Autor Wątek: Filmy  (Przeczytany 103167 razy)

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
    • There's no need to fear, Underdog is here!
Filmy
« Odpowiedź #180 dnia: Grudnia 26, 2004, 10:56:24 pm »
też oglądam, fajnie ta dziewczyna gada  :lol:  :grin: na razie za którko leci żeby powiedziec czy fajny film

Ee tam fajny ten film, fajna scenka jak tamten sie wasami opychal.. to taki chrzan z wodorostów podobnno mocna :P
« Ostatnia zmiana: Grudnia 26, 2004, 11:11:56 pm wysłana przez Selphie »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #181 dnia: Grudnia 26, 2004, 11:47:34 pm »
niehce mi się mówić narazie o tym filmie co był

TVP1!!!!!!!!
szybko szybko szybko! Oglądajcie ten film jest genialny!!!!

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Filmy
« Odpowiedź #182 dnia: Grudnia 26, 2004, 11:51:35 pm »
na tvp 1? beztwarzy znaczy sie? całkiem spoko
a qrde wasabi chcialem sobie obejzec bo ostatnio pochlaniam wszystko z Żanem reano a ta japoneczka to wygladala na reklamie cudnie ale zaczalem pomagac arielce, potem walczylem ze Squallem na arenie u Herkulesa i zapomnialem obejzec ;(

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
    • There's no need to fear, Underdog is here!
Filmy
« Odpowiedź #183 dnia: Grudnia 26, 2004, 11:54:21 pm »
no mi sie tam film podobal, ale ja jestem mloda i sie pewnie nie znam :P skzoda tylko ze olka zawsze musi oglądac filmy od srodka.. <_<

Offline qiax

• General
  • God
Filmy
« Odpowiedź #184 dnia: Grudnia 26, 2004, 11:58:44 pm »
Ta, "Bez Twarzy" całkiem niezły film akcji. Właśnie w takim stylu lubię się odprężać - kanapka, coś do picia i oglądać film, w którym ciągle coś się dzieje, bez żadnych "dłużyzn" <min: "Szklana Pułapka I" jest tego dobrym przykładem>.
"Wasabi: Hubert Zawodowiec" też całkiem fajny film. Zwłaszcza scena, gdzie Jean grał w golfa, jeszcze we Francji. A co do japońki - ładna, ale trochę za chuda... Za to parodia "wybiegu mody" była świetna, tak samo jak strzelanina w salonie gier.

Offline Kitano

• Daredevil
  • **
Filmy
« Odpowiedź #185 dnia: Grudnia 27, 2004, 01:33:35 am »
Face Off.. Genialny? Ekhm.. Nie przepadam za filmami Johna Woo, a ten jakoś wyjątkowo mnie zraził. Dla mnie strata czasu, to już wolę Ryzykantów ;)
Ale najlepszy tekst z filmu pamiętam - "Nie dawajcie mu więcej prochów!" :D Każdy chyba wie, o jaką scenę chodzi.

a tak genialnego filmu jak Leon chyba się nie powinno parodiować
Bardziej niż parodią nazwałbym to głupotą Polskich tłumaczy.
Generalnie Wasabi to bardzo świetny film. Również miałem nikłe o filmie pojęcie przez obejrzeniem, ale obejrzałem i się nie rozczarowałem (wręcz przeciwnie).

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #186 dnia: Grudnia 27, 2004, 01:58:35 am »
Face Off.. Genialny?
eee no ogolądałem go z 2 lata temu i baaardzo mi sie podbał... teraz już mi się jednak nie chcialo oglądać i sobie dałem spokj ale podobał mi siępoczątek jak Trawolcie zabili syna, i ogólnie lubie gre tego drugiego kolesia

a co do Wasabi to spodziewalem się mega shitu, jakoś tak wyszło że to nie była mega chu***a ale nie było też to coisk fajnego, śmiać mi sięchciało gdy widziałem jak gangole wyskoczyi z nunczakami metalowymi na Jeanna zamiast wziąść gnata i go zabić, ale film nie był taki zły jak myślałem... no i tak piękna japonka w której się zakochałem... bez kitu po sieci szuam jej zdjęć, piękne włosy (krókie to to co kocham) śłiczna skóra, i te przepiękne oczy... jak płakała to miała tak piękne oczy że o bohse... to właśnie przy tej scenie się w niej zkaochałem

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Filmy
« Odpowiedź #187 dnia: Grudnia 27, 2004, 10:18:37 am »
"Bez twarzy" oglądałam już przynajmniej dwa razy, więc tym razem sobie darowałam, ale rzeczywiście całkiem ciekawy.  

Offline little

• Wanderer
Filmy
« Odpowiedź #188 dnia: Stycznia 01, 2005, 08:46:20 pm »
MoonChild. Coś pięknego...wiem powtaram sie :P
Jak narazie go oglądałem 3 razy, ale na tym sie nieskończy :P  

MarvelliX

• Gość
Filmy
« Odpowiedź #189 dnia: Marca 01, 2005, 08:12:15 pm »
Eeeehhh obejżałem własnie "The Girl Next Door" (w Polsssce: "Sąsiadka") i musze przyznac że ssspodziewałem sssie romantycznego badziewia... ale sssie przeliczyłem XD
Jesst nie wiele filmów które naprawde mi sssie podobały ale ten mi sie podobał :P nawet nie potrafie go ssstreścić :F żeby wiedzieć o czym jessst czeba go zobaczyć :P
Ale godzine po nim nadal o nim myśśśle XD ciekawe co mi będzie sie śśśniło :> (nie chodzi mi o to czego w filmie jesst najwięcej :F)

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Filmy
« Odpowiedź #190 dnia: Marca 06, 2005, 07:17:36 pm »
"Woodsman"<nie mam pojecia jaki jest polski tytuł ani kiedy wyjdzie/czy juz był u nas> Świetny film, gatunek hmm dramat obyczajowy? cos kolo tego. Opowiada o pedofilu który wyszedł z więzienia iiii wiecej nie powiem =] polecam każdemu kto lubi kino ambitniejsze niż amerykańskie filmy o superhero<bezczeszczace najczesciej dobre imie tych postaci :P >

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Filmy
« Odpowiedź #191 dnia: Marca 06, 2005, 09:57:44 pm »
Właśnie obejżałam "Miasto Aniołów"...heh smutny film....

MarvelliX

• Gość
Filmy
« Odpowiedź #192 dnia: Marca 06, 2005, 10:29:56 pm »
Właśnie obejżałam "Miasto Aniołów"...heh smutny film....
hmm... to otym gościu co był aniołem i zesssskoczył z wierzowca żeby ssstać sssie śmiertelnkiem (idiota <_<) ?? :P  

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Filmy
« Odpowiedź #193 dnia: Marca 07, 2005, 12:00:01 am »
dzieci włączyć TVP1 w tej chwili, jeszcze sie zalapiecie na czas apokalipsy :]

EDIT

Wątpie że ktos jeszcze jest na tyle sajko, i tak jak ja obejżał właśnie teatr telewizji. Sztuka "Tama" jakiegoś bodajże irlandzkiego dramatopisarza ktorego nazwiska za c***j nie pamietam, no ale to nie jest akurat zbyt istotne tongue.gif Fabuła dobra, no bo jakos sztuka teatralna dziwne zeby braki fabularne nadrabiała akcją wink.gif Cała akcja dzieje sie w barze gdzieś na wsi w Dani, bar juz zamknięty bo noc jest no ale barman siedzi z paroma starymi przyjaciółmi i kobietą która dopiero co przyjechała i chce sie wprowadzić w okolicy. No i cały czas sobie pija i opowiadają różne historie. I to co w tym wszystkim jest takiego fajnego 1.Obserwowanie relacji między bochaterami i poznawanie ich osobowości 2.gra aktorska, bo aktorzy dobrzy, a nie linda z pazurą tongue.gif 3. film zadaje mnostwo pytan, na żadne nie odpowiada 4.klimat nieziemski, w 100% w stylu stephena kinga
no i tylko szkoda ze pewnie nikt iny tego nie obejzal no i napewno juz nie obejzy no bo na necie na 1001% nie będzie tongue.gif a jedynka raczej nie powtarza swoich spektakli...

EDIT
jak ktos niemoze zasnac a jeszcze nie oglądał - 2:10 - Polstat - Dziewiąte wrota  
« Ostatnia zmiana: Marca 14, 2005, 11:30:02 pm wysłana przez Morchol »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #194 dnia: Marca 14, 2005, 11:22:12 pm »

no i tylko szkoda ze pewnie nikt iny tego nie obejzal no i napewno juz nie obejzy no bo na necie na 1001% nie będzie :P a jedynka raczej nie powtarza swoich spektakli...

To trzeba było jeszcze później o tym naisać.... ja bym np. z chęcią obejżał więc trza było dać znak tutaj ze leci fajne cóś na TVP1...

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Filmy
« Odpowiedź #195 dnia: Marca 14, 2005, 11:28:42 pm »
no co racja to racja..szczegolnie ze z reguly daje takie info, ale sie jakb zagapilem..., a sam ogladalem od chyba dwudziestej minuty dopiero :P

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Filmy
« Odpowiedź #196 dnia: Marca 15, 2005, 08:02:34 pm »
Mi się bardzo spodobał film Zielona Mila (The Green Mile). Bardzo fajny dramat z interesującą fabułą. Potrafi też cholernie wzruszyć (przy końcówce się mocno popłakałem). Początek wydaje się nudny ale po przemuśleniu całej fabuły nie da się od niego oderwać oczu.
Szeregowiec Ryan (Saving Private Ryan) - ten film to już kompletnie wymiata. Mój ulubiony. Nie jest to żaden Rambo czy Commando gdzie jeden faćko rozwala 300 ludzi i ma nieskończąną ilość amunicji i nie musi przeładowywać broni. Ten film genialnie przedstawia reali II Wojny Światowej. Lądowanie na Omaha Beach jest piękne i oglądałem je kilka razy. Znam już tam imiona i stopnie wojskowe prawie wszystkich ludzi oraz to kim byli. Film cały widziałem z 3-4 razy.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Filmy
« Odpowiedź #197 dnia: Marca 16, 2005, 11:42:06 am »
Na jedynce leci klasyka, GHAZELLE FREESTYLE z tym kulturysta :D potem coś o tym może napisze narazie spadam oglądać ;]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #198 dnia: Marca 16, 2005, 11:49:55 am »
eeee ja już się napaliłem i włączam.. patrze myśle pewnie ci się coś pomyliło, ale jednak ziomek zaczyna mówić i słysze że to gazel freestyle....

a ten koleś jest mega zjebem... jak go zawsze widze to mnie Ch*j strzela... on wygląda jak mega gej :/

EDIT::::;
Mi się bardzo spodobał film Zielona Mila (The Green Mile). Bardzo fajny dramat z interesującą fabułą. Potrafi też cholernie wzruszyć (przy końcówce się mocno popłakałem). Początek wydaje się nudny ale po przemuśleniu całej fabuły nie da się od niego oderwać oczu.
faqqq musze obejżeć to dla akij bestii uczuciowej jak ja wypas
« Ostatnia zmiana: Marca 16, 2005, 11:51:47 am wysłana przez Gipsi »

Offline little

• Wanderer
Filmy
« Odpowiedź #199 dnia: Marca 16, 2005, 05:52:38 pm »
Nom. Na Zielonej Mili możena sie wzruszyć (widomo nie tak jak przy MoonChildzie, ale zawsze :P). Film jest na podstawie książki Kinga o tym samym tytule :P Niebede ci pisał o czym dokładneij jest bo jak ja napisze to ci sie filmu odechce oglądać :P.