a "zizu" to debil ;/ raczej mi nieprzychodzi do glowy co takiego moglby wloch powiedziec zeby takie zachowanie bylo usprawiedliwione, zwykle "twoja matka ssie czlonki w piekle" wydaje się jakies takie zbyt miękkie ;]
Jest bogiem ;]
Kocham te mistrzostwa. Nie ja z tego nie moge, jebie mnie to kto wygral to co zidane zrobil to mistrzostwo, przeciez materazzi to kolos a jak on siep ieknie zlozyl to bylo cudowne...
a w meczu wsytarczy ze powiedzial do niego ty "lysa palo" i niby to nic specjalnego ale jak grasz zaciety i ostry mecz to wszystko cie podkur*ia i mozesz za byle co zaj*bac komus...
moze byc tez tak jak mowili komentatorzy ze to moglobyc cos rasistowskiego... wlosi to w chu* rasisci a francuzi na to sa uczuleni...
Moglpowiedziec cos w stylu -"jeb*ny Arabie za podkladanie bomb w pakistanie sie zabierz a nie za granie w pilke" i cyk wszystko wokol traci sens.
To bylo boskie ;] On mial oczy jak Paweł Jnas w tej akcji ;]
Ja od wczoraj jestem podjarany tym ;]
Szkoda ze oboje milcza w tej kwestii... pewnie wszystko sie wyjasni jak Zizou sobie napisze ksiazke tak zeby ase zarobic... no i spoko niechc se napisze bibliografie tuylko zebysmy za dlugo nie czekali i zeby czasem sie nie okazalo ze materazzi pedał powiedział do niego cos w stylu "Chulaj dropsy maciej" albo "szyj buty stefan" ' bo wtedy cala moja ciekawosc o co chodzilo pojdzie na marne ;]
Tak czy inaczej to bylo piekne zagranie a ten link sola to lypa bo jakos za szybko sie to dzieje i nie ma tam powera w tym udezeniu ;]
Kocham cie Zidane!