Wiecie... nie wierzyłem w miłość od pierwszego wejrzenia do tej chwili... bo właśnie zainstalowałem FireFox'a. To zwierzątko istotnie jest śliczne, nie to co ciągle stwarzający problemy IE, czy głupia Opera (nie lubię tej przeglądarki)...
A co do matury, to dosyć oczywiste było, że wyniki w tym roku będą gorsze, z racji na to, że teraz wszystkie zawodówki i (no offence) technika zdawały. Zazwyczaj z tych szkół mature zdaje mniejszy procent uczniów, niż w liceach, bo tam uczycie się dodatkowo zawodu, a licea przygotowują do matury i do studiów przede wszystkim. Rok temu wyłącznie licealiści zdawali, więc to nie dziw, że wyniki w tym roku są ciut gorsze. Dlatego nie powinieneś się Gipsi sugerować statystykami. Mogłeś cośtam zwalić, no ale potrzeba tylko głupich 30% żeby tą cholerną maturę zdać, więc mam nadzieję, że ci się uda. Poza tym, ty tak ślicznie władasz naszym ojczystym językiem, że powinieneś mieć conajmniej 95% z niej heh.
Matura to tak wogóle lipa jest w porównaniu z głupią sesją zimową, nie mówiąc wogóle o letniej. Do tego jedno głupie kolowkium, czy pare nieobecności, może zaważyć o całej przyszłości studenta (ale będę megawk**wiony, jak mi na studiach przywalą jakieś kolokwium w dniach, kiedy mam do warszawy jechać...).