7Cloud7:
I jeszcze jedno mówisz Gipsi że Amerykanie bardzo dużo stracili na tym niby zamachu...to skąd wzieli pieniądze na budowe dwóch nowych wieżowców na miejsce WTC?? Może Bus trafił 6 w Totolotka.
Odpowiadałeś na to wyżej, mają kupe kasy i ten "wypadek" nie sprawił że oni tak nagle zbiednieli do poziomu Polski, zresztą Bambi M już odpowiedział
Co do tego ile oni na tym jeszcze zyskają, to ja wiem o tym że tu chodzi o rope i takie tam i masz racje, ale żeby wywołać wojne z Iraiem wcale nie trzeba było atakować World Trade Center, no panowie nikt mi nie będzie wqręcał że maerykanie zabili 3000 własnych rodaków i podali że zrobiła to Al Kaida po to aby atakować Irak... jakoś mi się w to niechce wieżyć, a do tego nie żyjemy jeszcze chyba w epoce w której zabija sie kilka tysięcy rodaków aby zorbić kase i przedłużyć swoją kadencje :rolleyes: Nie przesadzajmy Bush to nie jakiś Fuhrer czy inny psyhol:/
Żydzi -tak parszywy naród :shu:
Wujek adolf coś o tym wiedział...
Ja nie znoszę burzy, bo się robię nadpobudliwa i trudno ze mna wytrzymać jak ktoś coś takiego może lubić
Tamaya ja też nie zabardzo lubie burze, właściwie to jej nie lubi ale jak deszcz pada to mi nie przeszkadza... no cyba że jestem wtedy na dworze to mi przeszkadza bo sklejają mi się pasemka i wyglądam jak cieć :shu:
A u mnie wczoraj cały dzień było ciepło i pomykałem na krótki rękaw... tylko że wczoraj miałem taką niemiłą historie z bratem...