Ja jestem z Warszawy, W_W z okolic Opola, 7Cloud7 z Krakowa, ktoś jeszcze z Gdańska... Na razie daje nam to Łódź, chyba nic innego nie będzie, więc najlepiej tam zrobić.
Jeżeli taka była by lokacja to napewno by się pisał na to Devil bo on jest z łodzi
Mi to obojętne zabiore sie z Gipsikiem i niewiem nawet czy bedziemy tam w stanie dojechac
Hehehe
jeśli nawet dojdzie to do skutku.... a Łudź jest dobrym miejscem, to trzeba ustalić jesszcze miejsce spotkania. Zakładam, że wszyscy przyjadą pociągiem, więc może to być dworzec centralny.... termin? Ferie zimowe... drugi tydzień.
Ja już dobrze nie pamiętam jak to jest w naszym kraju ale różne województwa mają w różnym czasie ferie:/ Zimą jest zimno i mimo iż kocham ten okres roku to wiem że niejest to dobry moment na spotkanie-chyba że byśmy się spotkali na jakiejś imprezie gdzie mielibyśmy miejsce w ciepłym budynku i nie trzeba sie bunkrować po lasach i ogrzewać przy beczkach z zapaloną smołą^-~
zresztą na śląsku są lasy jakies? bo okiem przecietnego mieszkanca pomorza łódź to prawie sląsk a śląsk to Fallout
Hehe mamy na śląsku dużo lasów
To nie taki Fallout... jeszcze
Jedziemy do Wrocławia,
Głupia srawa ale nawet nie wiem gdzie to jest :shu: Centralna polska? :shaun:
Jest jakiś zjazd, hyba w ten łikend FinalFantasy, cos gdzieś pisało, ale niewiem na której tablicy ogłoszeń, wiem że nikt na to niepojedzie (z SZ), bo to hyba debilna data, ale trudno. Ja nielubie FinalFantasy za bardzo wole ChronoSage ... więc jak zrobią obszerniejszy konwent to może pojade ;F
Z tym to w sumie niebyłby taki zły pomysł ale musielibyśmy już wczesniej już jakoś z tym ugadać... ale my woleliśmy najeżdżać na Lorda Gumisia
Tam można było się spotkać :shaun: