łach, tak sobie siedze po cwiartce i 4 tyskich i czekam na kumpli ktorzy z grudka wpadna... wakacje są fpyte ;]
jaaaa feeels just like it should<nanana>
so 1234 you and Me<nanana>
łach 2 najwieksze przeboje tych wakacji IMO ;]
o w chu* bym miał kape jak ja cien ie chciej ;/ ja wczoraj po raz pierwszy od jakiegoś czasu piłem wódke ;/ wódka zawsze mnie zabija i pije sobie kilka kap i pije i myśle że mi nic nie jest i dalej pije i nagle wstaje iokazuje się że ona jednak mnie czepla ale nie czułem upadam na ziemie, czołgam się i koniec imprezy ;]
Wczoraj jaki grill miałem lipny bo kumpel z woja na przepustce, i w sumie tylko 3 kielichy wódy chlapnąłem i jakie 2 lipne browary + później kolejne 2 ale jeszcze jakie lipne bakanie było (dam np o co ja bakam już 2 raz z żędu jak mam to przeca za lipną rozrywke i w porównianiu do alkoholu jest mało for Fun ;/) no i to że plaiłem fajki mnie jeszcze kręciło w łbie bo jak się nie pali nałogowa t tak jak na imprezie zapalisz to cię trzepie raczej...
TRAGEDIA!!!!!!!!
Wczoraj byłem z moją hip hopófką na mojej osiedlowej żabce po winiacza brzoskwiniowego... a ... a ... a na półkach pustki
skończył sie zapas brzoskwinek ;/ lipa czyli że...
a dżamiragłaja zżuciłbyś na YSI Machol ;]