No wiesz - nie kazdy musi byc sczytem pieknosci, Zaloze sie, ze Kaczynskich tez odrobine chociaz charakteryzuja. A co do tego, ze wyczytales o tym w gazetach - sam teraz widzisz, zelewicy tez media lubia dokopac, bo chyba nie musze Ci przypominac partii bylego prezydenta ;] Media po prostu lubia dokuczac wladzy ;]
Media lubia dokopać, ale zobacz jak to się układa. Kwaśniewskiego pokazywali przez te kilka lat fajnie, nawet zapominali puścić materiał, jak chodził pijany jak bela, jak mu się plątał język itp. A tuż przed wyborami zaczęli emitować różnego rodzaju afery i zaczęli chwalić nową władzę, która miałą przyjśc. Bo wiadomo, jak przydzie nowa władza, to wymieni górę. Kto był grzeczny, może zostanie, kto niepokorny wyleci
Media żyją własnym życiem
No wlasnie. Ja tam nie jestem zwolennikiem rzadzacych pierdol.
Ale wiesz, wolę już te pierdoły, niż faceta który prosto w oczy wyborcom potrafi powiedzieć, że jego dziadka nie było w Wehrmachcie. Każdy polityk kłamie, ale tak bezczelnie? Zresztą, Tusk ma ciekawe osiagnięcia w przeszłośći, szkoda tylko ze o nich nie mówi tak częśto. Lepera i Giertycha nie komentuje, chociaż Giertych powie czasami coś mądrego (czego o Leperze powiedzieć nie mozna. No chyba, że jego wiedza na temat prostytutek, ale to już bylo
).
Bylo napisane
Użyłem formu już dopuszczalnej:) Pisało nie jest już błędem.
Demokracja jest dobrym ustrojem, poki politykom rzadza wladzy nie przeslania interesu krajowego. A o to niestety ciezko. Nie ma ustroju idealnego.
Demokracja to idiotyczny ustrój, w którym profesor politologii ma mniej głosów niż dwa menele spod budki, którzy zagłosują na samoobronę, bo ci dają flaszkę za każdy głos. W demokarcji nie liczy się jednostka, tylko liczy się większość.
Ciezko sie dziwic rolnikom, ze na niego glosowali. Przeciez ten facet jest chory umyslowo - chce wprowadzic dla rolnikow po tej suszy obowiazkowe ubezpieczenie w wiekszosci pokrywane przez panstwo i jak nie bedzie duzych zbiorow to on chce im placic odszkodowanie. To jak w takim razie chce, zeby w salonie samochodowym jesli bedzie maly zbyt aut, tez byly odszkodowania, a ubezpieczenia pokrywane w bodaj 60% przez kraj.
I na to łowi pewnie rolników. "Darmowe" ubezpieczenia, darmowe cośam. Tylko ze skad na to pieniądze idą? Z kieszeni obywateli. Ja płace na ubezpieczenie jakiegoś tam rolnika.
Niech ich ktoś już zabije
Goha, pisałem już. Nikt cię nie zmusza do czytania tego co napiszę, więc nie rób nic na siłę.