czemu akurat 12 listopad? poczatek sezonu polowan na muflony czy jak?
i wszystkie podobne...
No właśnie dlaczego 12 listopada??Znaczy się,że jeszcze nie przeczytałeś....to zaczynam się bać co możesz napisać
no właśnie nie przeczytałem :/ mnie ten temat walił dopiero jak Yuzuriha powiedziała że jakaś piosenka którą jej zapropoowałem kojaży się jej z jednym postem który napisała w niekonczącej to postanowiłem przeczytać tego posta i strasznie mi się spodobało to co napisała Yuz, i postanowiłem że się dołącze ale troche tego czytadła byo... a postanowiłem się dołączyć bo Yuz mówiła że bardzo fajne to jest... przeczytałem 2 strony i naprawde fajne rzeczy piszecie, bardzo mi się podobają pomysły Wizarda, tylko że nie mam poprostu czasu przeczytać więcej... niechce czytać powiedzmy po pół strony dziennie... chce przeczytać całe i mieć czas spokojnie wszystko napisać od siebie...
A tak apropos, to właśnie wytłumacz nam z łaski swojej, Gipsonie dlaczego wybrałeś datę 12 listopada....... Jakieś domowe święto masz, czy coś?
Wizard trafił... mam święto... a odpowiedź jakie znajdziecie w moim poprzednim poście... tutaj:
Long Live Britain... Long live Queen
mój brat wyjeżdza 12 do angli... wreszcie będę miał czas żeby posiedzieć na forum tyle ile mi się podoba i będę dużo na kompie siedział
Game Play:
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!
Wish you all the best, życzę abyś niedługo zagrał w swoją upragnioną serie czyli Front Mision 4, żył szczęśliwie i wykożystywał maxymalnie jak najbardziej chwile ktorem amsz przed sobą, dobrych wyników w szkole i kilku śladów szminek po tym jak cię wycałuje rodzina na urodziny.... uwielbialem poprostu jak rodzina rzyhodziła :shu: mam nadzieje że uda ci się żyć tak jak chcesz i będziesz robił to co chcesz... nom i że loty helikopterem już nie będą tak niewygodne jak mi kiedyś opowiadałeś... tak więc poraz kolejny, żeby ci się wszystko układało... i żebyś miał zawsze wokoło siebie ludzi na których możesz liczyć (nawet jeśli to miały by być kobiety) a pozatym to dużej zawartości wapnia w swoim ciele, aby niezabrakło ci odpowiednich witamin, żeby twój tasiemiec nigdy za barczo nie burczał, no i wspaniałego domku na drzewie z plakatami eminema i britney spears życzy ci:
Gipsi