Autor Wątek: Filmy  (Przeczytany 103149 razy)

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
    • There's no need to fear, Underdog is here!
Filmy
« Odpowiedź #160 dnia: Listopada 23, 2004, 07:21:01 pm »
wczoraj lecial fajny film- negocjator (czy jaos tak)  :) no ja go oglądałam pierszy raz... i mi sie podobal

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Filmy
« Odpowiedź #161 dnia: Listopada 23, 2004, 08:04:52 pm »
taaa calkiem niezly film szczegolnie spodobala mi sie scena na samym koncu kiedy triumfujacy samuel l jackson z bronia stal nad tym lezacym postrzelonym cieciem... czlowiekiem ktory go chcial wrobic i zabic... czlowiekiem ktory rozpetal to cale pieklo... ja bym strzelil.... a tak poza tym to bardzo mi sie podobala rola negocjatora... nie pamietam kto gral ale zagral swietnie  
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #162 dnia: Listopada 25, 2004, 06:13:16 pm »
Dzisiaj oglądałem Battle Royale i jest to napewno jeden z lepszych filmów jakiekiedykolwiek widziałem... może najlepszy... pewnie lepszy od Moon Child'a wedłóg opini ogółu... ale ja nie jestem pewien... oba stawiam na równi i cenie, jest to jeden z filmów któreg nie zapomne nigdy.. podobno powstał Battle Royale 2 -i nie jestem pewien czy chcę go oglądać bo jedynka była piękna... i nie wiem czy nie bałbym się rozczarować... wspaniały klimat, niesamowite zakończenie... cały film niesamowity i wręcz zaskakujący... polecam... moja ocena 10/10

więcej o filmie napisałem w temacie Asian Cinema...
« Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2004, 06:13:38 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Shirley

• Adventurer
  • *
    • http://
Filmy
« Odpowiedź #163 dnia: Listopada 29, 2004, 09:05:10 pm »
A ja ostatnio byłam w kinie na "Bridget Jones 2" i muszę przyznać, że był bardzo fajny i zabawny. Lepszy niz pierwsza część. Polecam go też chłopakom, bo można nieźle się pośmiać ;)
Don't worry be happy :)

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Filmy
« Odpowiedź #164 dnia: Listopada 30, 2004, 08:22:29 pm »
Niedawno oglądałam film na tvn "Vanilla Sky"...powiem szczerze,że był strasznie zakręcony...ale sam koniec to mnie zszokował całkowicie.Ogółem film mówi o tym jak jedna decyzja może zmienić całe życie...polecam obejżeć jak ktoś lubi pogłówkować^^

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #165 dnia: Grudnia 01, 2004, 07:53:44 pm »
a oglądał ktoś Spider Man 2? Bo kumpel mnie męczy że jest całkiem fajny i chce żebym sobie go oglądnął i wciska mi płyte... ale jak oglądałem 1 to ona była tak lipna że łojezusiu :rolleyes:  więc nie bardzo mnie rwie do dwójki... była lepsza?

no a temat azywa się "ulubiny film"... moim ulubionym filmem jest Casshern i daje mu ocene 10/10 ...chciałem dać 34738721/10 ale to zbyt piękny film na pisanie takich pierdół... szczególnie zakończeine... ehhh przypomina się Final Fantasy VII :)  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Filmy
« Odpowiedź #166 dnia: Grudnia 01, 2004, 08:23:07 pm »
S2? lepszy od jedynki, bo gorszego filmu sie zrobic nie dalo, ale i tak kiepsciutka średniafka z przewaga "kiepsciutka" :P

Offline Shirley

• Adventurer
  • *
    • http://
Filmy
« Odpowiedź #167 dnia: Grudnia 01, 2004, 10:56:07 pm »
Spider2 był tragiczny, jeden z gorszych filmów jakie wiedziałam w życiu.
Don't worry be happy :)

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Filmy
« Odpowiedź #168 dnia: Grudnia 02, 2004, 05:26:06 pm »
wczoraj "Ławę Przysiegłych" ogladalem....swietny film, polecam wszystkiem...nic o nim nie powiem, sami looknijcie :P

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Filmy
« Odpowiedź #169 dnia: Grudnia 02, 2004, 06:36:52 pm »
widzialem :D fajnie pokazane było jak łatwo zmanipulować człowieka :D
rowniez polecam

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #170 dnia: Grudnia 02, 2004, 11:34:21 pm »
eee tak pozatym to ja chyba zauważyłem że ja chyba na innym świecie żyje przez tą moją fascynacje japonią... ja nawet jeszcze nie widziałem 2 części Blade'a a tu się okazuje że na dniach 3 wychodzi :rolleyes:
tu jest trailer:
http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&id=1808473210&cf=trailer

nie będe tu sapał że film będzie zajebisty czy coś bo jakośbardzo mnie nie na elektryzował... ale chodzi mi oto że mnie straaaasznie wqrw*ają te wszystkie filmy że koleś est super bohaterem i ratuje ludzkość a mimo to jego pały gonią i nie dają mu żyć i mają za wroga nr.1 ofkoz czasami to nie przeszkadza mi wogóle... ale to poprostu jest mega oklepane :/

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Filmy
« Odpowiedź #171 dnia: Grudnia 03, 2004, 09:28:38 am »
Co do "Ławy Przysięgłych" miałam tą przyjemność i rzeczywiście jest to ekstra zrobione. Cała ta intryga.
ja nawet jeszcze nie widziałem 2 części Blade'a a tu się okazuje że na dniach 3 wychodzi :rolleyes:

Ech to trzeba bedzie obejrzeć w końcu to jeden z moich faworytów.
Jak o tym myślę to przypomina mi się ten stos filmów, którego jeszcze nie zaliczyłam Od tygodnia zabieram się za "Resident Evil 2". :)

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Filmy
« Odpowiedź #172 dnia: Grudnia 03, 2004, 09:52:32 pm »
fajny filma własnie obejrzalem - Eternal Sunshine of Spotless Mind :)
taki naprawde fajny tylko nie weim jak by go opisać coby fabuly nie zdradzac  hmm...
...eee nietypowy był :P polecam w kazdym razie :D widzial ktos? :>

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
Filmy
« Odpowiedź #173 dnia: Grudnia 05, 2004, 07:07:38 pm »
jakos niedawno lecialy "godziny szczytu 2" z jackie chan'em   :w00t:   ale co chodzi o film to akurat nie byl az taki bardzo fajowy, troche za malo sie bili  :grin:  no ale ogolnie spoko  ;)  

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #174 dnia: Grudnia 06, 2004, 09:17:07 pm »
W Piątek oglądałem The Ring i naprawde zajebisty film... przyznam że się bałem, świetna akcja byłą z tą dziewczynką jak kot  nieoglądał to niech koniecznie obejży... na początku się zawiodlem bo myślałem że już koniec filmu na szczęście jednak okazało sie że film trwał dłużej i zakończenie było bardzo fajne... świetny film i nie moge się doczekać kiedy oglądne oryginał -czyli japońską wersje :)  

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Filmy
« Odpowiedź #175 dnia: Grudnia 06, 2004, 09:33:45 pm »
jak kot nieoglądał to niech koniecznie obejży
no patrz musze puscic to mojemu kotu bo cos ostatnio zaniedbuje jego edukacje kinematograficzna :P

a ja dzis na sieci znalazlem filmik "jaka to nalewka" takie całkiem fajne nabijanie sie z pewnego teleturnieju :P

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Filmy
« Odpowiedź #176 dnia: Grudnia 07, 2004, 11:32:30 am »
Eh..wczoraj oglądałam "Uniwersalnego żołnieża 2"...i się zawiodłam.W sumie film nie był zły,ale za to zakończenie było tandetne....Za to dziś będzie lecieć "Legenda"na polsacie o 20:45.Już raz oglądałam ten film.Typowe fantasy,ale bardzo pięknie zrobione.Nie będzę spojlerować,sami obejżyjcie.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 07, 2004, 11:33:14 am wysłana przez YUzuriha »

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Filmy
« Odpowiedź #177 dnia: Grudnia 07, 2004, 12:24:48 pm »
Nie znasz się, właśnie o to chodziło w tym filmie. Tam bili się i udawali twardzieli i to było bardzo fajne, a najlepszą postacią był Sith. miał on bardzo ciekawy charakter a do tego był wyjątkowo silny!
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
Filmy
« Odpowiedź #178 dnia: Grudnia 10, 2004, 09:34:01 pm »
a ja teraz oglądfam.. (tak tak, reklamy) KOD MERKURY i mi siem strrrraaaasznie podoba.. nie no serio, moze i sie nie znam, ale bardzo mi sie podoba film, i mnie wciągnoł, tylko te zyebane reklamy.. jessu!!  <_<  

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #179 dnia: Grudnia 26, 2004, 09:53:24 pm »
na TVN leci Wasabi:Hubert Zawodowiec nie wiem co t jest ale gra Jean Renno i akcja w japonii się dzieje... będę oglądał^^ choć zapowiada sięna siakąś parodie chyba... a tak genialnego filmu jak Leon chyba się nie powinno parodiować -_-'