hmmm czy ja wiem czy tam była lepsza szata... jeżeli to jest ta co ja byłem na iej przez jeden dzień i później jeszcze kilka miechów(czyli ta czarna) to mi się zbytno nie podobała... to zaczy na tamte czasy była super, alejak patrze teraz na ta to jest o wiele lepiej... niechce nic mówić ale to najleiej wyglądające forum na jakim byłem, rozszezrzenie wielkości okna na tekst(sic. jak to nazwać) i powiekszenie avków wyszło tylko na dobre (a ja byłem temu przeciwny :shu: , cieć ze mnie był), no i nie ma tych nieszczęsnych tabelek z HP mp i Exp. które są troche zbyt archaiczne jak na te czasy...
ja nie wiem czy po raz trzeci chcialbym zaczynac od nowa...
ja bym niezaczynał na pewno... za dużo tu siebie zostawiłem żeby wszystko to pisać od nowa... nie chciało by mi się poraz kolejny pisac dlaczego tak kocham Chrono Chrossa... a już nie wspomne ile niepotrzebnych rzeczy pisałem w japanese music topicu (czyli moim oczku w głowie) i napewno by mi się niechciało pisać dlaczego tak kocham to i tamto...
...no chyba że jest jedna możliwośc... zostałbym spamerem.. pisałbym same pierdoły i może raz na jakiś czas na temat, alen iechciało by mi się raczej pisac poważnych rzeczy...
O Wizardku zgadzam się z tobą...ja chyba bym też tego nie zniosła jakby Niekończąca znikneła z forum...to było by totalne załamanie
mnie tam ten temat wali... ale to tylko do 12 listopada... bo od tego dnia zaczne go czytac i dolacze sie dowas z pisaniem... jesli ofkoz nie zakończycie wcześniej tej historii....
Long Live Britain... Long live Queen !!