Autor Wątek: Filmy  (Przeczytany 103140 razy)

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Filmy
« Odpowiedź #140 dnia: Października 05, 2004, 12:02:32 pm »
Łiii ;(  ten link nie działa.... :(  a ja bym se to zobaczył bo 3 minutowe filmiki to ja mam akurat czas obejżeć :)
Widocznie pokasowali, a ja nie zauważyłam. Jak ktoś chce to mogłabym go przesłać, bo mam zdaje się ściągnięty tylko jakby mi się udało, bo ma blisko 10MB. Chyba, że ktoś trafi na inny link do niego.

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Filmy
« Odpowiedź #141 dnia: Października 24, 2004, 07:00:21 pm »
ee... cos wzielo i jeblo dzisiejsze posty... qrna a tak sie spisalem :D no to bedzie krotko: polecam film "inni" z n.kidman... jeden z najlepszych horrorow jakie widzialem
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Filmy
« Odpowiedź #142 dnia: Października 26, 2004, 07:35:52 am »
o fak jego mac.
Moj post :(
no dobra ja tyz chcialem polecic innych. Tylko ze nie nastawiajcie sie ze bedzie srac ze strachu po nocy boi tego raczej nie uraczycie. Film opowiada o......sami sprawdzcie :P i pokazujke to naprawde swietnie i w niecodzienny sposob (kto czyla zniknioety post Zellusia to wie o co chodzi ;)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #143 dnia: Listopada 09, 2004, 09:52:27 pm »
Filmy oglądam naprawde żadko... ostatnio był u mnie w domu starszy brat i ściągneliśmy sobie Hulka i zaczęliśmy oglądać... on lubi takie filmy akcji jak Van Helsing gdzie jest dużo rozpierduchy więc dla tego właśnie padł wybór na Hulka... mnie takie filmy akcji nie jarają ale ten fim mnie zaskoczył niesamowicie pozytywnie :o  Spodziewałem się kiszki typu pierwszego Spider Mana a tu okazuje się że calkiem super film... przede wszystkim moją uwage skupiły zdjęcie... pięknie to sobie zrealizowali, na raz na ekranie są 3 ujęcia kamer (tak jak było w serialu "24h" tylko że tu jest to zrobione ofkoz o wiele lep[iej) do tego wypaśne przyśpieszenia kamer (np. kamera sunie powoli a nagle przyspiesza i przyliża się ze 100 metrów w ułamku sekundy) no czasami fajne rozmycia ekranu(np. pokazany jest obraz a nagle wygląda jak tafla wody w której odbija się postać bohatera i ten wsadza palec do niej i robią się fale...) super to wszystko wygląda i bardzo pozytywne wrażenie a wręcz zaskoczenie ogromne!! No i dobry aktor był w tym filmie... nie znam imienia ale grał ojca Hulk'a... wogóle film i jego fabuła nie był tak głupi jak się spodziewałem... ba powiem nawet że fabuła mnie wciągnęła, a końcówka była super :)  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline little

• Wanderer
Filmy
« Odpowiedź #144 dnia: Listopada 10, 2004, 08:12:02 am »
A ja wreszcie obejżałem Residenta Evila 2. Film fajny. Owiele lepszy od pierwszej części. Szkoda tylko, że wogule nie straszny....... .  

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Filmy
« Odpowiedź #145 dnia: Listopada 12, 2004, 09:37:10 pm »
ostatnio oglądałem "Man in Fire"...swietny film...dobra akcja...ciekawa fabula...bardzo przyjemnie sie ogladalo...polecam kazdemu...

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Filmy
« Odpowiedź #146 dnia: Listopada 13, 2004, 03:28:47 pm »
Egzorcysta: początek jest krótko mówiąc do potłuczenia o kant du**, dużo gorszy od egzorcyty nr.1
]

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Filmy
« Odpowiedź #147 dnia: Listopada 14, 2004, 08:59:47 pm »
heh jesli licZa se tez seriale to Wyprawa Robinson. Nic innego nie ogldama O_o

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #148 dnia: Listopada 15, 2004, 05:55:50 pm »
Coś mi się wydaje że dziś poleci u mnie w domu poraz trzeci Moon Child...

Zna ktoś z was może jakiś smutny film który można polecić takiej uczuciowej bestii jak ja?
Jeśłi znacie jakiś to podawajcie... a jeśli niedaj boshe przy jakim kolwiek filmie płakaliście to dawajcie od razu cynk... bo jeśli ktos płacze na filmie to największa rekomendacja... mi się zdażyło tylko raz płakać przy filmie... polećcie coś bo w filmach nie jestem dobry... oby tylko nie Titanica czy inne przeminęło z wiatrem ;)
« Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2004, 05:56:05 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Filmy
« Odpowiedź #149 dnia: Listopada 15, 2004, 06:38:34 pm »
krol lew-bajka dineya.serio plakalem :P

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Filmy
« Odpowiedź #150 dnia: Listopada 15, 2004, 07:42:46 pm »
ja tez ale to bylo daaawno temu :P
a mi sie z takich filmow podobal Donnie Darko, zakonczenie mnie wzruszylo :P <nie zebym plakal, ale sie wzruszylem> a caly film zarabisty i polecam kazdemu <o ile juz nie polecalem <sam ogladalem 3 razy :P >

MarvelliX

• Gość
Filmy
« Odpowiedź #151 dnia: Listopada 15, 2004, 10:21:14 pm »
Jessstem po Hell Boyu... niezły jesst ale troche zakończenie zwalili :P powinien oddac za nią życie to MOŻE... bym sie nawet wzruszył :P

krol lew-bajka dineya.serio plakalem
lol mnie tytanik nawet nie poruszył :P Jest tylko jeden jedyny film kprzy którym normalnie sie popłakałem (i mam zamiar go odszukać ;) ) dobrze że byłem sssam w domu :P ten film nosił tytuł... ... ... Zielona Mila <zawyły psy><strzelił grom i niebo zagrzmiało><wiatr zagwizdał> ehhh dobrze film wssspominam ;(
« Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2004, 10:21:43 pm wysłana przez Marvell »

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Filmy
« Odpowiedź #152 dnia: Listopada 16, 2004, 11:30:44 am »
Mnie się taki napad przytrafił na "Epoce Lodowcowej", "Wichrowych Wzgórzach", "Titanicu" :), "Final Fantasy. The Spirit Within (trochę). Tyle mi się przypomniało.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Filmy
« Odpowiedź #153 dnia: Listopada 17, 2004, 06:37:38 pm »
przeca w tytaniku nie bylo zadnej smutnej sceny to co wy sie chwalicie ze was nie ruszyl oO

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #154 dnia: Listopada 17, 2004, 07:10:10 pm »
W Tytanicu chyba było smutne to że Leoś zamiast zostać ze swoją ukochaną na tych drzwiach czy co to było to został w wodzie i żeby pokazać jej jak bardzo ją kocha postanowił że umrze w tej wodzie... swoją drogą dziwny koleś... ja bym wolał przeżyć zmoją ukochaną i w inny sposób ukazać jej jak ją kocham... no ale każdy ma swój sposób na podryw... jemu troche dziwnie ten podryw wyszedł, bo kolejnego nie miał :/  

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Filmy
« Odpowiedź #155 dnia: Listopada 18, 2004, 08:13:40 pm »
eeeeeehhhhhh tajtanik mimo ze troszki czasami nudnawy to jednak kozacki :D

a poza tym to on zamarzl na tych drzwiach i ona go z nich zrzucial ziomek Gisponek :P

Offline little

• Wanderer
Filmy
« Odpowiedź #156 dnia: Listopada 18, 2004, 08:14:08 pm »
Gipsi z kąd ściągnełeś Moon Child ??

BTW: Oglądał ktośz was Ong Bak ?? Wyrąbany filmik. Zarąbiste sceny walki. Szkoda tylko że fabuła tak płytka....

MarvelliX

• Gość
Filmy
« Odpowiedź #157 dnia: Listopada 18, 2004, 10:54:01 pm »
Gipsi z kąd ściągnełeś Moon Child
Ja go mułem zasssałem a trwało to coś około 2 miesięcy :P jecze nie oglądałem bo napisssów nie mam <_<

W Tytanicu chyba było smutne to że Leoś zamiast zostać ze swoją ukochaną na tych drzwiach czy co to było to został w wodzie i żeby pokazać jej jak bardzo ją kocha postanowił że umrze w tej wodzie... swoją drogą dziwny koleś... ja bym wolał przeżyć zmoją ukochaną i w inny sposób ukazać jej jak ją kocham... no ale każdy ma swój sposób na podryw... jemu troche dziwnie ten podryw wyszedł, bo kolejnego nie miał
No nie? powinien ją zrzucic i sssam ssse popłynąć na tych dzrzwiach :P a co by nie :P

Oglądał ktośz was Ong Bak  Wyrąbany filmik. Zarąbiste sceny walki. Szkoda tylko że fabuła tak płytka....
Mam ale jecze nie oglądałem ... prócz jednej sssceny walki :P

Dzisiaj ssse obejżałem Król Arthur (The King Artorius) ehhh no cóż taki sssobie Gladiator :P inaczej to sssobie wyobrażałem <_< choć fajnie wygląda Lancelot walczący dwoma krótkimi mieczami :lol:  

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #158 dnia: Listopada 19, 2004, 12:08:04 am »
Gipsi z kąd ściągnełeś Moon Child
z Soul Seeka...tam jest najwięcej japońskiego stuffu i używam tylko tegoa do tego mam na liście kolesia przesył danych idzie mi po 100kb/s i wtedy ciągne DVD i filmy, a oprócz tego są typy po 40/30 kb/s więc od nich też fajnie mi się ściąga...

a jakbyś kiedyś miał Moon Child'a to nie możesz przestać po 30 minutach... na początku się może wydawać że to nędza ale później jest naprawde świetny... fabuła im przypdła do gustu jak mało co... psodziewałem się że obejże ten film tylko ze względu na Hyde i Gackt'a ale jednak fabuła okazała się tak super dla mnie że poleciał 2 razy i poprostu kocham ten film :)  świetna muzyka w nim jest (nie jest robiona przez żadnego z wymienionych panów tyklo jakiegoś kompozytora)

Ja go mułem zasssałem a trwało to coś około 2 miesięcy  jecze nie oglądałem bo napisssów nie mam 
Jak kiedyś będziesz miał ochote obejżeć to tu są napisy po polsku:
http://www.musasabi.net.pl/
suby==> inne==> j-m :)

Oglądał ktośz was Ong Bak  Wyrąbany filmik. Zarąbiste sceny walki. Szkoda tylko że fabuła tak płytka.... 

Mam ale jecze nie oglądałem ... prócz jednej sssceny walki
Ja też mam ale mam z hiszpańskim dubbingiem i jakoś mi się niechce... po zatym zawsze mam mało czasu na filmy :rolleyes:  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Filmy
« Odpowiedź #159 dnia: Listopada 23, 2004, 07:07:32 pm »
w niniejszym poscie (qrde ale poczatek... ale nie martwcie sie przejdzie mi :P) chcialbym polecic wszystkim film eurotrip... (nie mylic z roadtrip). niby jest to kolejna amerykanska mlodziezowa komedia przepelniona seksem to jednak nie ma w niej tyle glupkowatego humoru co chociazby w roadtrip... szczegolnie rzadzi text (tylko dla wtajemniczonych)
- cooper. the hat. the hat is on fire!
- <spiewa> uuuuuuu we dont need no water let the motherf...
:D:D:D:D heinrich - hitler tez wymiata ;)
jakas ocena na koniec... hmm.... 5/6 bo sie niezle ubawilem alw wiadomo - 6/6 jest zarezerwowana dla matrixow :P
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"