Tak, ale przecież ARD napisał, że nie będzie mógł się wyrwać z pracy(współczucia...)
Gdzie ARD tak napisal?? :blink:
Ja jestem jak najbardziej na tak... tylko pozostaje problem z kasa jesli chcecie byc w hotelu... (jesli hotel o ja raczej odpadam).. ale widze ze Extreeme Party jest w opcji wiec mi to pasi nawet (blisko mnie
)... tylko napiszcie kiedy bedzie bo od wielu lat nie upuje psx Extr. (Reklama: Neo+ owiele wiele lepsze :!: ... koniec raklamy)
Moge jehac rodzice mi zabronic nie moga...
Mam nadzieje ze jakies dziewczyny tesh przyjada... Spee jush wyrazila zahwyt pomyslem (yuuupiiii
) a reszta plci pieknej?? Selphie nie moze (
buuu) a YUzuriha??
SergeyBoy nie
:cenzura: ze niejestes potrzebny... mi tam nieprzeszkadza gadac z mlodszymi i jakos niewidze zeby inni mieli uprzedzenia do mlodszych.. a kto ci kaze pic browara przeciez my tesh tam niebedziemy jakos mocno schlani ...hyba
(Morhol prefeuje inna rzecz jak wyczailem...
) ..ale inna sprawa ze rodzice cie napewno nie puszcza...ale moze kiedys w przyszlosci sie tam spotkamy...
Moim zdaniem EP to najlepszy wybor bo impra jest organizowana podczas jednego dnia wiec niewyjdzie to jakos drogo... nie trzeba bedzie nocowac w hotelu...
BTW: Dark M ja tysz hyba nizdom wiec dozobaczenia w bieszczadach... moze inni tesz sie tam wybiora i tam sie spotkamy... szukajcie drzew z wyrytymi naszymi ksywkami w bieszczadzkich lasah
P.S. GamePlay i Spee napiszcie czy wy mozecie jehac bo Spee sie ucieszyla z pomyslu... ale przeciez wy jestescie bardzo mlodzi... szczegolnie ty GamePlay bo Spee to jush troche late wiecej ma od ciebie
Aha i GamePlay ma racje cos to ciemno widze przypominajac sobie jak ochoczo podeszlismy do tematu z rekordem
Ja osobiscie nie wszedlem bo dzien wczesniej komp mi padl i przez 3 albo 3 dni nie mialem <_<
Nadal sssię nie nauczyłeś <_< bo zrobie ci lekcje "jak nie przeklinać" i będziesz miał obciach