Autor Wątek: PlayStation 3  (Przeczytany 58366 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #120 dnia: Maja 17, 2005, 01:12:42 pm »
No niby masz racje, ale te detale poznamy pewnie dopiero na kolejnym E3... teraz tylko jest chwalenie się aby już osłabic konkurencje i pokazać że jest się lepszym... Sony chwali się że PS3 będzie 35 razy mocniejsze od PS2 dochodza info o nowych grach, Kill Zone 2, remejk Final Fantasy VII, nowy Tekken... wszystko to ma za zadanie zrobić szum wokół nowej konoli... mnie też wali jaki będzie Cell... jaka jest specyfikacja... na pewno trudno będzie na konsoli piracić bo jest BlueRay co utrudni piratom zycie... to dopiero pierwsze oficjalne konferencje i raczej nie ma co liczyć na podanie ceny, terminu w Europie...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #121 dnia: Maja 17, 2005, 01:30:27 pm »
jaaaaaa wyglada gorzej niz kupa mojego psa......boshe jaki mega shit wyglada jak pojemnik na chleb z wbudowanym tosterem....bleeee
Pad tez strasznie lipny
« Ostatnia zmiana: Maja 17, 2005, 01:30:55 pm wysłana przez S&S »

Offline Grzybek

• Berserker
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #122 dnia: Maja 17, 2005, 02:10:44 pm »
ale syw konsola do dupy a pad jeszcze gorzej :F

« Ostatnia zmiana: Maja 17, 2005, 02:12:02 pm wysłana przez Grzybek »

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #123 dnia: Maja 17, 2005, 03:15:03 pm »
konsolka calkiem niezla, zreszta i tak na nia bede patrzyl tylko jak bede plytki zmienial, pad ma bardzo lipny ksztalt i nie wiem wogole czy na tym sie da grac :-/  
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #124 dnia: Maja 17, 2005, 03:17:13 pm »
Konsolka ladna, ale pad wygląda naprawdę kiczowo...
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Dark M

• General
    • http://
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #125 dnia: Maja 17, 2005, 04:11:57 pm »
w c***j mnie też wszystko wali ;/ a takiego lipnego PS3 to hyba jakieś zenki na paincie sie dopuscily, to jest zrobiony z nocnika domek dla ptaszków a nie PS3 ;/ w c***j PSP zrobili takie cudowne że łah  a to już raczej sam łah ;/

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #126 dnia: Maja 17, 2005, 04:49:13 pm »
Faktycznie.. bleśny ten PS3 jak cholera, a tego pada to se można wsadzić, a nie nim pograć... co to jest kuźwa? Aeorydanamiczne kształty? Układ skrzydeł delta? Co oni kuźwa robią konoslę, czy łódź podwodną?!  

Offline Volgin

• Soldier
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #127 dnia: Maja 17, 2005, 07:33:27 pm »
Gipsi napisał:
remejk Final Fantasy VII
Przepraszam, ale skąd masz te informacje? Bo jeśli chodzi ci owiadomą animację, to pisze tam: "Technical demo for PS3". Więc w kwesti rimejku, prosiłbym o konkretniejsze info.

This is a war Major. A cold war. Fougth whit information and espionage....It is kill or be killed. Potential threat must be weeded out...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #128 dnia: Maja 17, 2005, 10:30:12 pm »
wiem, wiem, wtedy to pisząc gdzieś zasłyszałem że będzie to remejk... później już się dowiedziałem że to demo poprostu prezentujące moc... z tym że nie mogłem napisać bo jusz poszedłem na praktyke... przepraszam że wprowadziłem w bład...

co do pada to pewnie zostanie on zmieniony bo wiele osób na sieci najeżdża na to i Sony pewnie to zmieni... a sama konsola dla mnie wygląda ładnie i nie wiem co wniej widzicie złego.. z tego co pamiętam każdemu się podobał wygląd PS2 a to przecież też jest karmnik z tym że kwadratowy... a PS3 przynajmniej jest opływowa i ma seksowne krztałty... wyglą całkiem fajny dla mnie, szczególnie jak się postawi stojąca... dalej mnie ciekawi sprawa z padami... może od razu będą bez przewodowe w zestawie i z tyłu będzie poprostu wejście...
ktoś wie czy PS3 ma być mobilne wstecz z ekwipunkiem poprzedniczki  i grami?

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #129 dnia: Maja 17, 2005, 10:38:58 pm »
mi się już bardziej podoba ten model:

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #130 dnia: Maja 17, 2005, 10:39:13 pm »
może od razu będą bez przewodowe w zestawie
owszem, tak samo jak w X360 i Revo ;] a kompatybilnosc...gry tak a peryferia jedynie te z USB..chyba ze beda jakies przejsciowki dostepne...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #131 dnia: Maja 17, 2005, 11:55:34 pm »
a może coś o grach?
Devil May Cry 4 -gra pewnie pisana była jesczez na PS2 je sli wogóle była pisana, bo grafa tak właśnie wygląda... Sony poprostu pokazało tak żeby podjarać ludzi... myśli w przeciwieństwie do Microsoftu...
Tekken nowy - to samo co w DMC - tak pokazane żeby ludziom pokazać czym będzie stało PS3
Killing day - shooterek zapowiada się zjaebiście... grafika mi się bardzo podoba, twarze super zrobione, otoczenie też wszystko dokłądnie... est bardz dobrze...
Gundam - tu nic nie powiem bo to wogóle jakaś poażka... nic nie można ocenić...
Eyedentify - grafika nie prezentuje za wiele ciekawego, ale sam pomysł jest.. ciekawa pozycja może być..
Ni Oh - tocz to Dynasty Wariors będzie...
Gran Turismo - tutaj z wiele poprawić nie można było.. otoczenie zajebiste.. tylko czy cała prezentacja to było liczone w czasie rzeczywistym czy może poprostu filmik? jak to było generowane przez konsole to otoczenie zajebiste...
Heavenly Sword -n wyglądało w chu* ciekawie i zapowiada się spoko gierka
Fifth Phanotm Saga - gra jak na PC... nic specjalnego... znaczy się grafika jak na PC bo pomysł jakiś tam nowy jest pewnie..
Motor Storm - kur*a oglądając to mnie niszczyło.. na chu* oni pokazują mi FMV jakies;/ moge sobie na PS2 taki filmik obejżeć jakbym miał;/
o tym filmiku od rockstar nawet nie wspominam bo nie wiem o co im chodizło dając takie cuś;/

Kill Zone - o kur*a... to wygląda mega zajebiście... poprostu bosko...

reasumując z tego co pokazano narazie tylko Kill Zone jakoś mnie ruszyło..  no i jeszcze ten shooter od Ubisoftu ale ja raczej nie lubie FPP shoterów więc jakoś mnie zabardzo te gry też nie cieszą... wam coś się wogóle spodobało?

Offline Solidus

• SuperMod
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #132 dnia: Maja 18, 2005, 10:37:24 am »
http://djcostello.free.fr/e3/PS3/ps3-funny2.jpg - a to jest chyba prawdziwe zastosowanie PS3 :lol:  
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Grzybek

• Berserker
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #133 dnia: Maja 18, 2005, 01:48:35 pm »
tak to wyglada :F  

Offline Solidus

• SuperMod
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #134 dnia: Maja 19, 2005, 09:38:39 pm »
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...o%2BeshY5t6DulX - pod tym jakże króciutkim linkiem kryją się dane techniczne PS3.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Giant Enemy Crab

• Daredevil
  • **
    • http://www.squarezone.pl
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #135 dnia: Maja 20, 2005, 02:19:51 pm »
No i są 2 teraflopy :). Wiedziałem, że się nie zawiodę...  100mld operacji na shaderach też robi wrażenie. Szczególnie gdy porównać to do możliwości xbox 360. :>. Co do wyglądu konsoli nie mam zbytnich zastrzeżeń. Prosto i bez kosmicznych bajerów. Tak ma być.  Jedynie kolor zmieniłbym na czarny. Mam nadzieje, że szybko bedzie mozna nabyc inną wersję kolorystyczną. Co jeszcze? Obejrzałem trailery na ps3. Powiem krótko. Są niesamowite!. Zjadają te z xbox 360 na śniadanie. Trzeba brać jeszcze pod uwagę że tytułu na x360 są w dużo większym stopniu ukończone, a te z ps3 dopiero raczkują. Co się będzie działo gdy te gry beda wydane? Oj... będzie ciekawie ;).  

Offline Grzybek

• Berserker
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #136 dnia: Maja 22, 2005, 07:13:26 pm »
Nowa konsola ma być znacznie bardziej zaawansowanym technologicznie urządzeniem niż jej poprzednik.
PS3 oferowane będzie w trzech kolorach: białym, srebrnym i czarnym. Nowa konsola współpracuje bezprzewodowo z kontrolerami (maksymalnie siedmioma) oraz jest wyposażona w odłączany 2,5-calowy dysk twardy, złącza na karty CompactFlash i Sony Memory Stick oraz moduł komunikacyjny Wi-Fi pozwalający na "rozmowę" z konsolą PlayStation Portable.

System zawiera również gniazda USB 2.0, Gigabit Ethernet oraz najważniejszy element - superwydajny procesor Cell, zaprojektowany wspólnie przez firmy IBM i Toshiba, taktowany zegarem o częstotliwości 3,2 GHz (a nie, jak sądzono wcześniej, 4 GHz). Układ składa się z ośmiu wektorowych procesorów oraz jednego bazującego na architekturze PowerPC, którego celem jest rozdzielanie zadań pomiędzy pozostałe rdzenie. Cell jest 35 razy szybszy od procesora zastosowanego w konsoli PlayStation 2

Ciekawe.........

Offline Kristofer

• Adventurer
  • *
  • Death Note owner ;]
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #137 dnia: Maja 27, 2005, 12:32:33 pm »
ja mam nadzieję że jak ps3 wyjdzie to cena ps2 spadnie i będę mógł sobie ją nareszcie kupić :D  

Offline Spinkings

• Berserker
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #138 dnia: Maja 28, 2005, 12:03:34 am »
jak ps3 wyjdzie to wreszcie moze wróce na OLD SCHOOL...zakupie szaraka i PS2...na PS2 bede rzeźnił a szaraczka bede trzymał na półeczce:]
Hejter aka Dziecko Neostrady... > faja odwaznym przez internet :]

Offline Giant Enemy Crab

• Daredevil
  • **
    • http://www.squarezone.pl
PS3... Wath da Fak ??
« Odpowiedź #139 dnia: Czerwca 27, 2005, 09:10:31 am »
Prezes Sony powiedział, że PS3 nie będzie miało premiery w Europie przed 2007 rokiem. Do tego jeszcze dochodzi ponad roczne opóźnienie premiery ff12 w stosunku do innych rynków i wniosek nasuwa się jeden. Europa to trzeci świat. Ja nie chce tu mieszkać :-/. Chociaż powinniśmy się cieszyć, że jesteśmy w unii. Nowe produkty Sony będzie można oficjalnie kupić tylko w krajach unii począwszy od 2006.

Jeszcze jedno. Ken Kutaragi na ostatnim E3 powiedział, że wyświetlane dema PS3 działały bez wykorzystania procesora graficznego, liczone przez Cell w czasie rzeczywistym. Aż strach pomyśleć jak to będzie wyglądało gdy włączą do tego ten swój potężny układ graficzny. Oczywiście jeżeli Ken mówi prawdę.

Ciekawy cytat:  "To jasne dlaczego nie powionniśmy mieć osobnego chipa dźwiękowego. Dźwięk także liczony jest przez Cell."

To chyba naprawdę potężny prcesor.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 30, 2005, 06:17:04 pm wysłana przez Chocobo »