GIERJATOWICZ - Forum jest własnością vortalu internetowego Square Zone. Po prostu urzyczają nam działu, co nie znaczy, że jest to sekcja zamknięta. Ten, kto chce, może się wypowiadać.
"Chyba ta czesc forum jest przerznaczona dla klanowiczow a mowiac chetnych mialem na mysli chetnych klanowiczow jak ktos jest na tyle tepy zeby tego nie zrozomiec to bardzo przepraszam... " - Jeśli ktoś jest na tyle głupi, że nie umie jasno i klarnownie przedstawić swoich poglądów, to szkoda mi czasu marnować.
"kijax nie zdziw sie jak pewnwego dnia twoj klan bedzie liczyl 5 osob a nie 23 (moge sie mylic ale chyba obecnie mamy 23 klanowiczow)" - Zawsze stawiałem na jakość nigdy na ilość. Nie wiem jak ty.
"sobie ze jesli wywalisz mnie z klanu zrobisz mi wielka krzywde mam kilka alternatywnych rozwiazan... " - Wiesz, prawda jest taka, że Fighterów zawsze mieliśmy za dużo. Ja cię nie chcialem przyjąć <nadal jestem temu przeciwny>. Przyjął cię zaś [YG]MAVeRick - nie mam pojęcia czemu... Jeśli tak ci się tu nie podoba, to po co należysz do mojego bądź co bądź klanu? Śmiało, stwórz własny i zejdź mi z drogi, albo skorzystaj z innych rozwiązań.
"czekam tylko az nasi slabsi klanowicze mowie o 3x i 4x dogonia mnie i ciebie szefie wtedy to nie bedzie problemow zeby zrobic real alone fighter qiax... " - ... to nie było by takie złe... Tylko po co czekać? Klan mogę rozwiązań w każdej chwili, ciebie wyrzucić i innych chętnych również. Nikt was nie zmusza, byście należeli do squarezonePL, naprawdę.
"gral skalar, lampi to jeszcze w kalnie panowal porzadek " - Wytłumacz mi, co _LAMPI_ i Skalar maja do tego? I co rozumiesz przez słowo "porządek"?
"a teraz to jest burdel ty gdzies solujesz na 4got10 i przecierasz zalzawiione oczy chusteczka reszta 5x meczy sie w dun2 ja staram sie grac jak najdalej od klanu" - Soluje na 4go10? Na nic się widać nie zdaje moja obecność na Oasis <chyba, że zminili nazwę tegóż>. Reszta 5x męczy się w dun2? Jeśli chcą tam trenować, proszę bardzo, nikogo nie zmuszam, by męczyl się tam, gdzie nie chce. Najzabawniejszy i najsmieszniejszy jesteś zaś ty - Alone Fighter qiax jest, a niedługo będzie Alone Fighter GIERJATOWICZ. Doprawdy żałosny się robisz, ale cóż - wkońcu uczysz się od najlepszych, a że to ja zaczolem tę mode na grę solo, to mów mi mistrzu.
"przynajmniej odniedawna bo w calym PT to moze naprawde lubie 6 graczy i tylko 5 z naszego klanu... " - Odejdźcie ze squarezonePL i stworzcie własny klan, w którym ty będziesz szefem. Myślę, że ta sytuacja każdemu by odpowiadała.
"k chcesz to mnie wywal z klanu obiecuje ze z czasem na tym stracisz" - Lepszy prawdziwy wróg, niż fałszywy przyjaciel. Przyznaje, przeszło mi to przez myśl, ale raczej stracę zapatrzonego w siebie pana doskonałego, niż członka klanu, na którym mogę polegać nawet wtedy, gdy atakuje nas grupa Slaughterów. Powiesz mi, czemu sam nie odejdziesz?
"Myslicie sobie te wszystkie reechy jakies kijaxy ze jestem tepy tylko nie zdziwcie sie jak z czasem zostaniecie sami w klanie" - By klan istanial, potrzeba 6 osób. Więc albo będzie walić razem duo, ale każdy pójdzie w swoją stronę. Ty nie jesteś tępy, ty jesteś po prostu głupi.
"ty reech jestes niepowazny wskazujac sytuacje kiedy nie bylem w klanie na swoje usprawiedliwienie powiem ze ty byles wtedy 5x grales na 4got10 a ja rozmawialem z toba czasem atakujac stworki (nie bylismy nawet w party)" - Każdy trenuje tam, gdzie mu pasuje. Jeśli Reechan zdobywa szybciej xp na 4go10, niech tam zostanie. To jak kiedyś grałeś, nie oznacza, ze się zmieniłeś. Nie byleś z nim w Party i atakowałeś jego stwory? Wiesz, jak to się nazywa? Nie, no bo skad... Kill Steal. Właśnie mi dałeś powód, by cię wywalić <thx, teraz to rozważam>.
"qiaxowi i reechowi dziekuje za party jak ktorys z klanowiczow nie chce grac ze mna niech to powie bo ja chce jasno znac sytuacje nie tak jak qiax ktorego na boku wszyscy opie***dalaja " - Cóż, ja również chcę ci podziękować za to, że juz nigdy nie będziesz ze mna w party, bo za tamte, to mogę co najwyżej się pośmiać. W sumie masz racje: prosiłbym pozostałych klanowiczow o złożenie swoich tutaj zażaleń, ponieważ tak jak wasz przedstawiciel GIERJATOWICZ, chcę jasno znać sytuację.
" on jest dumny siebie ze ma swoj wlasny klan widac ja nie mam takich przydupasow jak ty kijax" - Mam pełne prawo być z siebie dumny - z tego, że założyłem klan, z tego, że mam postać na wysokim levelu i z tego, że jednak klan nie liczy tylko jednego członka <mnie> jak to wcześniej zakładałem. Jestem dumny ze swego klanu i z osób, które do niego należą - oni przynajmniej trenują wytrwale, szanują mój sposób gry <większość przynajmniej> i rozumieją, że wolę od czasu do czasu grać solo.
"ale dzis jeden z klanowiczow napisal mi na gg ze niezle ci dopierdlilem wiec nie jest ze mna chyba tak tragicznie jak z toba " - Reechan miał przynajmniej odwagę się wypowiedzieć na temat twojej gry, inni również. Przpraszam, ale takiego fana to ja niechcę mieć, który boi się wyrażać publicznie swoje zdanie. Wiesz, ciagle się chwalisz, że tu inni to, że tamto myślą o tobie i o mnie, ale wolałbym, by sami to tu napisali. Brak odwagi?
"Skutki dotychczasowego pojedynku: Kijax je banana i ociera zalzawione oczy ja dumnie przedzieram sie przez hordy monsterkow" - Banan ma wiele witaminów, jest smaczny i zdrowy. Jeśli ich nie lubisz, to twoja strata. ... tego nawet pojedynkiem nie można nazwać, bo jak na razie umiesz tylko dać upust emocją, nie zaś, swojemu rozumowi <przepraszam mózgi tego świata - przecież on nie ma czegoś takiego...>...
"Smacznego bananka moja malpeczko:P Jakie iq ma malpa 40 to tak jak qiax... " - Lepiej być inteligętną małpą, niż głupim <tobą> człowiekiem...
Red13Shini - Podać mu rękę? Wybacz, ale boję się, że czegoś się zarażę <głupoty na przyklad>.
GIERJATOWICZ -
'OK JA MU PODAM PRAWA REKE A W DRUGIEJ MOGE 3MAC KOSE" - Ja ci podam <jeśli juz> nogę co najwyżej.
"Bez obrazy " - Na to już jakieś 2-3 wypowiedzi za późno...
"ten czlowiek" - To malpa, czy człowiek? Zdecyduj się, chyba, że z tymi jajami to jednak prawda i nie stać cię na podjęcie szybkiej, męskiej decyzji.
"ma z deczka nierowno na bani i jak on powie ze juz ma dosyc to ja skoncze " - Szaleństwo często jest oznaką geniuszu <"W tym szaleństwie tkwi metoda">. Ja również nie odpuszczę, na to nie masz co liczyć <zbyt wredny i trudny charakter na to mam>.
" jesli chce zeby inne klany go nie przescignely to niech lepiej uwaza jak postepuje bo niedlugo moze powstac nowy o wiele silniejszy od naszego" - Co mnie obchodzą inne klany? Gram, dopóki dopóty mi to sprawia przyjemność <ty lepiej też zacznij to traktować jako zabawę, a nie, jako pracę>. Co do tych klanów, to cóż... Masz na myśli starsze, czy jakiś nowy? Co do tych starszych, to patrz w górę, co do nowego - zapewne chodzi ci o twój, gdy tylko odejdziesz z naszego... Wiesz, kogo jak kogo, ale póki nie Player Kill, to mam w nosie czy będzie on silniejszy czy nie.
"Pozdro malpeczko zjedz sobie bananka " - Nie używaj zdrobnień, bo to może dziwnie zabrzmieć... Widać, że niewyżyty jesteś, nie boli cię d***, albo ręka? Bo chyba miałeś ciężką noc. Co do banana - chętnie skorzystam, ale wolałbym truskawki.