Mi z liceum brakuje tylko kilku ludzi, za resztą nie tęsknię. Już bardziej mi żal ekipy z gimnazjum, bo tam to miałem fajnych ludzi w klasie. W liceum to znaczna część to jakieś debile były, a to i tak było jeszcze nieźle, bo jak mi koleżanka powiedziała jacy ludzie teraz do mojego byłego liceaum i gimnazjum uczęszczają, to się odrazu chce zostać terrorystą.
Mmm... chyba z tydzień zasysałem KH2 (bo nie mogłem na nocki zostawiać Azureusa), a jak doszedl, to się okazało, że 4 pliki z 60ciu są uszkodzone i nie mogę go rozpakować... miodzio.... teraz muszę go od nowa zasysać i jak teraz nie będzie działał, to będę solidnie zdenerwowany i chyba uruchomie eMule'a w akcie desperacji.
Deszcz pada, pogoda jakaś taka nie do życia i wogóle jeszcze bardziej niż zwykle nic mi się nie chce... a jeszcze od miesiąca zabieram się za kolejny rozdział Isog'a, mam z 10 artykułów do napisania i jeszcze pare innych spraw na głowie... muszę chyba przestać spać po 12h dziennie, bo mi to najwyraźniej szkodzi heh...