Pokazales kawal dobrego zamkowego grania.
To bylo zamkowe? Patrz teraz ;F
http://youtube.com/watch?v=gTc4xLOVHRA
Brzmienie jest raczej kijowe, bo rzadko gram na cleanie i nie umiem go ustawic, poza tym Hellfire nie bardzo z czystym brzmi... Za jakis czas wrzuce jakis kawalek na przesterze (najpewniej bedzie to Downfall Children of Bodom, wiec przygotowac sie na mocnego kopa ;F).
Fajnie sobie to zmontowales ;]
A kawalek mimo ze maxymalnie zamkowy to w sumie fajny, w kolko leci juz jakis czas u mnie ;]
edit
zarzucił byś Gipsi czymś fajnym od Utady? jakis najuulubieńszy singiel czy coś ;] bo wkręcił mi sie Passion i bym sobie jeszcze czegos posłuchał, a pozatym jakos dawno z zadnym jmusic niemialem doczynienia ;]
Najulubienszegomoze nie mam... ale ja się wkręciłem w Hikki od Passion. Pozniej jak ciagnelo mnie zeby sprawdzic koniecznie kolejny jej wypas "moj amigo" powiedzial mi ze przed Passion wydala swietny singiel Be My Last. Po tym singlu wkrecilem sie juz w nia po uszy, sluchalem w kolko.
Singiel Be My Last zawiera tylko jedną piosenke, ale po co ma być więcej skoro ta jest... jest taka... taka.
Ty uzywasz eMule Morchol i wiem ze na pewno ci sie nie chce ale sciagnij sobie PV do tej piosenki... raczej to ci chyba za wiele klopotu nie sprawi (no chyba ze juz mula nie uzywasz) a wydaje mi sie ze warto zobaczyc te piosenke. To jeden z moich ulubionych PVek jakie kiedykolwiek powstaly i wart jest sciagniecia chocby tylko dlatego ze krecony jest w Pradze co jak na japonski klip jest rzecza dziwna... Teeno mi mowil ze jemu klip sie nie podobal bo jest taki zbyt charakterystyczny dla tworzcosci Hikki, ale dla mnie jest super i to pewnie dzieki niemu tak polubilem te piosenke. Jak bedziesz mial okazje to naprawde polecam ogladac klip, ja pierw widzialem PV i zakochalem sie w nutce ;]
Anyway koniec mojego bezsensownego pierdo*enia...
Utada Hikaru - Be My Lasthttp://www.zshare.net/audio/utada-hikaru-b...st-mp3-ffn.htmlJak się spodoba to moge wzucic cos jeszcze, a jak sie nie spodoba ale i tak bedzie ktos cos chcial to pytac smialo ;]
PS - sorki ze taki jakis z dupki serv, ale YSI mi cos umiera ostatnio z uploadem i czasem nawet nie zaczyna sie wzucac ;/