Autor Wątek: Jakiej muzyki słuchacie  (Przeczytany 147551 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #840 dnia: Września 27, 2006, 03:15:25 am »
Ej zajebiscie to brzmi Zellinku! Pokazales kawal dobrego zamkowego grania.
Az nawet napisalem kommenta ale tm na you tube sa lipne jakies konfirmy maili i tak dalej i chu*wi o co chodzi i konec koncow nie zpaisalo ;]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #841 dnia: Września 27, 2006, 05:09:08 pm »
Zajebiste jak juz wspomnieli poprzednicy, nieźle wymiatasz na tym sprzeciorze.
« Ostatnia zmiana: Września 27, 2006, 05:09:26 pm wysłana przez Musiolik »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #842 dnia: Września 29, 2006, 11:45:46 pm »
Morchol, jak bedziesz mial jakis w miare dobry upload albo poprostu czas to wzucilbys mi na server jakis Placebo MEDS album? Bo ja stracilem go po tym jak mi dysk caly padl a teraz nabralem ochote na jego przesluchiwanie po tym jak zassalem This Picture z twojego siga i z chcecia bym sobie w weekend posluchal ;]
Sleeping with Ghost mam obsluchane jak japie*dole bo to chyba pierwsza rockowa plyta ktora mnie wkrecila w tak zwany "New Rock" jak ja to mowilem ;/ a do MEDS jakos na dluzsza mete jednak sie tak neoi wkrecilem to po dluzszej przerwie wypadalo by jeszcze raz podejsc... bo ze jest fajna to nie kwestionuje, ale nie takazebym chcial ja sluchac wiecznie jak bylo i w sumie jest ze Sleeping with Ghosts

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Yoruno

• Soldier
    • http://www.ffblogs.blog.onet.pl
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #843 dnia: Września 30, 2006, 09:05:33 am »
ja słucham każdej muzy która jest Japońska.Oprócz tego lubie Hip-Hop i Rocka.
What the...??

I'm ninja.I love genjutsu.It's cool.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #844 dnia: Września 30, 2006, 12:29:02 pm »
Ja tez mam do Mola rikłesta ;] Wrzucilbys na MU, albo inna wujnie jakis album Beat Crusaders? Albo Ty Gipsi? ;]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #845 dnia: Września 30, 2006, 12:44:50 pm »
Ja nie mam żadnego albumu bo oni w sumie dla mnie sa tylko pozdro dzieki openingowi do BECK, ale zaraz ci wzuce na MU singiel ostatni Tonght Tonight Tonight -ktory jest bardzo spoko... i ci wysle PM a przyokazji zedytuje tego posta zeby ktos inny soie sciagnal jak chce ;]

A uzywasz Torrenta moze? To bym ci mogl dac link do torrenta z nową ich PVka... sam nie wiem czy fajne bo dopiero sciagam...

O wlasnie mi sie przypomnialo ze oni nagrali opening do bleacha... pewnie dlatego chcesz ;]

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #846 dnia: Września 30, 2006, 01:09:49 pm »
No mam Tonight, Tonigh, Tonigh bo to jest wlasnie OP do Bleacha :P

Ta - dla tego chce ;]
A Torrenta uzywam ofkors ;]

Offline Kitano

• Daredevil
  • **
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #847 dnia: Września 30, 2006, 01:50:53 pm »
Ten ich nowy klip to ten gdzie maja glowy wsadzone w wieelkie balony (lub co innego)? :-] Ich muzyki za bardzo nie znam, ale zdjeli oni kiedys te maski? To jedyne po czym ich zapamietalem...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #848 dnia: Września 30, 2006, 01:55:08 pm »
Serge, ale masz caly singiel Tonight Tonight Tonight cz tylko tytulowy utwor? Tak czy inaczej na wszelki wypadek wzucilem ci caly singiel, zawiera on 4 tracki. Dla mnie zdecydwoanie najlepszy track na singlu to I wanna go to Disco ;] Super pozytywny wypas ;]
Ogolnie ja ich tez tak jak Teeno zbytnio nie znam ale oni graja raczej taka pozytywna nie wymagajaca muze a PV mi sie sciagnal wiec zaraz obadam sobie ;]

Link do singla Tonight Tonight Tonight:
http://www.megaupload.com/?d=YLWRRT5G

Link do Torrenta dla ich PVki najnowszej Freedom (singiel pewnie bedzie za jakis czas dopiero):
http://download.yousendit.com/ADA015CC4EF424D6

Teen na twoje pytanie ofkoz odpowiedzi nie znam, bo znam zespol pewnie nawet mniej niz ty ;]
« Ostatnia zmiana: Września 30, 2006, 01:55:44 pm wysłana przez Gipsi »

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #849 dnia: Września 30, 2006, 03:01:22 pm »
Oprócz tego lubie Hip-Hop i Rocka.
dziwne połączenie biorąc pod uwage, ze zdecydowana większość hiphopowców nienawidzi rocka i vice-versa :F

ja aktualnie słucham troche staroci - Led Zeppelin, AC/DC, Deep Purple i Aerosmith :F ale z kolei wczoraj cały dzień leciał u mnie Larcenciel :F
Kame Hame Ha

Offline Tamiko

• Berserker
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #850 dnia: Września 30, 2006, 03:37:33 pm »
Bardzo dziwne... ostatnio wszyscy zaczęli słuchać Led'a Zeppelin'a (w tym ja). Ciekawe czym to się ma ;)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #851 dnia: Września 30, 2006, 03:46:02 pm »
Oprócz tego lubie Hip-Hop i Rocka.
dziwne połączenie biorąc pod uwage, ze zdecydowana większość hiphopowców nienawidzi rocka i vice-versa :F

ja aktualnie słucham troche staroci - Led Zeppelin, AC/DC, Deep Purple i Aerosmith :F ale z kolei wczoraj cały dzień leciał u mnie Larcenciel :F
Nie koniecznie... kiedys byl przeciez taki cross over (cokolwiek to znaczy) Peja feat Sweet Noise...

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #852 dnia: Września 30, 2006, 06:39:39 pm »
No i pozatym jest mnóstwo kapel , które łączą rap z rockiem itp.
Np. RATM , Limp Bizkit , troche Linkin Park ale tego raczej nie lubie oprócz pierwszej płyty, bo wokalista jest według mnie słaby. Chociarz niektórzy twierdzą , że wokalista to najmocniejsza strona zespołu , ale wiadomo gusta są różne. :F
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #853 dnia: Września 30, 2006, 06:54:52 pm »
Pokazales kawal dobrego zamkowego grania.
To bylo zamkowe? Patrz teraz ;F

http://youtube.com/watch?v=gTc4xLOVHRA

Brzmienie jest raczej kijowe, bo rzadko gram na cleanie i nie umiem go ustawic, poza tym Hellfire nie bardzo z czystym brzmi... Za jakis czas wrzuce jakis kawalek na przesterze (najpewniej bedzie to Downfall Children of Bodom, wiec przygotowac sie na mocnego kopa ;F).  
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #854 dnia: Września 30, 2006, 08:58:44 pm »
Dzieki Gipsi ;] Jestes moim bogiem ;] A ja myslalem ze to Do As Infinity jest fajne ;]

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #855 dnia: Września 30, 2006, 11:27:11 pm »
Gipsi - http://www.megaupload.com/?d=M0C2PTBG
Sergi - ee niemam nic od nich poza openingami do becka i bleacha ;] no ale widze ze Gipson juz wrzucil itak ;]

edit
zarzucił byś Gipsi czymś fajnym od Utady? jakis najuulubieńszy singiel czy coś ;] bo wkręcił mi sie Passion i bym sobie jeszcze czegos posłuchał, a pozatym jakos dawno z zadnym jmusic niemialem doczynienia ;]
« Ostatnia zmiana: Października 01, 2006, 01:14:30 am wysłana przez Morchol »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #856 dnia: Października 02, 2006, 08:28:01 pm »
Pokazales kawal dobrego zamkowego grania.
To bylo zamkowe? Patrz teraz ;F

http://youtube.com/watch?v=gTc4xLOVHRA

Brzmienie jest raczej kijowe, bo rzadko gram na cleanie i nie umiem go ustawic, poza tym Hellfire nie bardzo z czystym brzmi... Za jakis czas wrzuce jakis kawalek na przesterze (najpewniej bedzie to Downfall Children of Bodom, wiec przygotowac sie na mocnego kopa ;F).
Fajnie sobie to zmontowales ;]
A kawalek mimo ze maxymalnie zamkowy to w sumie fajny, w kolko leci juz jakis czas u mnie ;]

edit
zarzucił byś Gipsi czymś fajnym od Utady? jakis najuulubieńszy singiel czy coś ;] bo wkręcił mi sie Passion i bym sobie jeszcze czegos posłuchał, a pozatym jakos dawno z zadnym jmusic niemialem doczynienia ;]
Najulubienszegomoze nie mam... ale ja się wkręciłem w Hikki od Passion. Pozniej jak ciagnelo mnie zeby sprawdzic koniecznie kolejny jej wypas "moj amigo" powiedzial mi ze przed Passion wydala swietny singiel Be My Last. Po tym singlu wkrecilem sie juz w nia po uszy, sluchalem w kolko.
Singiel Be My Last zawiera tylko jedną piosenke, ale po co ma być więcej skoro ta jest... jest taka... taka.
Ty uzywasz eMule Morchol i wiem ze na pewno ci sie nie chce ale sciagnij sobie PV do tej piosenki... raczej to ci chyba za wiele klopotu nie sprawi (no chyba ze juz mula nie uzywasz) a wydaje mi sie ze warto zobaczyc te piosenke. To jeden z moich ulubionych PVek jakie kiedykolwiek powstaly i wart jest sciagniecia chocby tylko dlatego ze krecony jest w Pradze co jak na japonski klip jest rzecza dziwna... Teeno mi mowil ze jemu klip sie nie podobal bo jest taki zbyt charakterystyczny dla tworzcosci Hikki, ale dla mnie jest super i to pewnie dzieki niemu tak polubilem te piosenke. Jak bedziesz mial okazje to naprawde polecam ogladac klip, ja pierw widzialem PV i zakochalem sie w nutce ;]

Anyway koniec mojego bezsensownego pierdo*enia...
Utada Hikaru - Be My Last
http://www.zshare.net/audio/utada-hikaru-b...st-mp3-ffn.html

Jak się spodoba to moge wzucic cos jeszcze, a jak sie nie spodoba ale i tak bedzie ktos cos chcial to pytac smialo ;]
PS - sorki ze taki jakis z dupki serv, ale YSI mi cos umiera ostatnio z uploadem i czasem nawet nie zaczyna sie wzucac ;/
« Ostatnia zmiana: Października 02, 2006, 08:28:25 pm wysłana przez Gipsi »

Offline Anouk

• MASTER OF SQUAREZONE PUPPETS
  • SemiRedaktor
    • http://refielle.ovh.org
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #857 dnia: Października 02, 2006, 10:15:30 pm »
Anyway koniec mojego bezsensownego pierdo*enia...
Utada Hikaru - Be My Last
http://www.zshare.net/audio/utada-hikaru-b...st-mp3-ffn.html
Dobrze, że chociaż piosenka okazała się sensowna.. Tak Utada to potrafi zaśpiewać... śliczny głos, odpowiednio dobrana muzyka. Choć z muzyką japońską mam rzadko do czynienia to muszę stwierdzić, że niektóre utwory to mnie zauroczyły. Ale jak zauważyłam z japońskich utworów preferuję takie spokojniejsze jak ten, który zaproponował Gipsi (bądź taki> L'arc-Ciel Smile Hitomi no Juunin). Jak masz jeszcze coś o podobnym brzmieniu to mógłbyś tu podać, chociaż tytuły.

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #858 dnia: Października 02, 2006, 10:21:15 pm »
Jak masz jeszcze coś o podobnym brzmieniu to mógłbyś tu podać, chociaż tytuły.
My Dear!!!!!!1one <l'arc'u oczywiście>

^głupi spamowy post, ale czytając posta Anouk odrazu pomyślałem o tej nutce i aż musiałem sobie zapuscić, i tak... dalej jest tak cudna jak wtedy kiedy słyszałem ją ostatni raz jakieś w c***j czasu temu ;]

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Jakiej muzyki słuchacie
« Odpowiedź #859 dnia: Października 03, 2006, 11:01:51 am »
Zellu jesteś genialny,pawer rangersy są zajebiste,a to drugie to,aż mi słów brakuje(ja tez tak chcę T.T).