Autor Wątek: Think for Yourself...  (Przeczytany 19376 razy)

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Think for Yourself...
« Odpowiedź #40 dnia: Marca 30, 2004, 05:47:52 pm »
No a kosmos .......jest taki wielki i nikt w nim nie mieszka ??To było by dziwne i bardzo marnotrawne...ostatnio oglądałam film (znowu filmy ale nic) "Misja na marsa"...bardzo zaciekawiło mnie to co ludzie którzy tam polecieli zobaczyli...mianowicie marsjanim który został na marsie pokazał im co sie wydarzyło....mars był kiedyś planetą podobną do ziemi ale trafił w niego meteoryt i planeta zaczeła się zmieniać przez co marsjanie musieli uciekać do innej galaktyki...ale jeden z nich został,wysłał swoje d.n.a na ziemie i dzieki temu powstało na niej życie (czyli zwierzęta i ludzie itp.)...że tak powiem marsjanin ten nawet przypominał człowieka(nawet miał uczucia jak człowiek)....więc może my tak naprawde zostaliśmy stworzeni przez jakąś inną cywilizacje która kiedyś mieszkała w naszej galaktyce......?

MarvelliX

• Gość
Think for Yourself...
« Odpowiedź #41 dnia: Marca 30, 2004, 06:34:32 pm »
He he juz taki przykład gdzieś kiedyś podałem ale nie pamiętam gdzie i kiedy :) . Z tym że w moim przypadku tam chodziło o to że kosssmita się rozbił na ziemi i przez to powssstało z jego DNA życie. (a moze przyssszło mi to do głowy przez ten film <_< )

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Think for Yourself...
« Odpowiedź #42 dnia: Marca 31, 2004, 03:19:22 pm »
ale fajnie... no nie ma co... jakoś nie podnosi mnie na duchu stwierdzenie, że ludzie powstali z obcego DNA..... przecież wiadomo, że powstali ze związków węglowych, które połączyły się w komórki. I to jest cała filozofia
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

MarvelliX

• Gość
Think for Yourself...
« Odpowiedź #43 dnia: Marca 31, 2004, 04:27:15 pm »
:D Teraz wychodzi na to że człowiek nie pochodzi od małpy tylko od węgla  :)
Nie no coś musssiało ssspowodować że zaissstniało życie (tylko bez tłumaczeń o Bogu :P ), bo dlaczego nie widać życia na innych planetach. Jak narazie uznawane sssą za martwe.
Ja wole być kosssmitą  B)  :P  :D  :lol:  ;)  
« Ostatnia zmiana: Marca 31, 2004, 04:27:52 pm wysłana przez Marvell »

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Think for Yourself...
« Odpowiedź #44 dnia: Marca 31, 2004, 04:28:20 pm »
A mnie ciekawiło ile lat temu powstało JAKIEKOLWIEK istnienie ? Przecież nie mogła tak ot biała kartka być i nagle sie robi kosmos ,nie?
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Think for Yourself...
« Odpowiedź #45 dnia: Marca 31, 2004, 05:00:17 pm »
Człowiek powstał z krzyżówki istot, które później ewoluowały. Zaczęły już od organizmu jednokomórkowego, ta komórka powstała ze zmieszanych pierwiastków, które powstały podczas wielkiego wybuchu...
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Dark M

• General
    • http://
Think for Yourself...
« Odpowiedź #46 dnia: Marca 31, 2004, 05:25:19 pm »
Ja tam wiem swoje, ludzie wzieli się z kapusty.... lub bocian pżyniusł zależy od wersji, niektóży sądzą że by spłodzić potomka tżeba zadzwonić na 0-700... do jakiegoś sextelefonu i tam złożyć zamuwienie. pierwszy człowiek więc napewno wzioł sie skapusty, ponieważ kiedyś nie było telefonów i zamawiało się listownie za pośrednictwem właśnie kapusty.. proste.

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Think for Yourself...
« Odpowiedź #47 dnia: Marca 31, 2004, 05:47:57 pm »
Człowiek powstał z krzyżówki istot, które później ewoluowały. Zaczęły już od organizmu jednokomórkowego, ta komórka powstała ze zmieszanych pierwiastków, które powstały podczas wielkiego wybuchu...
no a skad wzial sie wybuch? to wlasnie jest w tym wszystkim dziwne :D i co wybuchnelo? w kazdym badz razie musiala byc to jakas materia ale skad ona sie wziela?
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Dark M

• General
    • http://
Think for Yourself...
« Odpowiedź #48 dnia: Marca 31, 2004, 06:16:28 pm »
Może kapusta wybuchneła... a skąd się wzieła..? wyrosła :rolleyes:  

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Think for Yourself...
« Odpowiedź #49 dnia: Marca 31, 2004, 06:33:26 pm »
Moim zdaneim człowiek to nieudany eksperyment genetyczny kosmity, a ze nieudany zaden marsjanin z jowisza sie do niego nie przyznawal i ludz zostal wyslany w cosmos i udezyl w ziemie, a poza tym co bylo pierwsze qra czy yayco

MarvelliX

• Gość
Think for Yourself...
« Odpowiedź #50 dnia: Marca 31, 2004, 11:08:17 pm »
Co ty nie wiesssz co było pierwsssze? No pewnie że jajko a dlaczego to wy ssspróbujcie wytłumaczyć :P (ja wiem ssswoje)

A wybuch zossstał ssspowodowany powssstaniem sssupernovej czyli nassszego sssłoneczka kochanego :)

Dark M tylko bez takich numerów bo sssąsiadów śmiechem pobudze :D  ;)  

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Think for Yourself...
« Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 03, 2004, 05:02:44 pm »
no to w takim razie skad sie wziela supernova ze wybuhzla

MarvelliX

• Gość
Think for Yourself...
« Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 03, 2004, 08:38:10 pm »
Tego dokładnie jessszcze nie określono tak sssamo jak dlaczego powssstają i gdzie prowadzą czarne dziury :o . Ja przypussszczam że to jessst taki sssam porządek jak na ziemi naturalny - nic nie dzieje się bez przyczyny.

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Think for Yourself...
« Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 04, 2004, 01:47:08 pm »
a ja myślę, żę bóg chciał se jaja zrobić i stworzył kosmos
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Think for Yourself...
« Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 04, 2004, 02:45:11 pm »
to mialo byc smieszne? no w kazdym badz razie nie bylo
a wedlug mnie czarne dziury to cos jak bramy w CT (wlasnie go skonczylem 20 minut temu)

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Think for Yourself...
« Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 04, 2004, 07:48:21 pm »
czarne dzióry.... bramy...... czarne dziury....czarne dziury.... bramy? No ale dokąd?

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Think for Yourself...
« Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 04, 2004, 08:41:36 pm »
Może takie diury to do innego wymiaru ruwnoległego prowadzą..mi by sie taka jedna przydała..ale be komentu.Lub do innego czasu ,przestrzeni,światu..sama ni wim.

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Think for Yourself...
« Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 04, 2004, 08:46:14 pm »
wrota do innego wymiaru... możliwe... a nawet bardzo prawdopodobne. Może uznacie mnie za świra, ale ja wierze w istnienie bram do innych wymiarów

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Think for Yourself...
« Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 04, 2004, 08:50:06 pm »
jesli ktos ma zamiar uznac Cie za swira to nie ja bo ja mam to samo zdanie, ale raczej podejrzewam ze czarne dziury to cos ala wehikuly czasu, ale bramy interwymiarowe tez moga byc

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Think for Yourself...
« Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 04, 2004, 08:50:48 pm »
istnieje zalozenie, ze istnieja dwa rodzaje czrnych dziur...jedne "wsysaja" kosmos...drugie "wysysaja"...najprawdopodobniej wszechswiat ciagle sie zmienia...gdzies, w :cenzura: daleko (nie wiem jakiego slowa uzyc...sorki :D) najprawdopodobniej jakies cale galaktyki zostaja wchloniete przez jedna z wielu czarnych dziur...a po drugiej storonie powstaja calkiem nowe uklady gwiezdne...byc moze kiedys, nasz uklad planetarny, o ile jeszcze przetrwa, zostanie pochloniety przez jakas czarna dziure....kto wie...

Sssorki to dla mnie zamało :P Nie sssklinać i tyle.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2004, 09:18:42 pm wysłana przez Marvell »