Gipsi... jaki ładny tekst masz w sygnaturce... aż miło popatrzeć. Wcześniej, zanim pojawiły się morały to też miałem słowa z CC (nie te, ale też bardzo ładne). Tylko czemu to zilustrowałeś jakimiś skrinami z anime, którego nie rozpoznaję? (nie bij... please)
a jaki to jeśli można wiedzieć? pamiętasz może?:>
u mnie przez kilka moich pierwszych tygodni na forum miałem sign z CC tylko troch zmieniony... brzmiał mniej więcej tak...
"I hope that one thay i will run like the wind with a girl named Kasia, whilst ouer laughter will echoud... under cerullean skies..." wszyscy już pewnie zwymiotowali... no ale cuż... że tak powiem nie pobiegałem sobie...
Tylko czemu to zilustrowałeś jakimiś skrinami z anime, którego nie rozpoznaję? (nie bij... please)
z powodów osobistych... poprostu mi smutno... dziewczyna na avatarze w signu jest podobna troche do mojej dziewczyny... (tak pozatym to tę panią raczej znasz... to jest postać z Neon Genesis Evangelion... ja czytam tylko mange ale to jest matka Shinjiego raczej na pewno)... a koleś mimo że nie podobny do mnie to jest smutny... i tak ma być... a do tego ma grzywe długą jak ja więc się nadał... aha no i miałem taką jak on fryzure 1,5 roku temu
(pochodzi on z anime RAHXEPHON -anime o którego istnieniu nie mam pojęcia... ale szukałem smutnego kolesia... i oprocz niego w gre wchodził Kamui... ale Kamui jest zbyt znaną postacią więc odpadł...
a czemu są postacie w signie... to już powinieniście się troche domyślać patrząc na słowa które są zaznaczone na czerwono i wśród których znajdują się te twarze
gipsa obrazki w sigu siakies takie denne... ale co ja tam wiem o anime...
Może i denne ale przede wszystkim chodziło mi oto żeby były mało znane...
a ja to moge powiedzieć że też nawet czekam na to co jest w sigu Zell'a...