Autor Wątek: PlayStation 3  (Przeczytany 58374 razy)

Offline DARK rONIn

• Adventurer
  • *
    • http://
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #140 dnia: Lipca 01, 2005, 11:39:16 am »
Prezes Sony powiedział, że PS3 nie będzie miało premiery w Europie przed 2007 rokiem. Do tego jeszcze dochodzi ponad roczne opóźnienie premiery ff12 w stosunku do innych rynków i wniosek nasuwa się jeden. Europa to trzeci świat. Ja nie chce tu mieszkać :-/. Chociaż powinniśmy się cieszyć, że jesteśmy w unii. Nowe produkty Sony będzie można oficjalnie kupić tylko w krajach unii począwszy od 2006.
Spójrzcie na Europę z perspektywy Japończyków - mieszkamy za Uralem :) .
I want to see you use your capabilities
Build me an ocean then destroy it with your eyes

Offline tendi

• Adventurer
  • *
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #141 dnia: Lipca 10, 2005, 11:35:52 am »
konsola mi sie w miare podoba chociaz wyglada jak chlebak :F ale pad jest skiszony jak nie wiem gorszego juz nie widzialem ;/ nie wiem jak sie na nim gra :F jak wyjdzie PS3 to ja sobie moze kupie PS2 nie wiem ale chyba sie lepiej bedzie gralo niz na tym chlebaku :F  

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #142 dnia: Lipca 10, 2005, 02:58:22 pm »
Spójrzcie na Europę z perspektywy Japończyków

Perspektywa Japończyka - Europa? To to pomiędzy USA, a Chinami, tak? Ciekawe czy mają tam prąd....  

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #143 dnia: Lipca 10, 2005, 03:23:05 pm »
Perspektywa Japonczyka 2 -prad? no co ty! ha-ha! Ciekawe czy maja tam ogien a ty mi o pradzie gadasz! ha-ha!

Offline akodo_ryu

• Adventurer
  • *
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #144 dnia: Lipca 21, 2005, 12:22:09 am »
Cóż, co tu dużo móić, pady wyglądają tragicznie, ale nie będę wygłaszał ostatecznej opinii dopóki nie wezmę tegoż do ręki.

co do procka... cóż... jeżeli to co o nim pisze sony to prawda to ... em... 7 rdzeni, 7x więcej pamięci podręcznej i 3,2 GHz oparte na architekturze Power PC. Teoretycznie rzeczywistość powinna wyglądać blado przy osiągach tej maszynki...
Pozosaje tylko kwestia : czy przy takiej mocy wystarczy RAMu :)

- See you soon, bro.

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #145 dnia: Lipca 21, 2005, 12:35:58 am »
Teoretycznie rzeczywistość powinna wyglądać blado przy osiągach tej maszynki...
takie teksty padaja przy wejściu każdej kolejnej generacji ;] a taka prawda, że to sie stanie najwcześniej jak opracuja dobry system bezpośredniego przesyłania informacji do mózgu ;]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #146 dnia: Lipca 21, 2005, 12:39:42 am »
a taka prawda, że to sie stanie najwcześniej jak opracuja dobry system bezpośredniego przesyłania informacji do mózgu ;]
Nintendo Revolution? ;]

jak była premiera PS2 to mówili że grafa będzie jak w FMV więc nie przesadzaj, a jak była premiera SNES'a to mówili "o może będzie nawet fioletowy kolor widoczny? "

co do tych padów to chciałem napisać że w sumie pad z N64 wyglądał na pierwszy żut oka z du*ki maxymalnie, a musze przyznać że jak do tej pory to najwygodniejszy pad na jakim grałem...

jesli chodzi o PS3 i gry na nią... widzieliście jakiś fajny filmik? Bo ja w sumie nie bardzo... jak już pisałem te pierwze były średnie a teraz jak je oglądam bez podniecenia tego co wtedy to są z du*y wzięte i nie fajne ;/ jakby ktos miał link do jakiegoś fajnego filmiku nie ogardziłbym gdybym mógł go zobaczyć...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #147 dnia: Lipca 21, 2005, 12:50:21 am »
Here you go...

Widziałem to na 4fun i ściągnąłem sobie na dysk, bo jest świetne... tylko proponuję, żebyś nie oglądał przez net, bo to bycza prezentacja i lepiej się ją ogląda z dysku

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #148 dnia: Lipca 21, 2005, 01:20:13 am »
Here you go...

Widziałem to na 4fun i ściągnąłem sobie na dysk, bo jest świetne... tylko proponuję, żebyś nie oglądał przez net, bo to bycza prezentacja i lepiej się ją ogląda z dysku
czyli kolejna c*ujnia z serii "Nowe gry na PS3" Nie no dzieku bo to MGS i istna prowokacja w stosunku do konkurenta czyli Splinter Cell'a ale scenka na silniku MGS3 prezentacją gry na PS3? damn na siłe Sony nakręciło Konami żeby cos pokazali i ludzie się jarali żek olejny mgs bedzie na ps3 tak jak było z Devilem czy Tekkenem na PS3... inna sprawa że Kojima mnie wk*rwia że po raz kolejny robi z Raidena ciecia ;/ i boshe co oni zrobili z jego wyglądem? Wygląda tam jak całkowita ciota ;/ jak bohater amerykańskiego komiksu któremu świecą się oczy (czyli nie żaden heros tylko jakiś taki dziwny maciej ale z powerpuff girls ;/), a szkoda bo miałem nadzieje że coś ciekawego... znaczy się filmik na pewno ciekawy ale nie w ten sposób jaki chciałem... no ale ofkoz nie mam owy żeby MGS4 był już opracowywany... fajnie natomiast że dzięki filmikowi wiemy że Kojima znowu pracuje przy grze ^^
« Ostatnia zmiana: Lipca 21, 2005, 01:20:29 am wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Giant Enemy Crab

• Daredevil
  • **
    • http://www.squarezone.pl
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #149 dnia: Sierpnia 04, 2005, 09:03:44 pm »
Konkurencja dla MGS? Jaka konkurencja? Że niby Splinter Cell? Dobre sobie :). MGS jest bezkonkurencyjny. Bez dwóch zdań.
Kojima powiedział żeby tego filmiku nie traktować jako trailer MGS4, bo nim nie jest. To jest humorystyczny film informujący żę MGS4 będzie na PS3 i ludzie tworzący ten tytuł się nie zmienią. To wszystko.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #150 dnia: Kwietnia 06, 2006, 12:04:32 am »
Dobra temat zamykam... jest tutaj tyle kalecznego pisania i domyslow ze nie ma po co juz istniec... zreszta jest juz o PS3 wiadomo dosyc duzo wiec jak ktos chce niech zaklda Temat o Playstation 3 nowy.

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
PlayStation 3
« Odpowiedź #151 dnia: Listopada 11, 2006, 12:30:58 am »
Premiera PS3 w Japonii jutro (a właściwie u nich to dziś), zarzucę parę screenów i filmików:
PS3 Yodobashi Shinjuku-Nishiguchi Nov 11,2006
Osaka lineup

EDIT

skubańce ;/
Japoniec z PS3

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
PlayStation 3
« Odpowiedź #152 dnia: Listopada 11, 2006, 01:15:59 pm »
Wydzielilem twoj post z tematu o Next Genach bo przyda sie osobny temat o PS3, a kiedy go lepiej zalozyc jak nie w dniu premiery?

Troche tych ludzi tam jest, niezla kolejka ;] Ciekawe czy za czasow komuny u nas tak stali za pomaranczami albo za miesem ;] bo przyznam sie nie pamietam tych czasow.
Fajnie wyglada pudelko ps3, ale w sumie sama konsola przed TV juz tak srednio mi wyglada...

Ktos wie ile kosztuje sama konsola? Jakie gry towarzyszyly jej premierz no i kiedy premiera w USA i Europie...

W sumie to wogole srednio wiedzialem ze premiera juz teraz jest... tylko po opisie Musiola wczoraj wyczailem... Nie spodziewalem sie ze to juz tak blisko ^^'

EDIT:::
W tej Osace w kolejce czekało ponad 1800 ludzi ;]
« Ostatnia zmiana: Listopada 11, 2006, 01:39:20 pm wysłana przez Gipsi »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
PlayStation 3
« Odpowiedź #153 dnia: Listopada 11, 2006, 02:20:26 pm »
no i kiedy premiera w USA i Europie...
W USA w piatek, a w Europie w marcu.
Nie spodziewalem sie ze to juz tak blisko ^^'
same here kurde ;]

Kolejka do Yodobashi-Akiba rzadzi ;]

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
PlayStation 3
« Odpowiedź #154 dnia: Listopada 11, 2006, 03:02:05 pm »
IGN odpowiada na pytania o PS3

IGN i PS3

PS3 Manual

rdzeń PS3

Firmware 1.10
Whole (overall system changes)

* It reached the point where the service of PLAYSTATION Network can be utilized.
    * With the picture keyboard of European language, it reached the point where it can do the letter input of single tap system.

Setting

* Music CD output frequency was added to music setting.
    * ATRAC is made effective, added to substance setting.
    * In type of keyboard of peripheral device setting, type of keyboard which can be selected increased.
    * The “cross color decrease filter” was added to display setting.
    * 5 minutes later option added to screen saver options in display settings.

Video

* When playing back the animated picture file which is retained in the hard disk and the record media with picture mode, it reached the point where full can be chosen.

Network

* Downloading music and the animated picture file with Internet browser, it reached the point where it can retain in the hard disk.
    * PLAYSTATION Store - The following contents can be downloaded.
          o PLAYSTATION 3 standard software
          o PSP with the PlayStation standard software which operates (PSP system software version 3.00 or more is necessary)
    * It corresponded to traditional form letter Chinese and simplified form letter Chinese indication with Internet browser
    * The online manual was added.

Other

* In addition Calculation method of hard disk capacity was modified.
          o As for empty capacity of the hard disk, the numerical value which calculated 1GB as the 1024?024?024= approximately 1,073,740,000 byte is indicated. Because of that, capacity than the numerical value which is stated as specification is smaller indicated in the instruction manual and the like. Setting the ⇒ [substance setting] the ⇒ you can verify the empty capacity of the hard disk, with system information.
    * PlayStation of the part in PS3 and operational status of the PlayStation®2 standard software were renewed. You can now verify up-to-date operational status with the private search sight.

Naked PS3 ^^
« Ostatnia zmiana: Listopada 11, 2006, 03:02:51 pm wysłana przez Musiolik »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
PlayStation 3
« Odpowiedź #155 dnia: Listopada 11, 2006, 04:26:52 pm »
ahahahahaha.....pierwszy update w drugi dzien bycia na rynku - Sony mnie dobija.

Offline Samael

• Soldier
    • http://www.jmedia.cba.pl/
PlayStation 3
« Odpowiedź #156 dnia: Listopada 11, 2006, 06:19:18 pm »
ahahahahaha.....pierwszy update w drugi dzien bycia na rynku - Sony mnie dobija.

Bardziej logicznym byłoby opóźnienie premiery o jeden dzień. Tym bardziej, że bug musiałbyć dobrze znany, a update w trakcie "produkcji".
« Ostatnia zmiana: Listopada 11, 2006, 06:21:47 pm wysłana przez Samael »

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
PlayStation 3
« Odpowiedź #157 dnia: Listopada 11, 2006, 07:50:45 pm »
Serge - lepszy szybki update, który był też na BD-R niż opóźnienie premiery.

ulice w Japonii, dzień po premierze ;]

a to przypomnienie jak "sprzedawał" się Xbox360 w Japonii :P

http://www.youtube.com/watch?v=Cjx6MlWZ2LE
Filmik, polecam zobaczyć ;]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
PlayStation 3
« Odpowiedź #158 dnia: Listopada 12, 2006, 10:52:08 am »
Zajebisty jest ten but na ziemi ;] Jakis wyjeb podjaral sie ze mak onsole i nie zauwazyl ze mu but spadl ;]
X-Box shop tez fajny ;]

Ale ziomki kto mi poda liste tytulow towarzyszacych premierze konsoli? ;]
« Ostatnia zmiana: Listopada 12, 2006, 10:52:17 am wysłana przez Gipsi »

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
PlayStation 3
« Odpowiedź #159 dnia: Listopada 12, 2006, 11:10:54 am »
Pewien jestem co do tych:
-Resistance: Fall of Man (SCEA)
-Genji: Days of the Blade (SCEA)
-Mobile Suit Gundam: Crossfire (Namco/Bandai Games)
-Ridge Racer 7 (Namco/Bandai Games)
-Tony Hawk’s Project 8 (Activision)