skoro już mowa o Razielu, to mnie ten koleś przeraża.. to nie jest normalne, żeby po każdym poście pisać "pozdrawiam"... brrr...
Nie chcę nic mówić, ale właśnie on zachowuje dobre zasady postowania i tak się pisze na szanujących się forach. To nie jest nic nadzwyczajnego.
To jest najwieksza wies swiata ;/
co do kaca to nie fajna akcja jest skapic sie obudzic sie rano i myslec e sie dobrze czuje pozniej pohodzic po domu i po minucie wrocic do luzka bo nie masz sily na hodzenie ;/ po 10 minutah lezenia zczaic ze na autobus trza isc za minut 20 ;/ wyjsc na autobus z kumplami i ofkoz sie spoznic ;/ na dworze zrozumiec ze to co czujemy t nie zmeczenie a poprostu wciaz mamy kape ;/ reka smierdzaca zygami tez niczym fajnym nie jest ;/ poniedzialek mialem spedzic na nauce ale jak wrocilem jeszcze skapiony do domu to sie polozylem, wstalem tylko po to zeby sie wyzygac i dalej poszedlem spac ;/
Wiwat wina za 5 zlotyh! po nih raczej takiej kapy nie mam jak po jakis Chu*owyh johny walkerah czarnych czy innyh wodkah czekoladowyh, kolorowyh jakis zoltyh i czystyh tez ;/
wiwat wina!
a nowa warka strong to jakas taka kupa ;/
One more thing Sophie... is she aware that her daughter is still alive?
~~Tampobiegł -damn,to sie nazywa nick!