Ona tez moze pisac jednolinijkowe posty i nie widze tutaj zadnej roznicy czy ktos pisze 10 lat czy 10 dni... to chodzi o to o czym piszesz.
jakby qiax był dziewczyna to bym mógł dac kase ale tak to ...
Jak ty dalbys 50 zeta za zdjecie dziewczyny to smuty z ciebie chlopiec ;] Propozycja ode mnie... zaloz sobie INTERNET ;] 50 zeta miesiecznie placisz a zdjec kobiet mozesz ogladac ile chcesz ;]
BTW:
Kooooocham swieta ;] Co za cudowny okres! ;]
BTW2:
Gosia pytalas czy cos gotuje na swieta, nie nic nie gotuje ;]Nie umiem nic gotowac ani nic piec kompletnie... zaliczylem elegancko egzam na technika mam dyplom itd ale u nas byl teorytyczny egzam ipraktczny to nie tak jak kiedys ze trza bylo gotowac... zamiast tego mielismy zaprojektowac jakas impreze ;] to byl pisemny praktyczny bo taka jest nowa forma egzamow na tehnika ;] Zreszta ja zawsze wolalem bardziej kelnerstwo i na gotowaniu mowilem "bozena (;/) ty cos ugotuj a ja pozmywam" ;]