SPAMEREm?!a tak BTW to czemu by nie przywrocic SPERMY
Bo teraz ja tu jestem modem i zabardzo by się wam nie opłacało robić żadnej spermy bo bym kasował posty jeden po drugim...
Wyraże to w jednym sssłowie: CZYSSSTKA
nie bardzo... nie ma już z nami qiaxa więc nie miał by kto zrobić tej czystki...
Fast wpadl na stary ale bardzo skuteczny pomysl..."zatrudnil" spamera zeby tepil innych spamerow
To chodzi oto ARD że Fast wyznaczył ciebie na władce tego forum? czy może był jeszcze ktoś inny wcześniej kto tutaj wymiatał spamerów?
bo po jakiego kija nastepny mod... juz i tak ich po czystce az do teraz wg mnie jest za duzo... liczy sie jakosc a nie ilosc...
eee czy ja wiem czy tak dużo... jest ich w sam raz... przecież każdy odpowiada za swoją strefe i jest to o iwle lepsze rozwiązanie niż wtedy gdy było mało modów i każdy moderował wszystko... teraz jest bardzo mało spamu a dzięki temu niektórzy modzi nie muszą zaglądać tam gdzie się nie znają... mnie np. nie interesuje online games więc nawet nie patrze tam bo Solidus już dobrze wie co ma robić...
liczy sie jakosc a nie ilosc...i dobrze napisałeś... bo jakościowo jest teraz dobrze...
a tak pozatym to na innych forach jest tyle samo modów albo więcej... nie wiem jak tu mogło kiedyś być tylko 3 typków
uuuu taaaak. Mravy to byl sesnei skrabsona pewnie na poczatku swojej dzialalnosci
... i just dont get it... ke pasza?
i po raz kolejny to mówie.. Skrab był wporzo :spoko: i było o wiele więcej gorszych typów? Kto pamięta odpalanie gier na kompach z bema? a Chris? też był niezłym mietkiem...