CO TO JEST 2 OD PRAWEJ?
:lol:
hehe to było to samo co mam na avatarze... ten koleś jest boski uwielbiam go zajego schiz... to co on wyczynia na koncertah to jest poezja... a wyglądał tam tak po on jest niziutki i wszystkie fanki Dir en grey mówią że on jest poprostu Kawaiiiiiii(słodki) a jego to wqr*ia i robi wszystko żeby wyglądać jak żul... a to ma jedno oko czarne, drugie fioletowe, a to wbiega na scene cały ubabrany z błota i żyga na wszystkie strony, a to udaje dałna, a to sięnapieprza mikrofonem po piersi i do końca koncertu ma już zdrapaną klate, a to pluje sztuczną krwią... koleś jest mega-wyjeb*m
ee tak z perspektywy czasu sig z neo plus nie był wcale taki zły
lol
dla mnie da best jest san andreas a potem na rowni finale, tony hawki, planescape, LoK
łiii tam... nie znasz się, i tak najlepszy jest "szymek czarodziej"....
Sergeykens:
Cierpie na chorobe zwana brak motywacji do roienia czegokowliek i zaptuje sie czy zna ktos z was lekarstwo? -_-
yyyy ja znam... ciepło rodzinne, i kochający pomocni rodzice... sam widzisz że odpada... już do końca życia będziesz miał brak motywacji
Zell:
"Mydlo wszystko myje, nawet uszy i szyje lalala" - death-metal by tant LOL ROTFL MWHAHAHA OMS
fajna nutka... chyba nawet na sylwestra rok temu ją graliśmy około 12 na cały full