A ja właśnie..... hmm.... albo, zeby wyrazić się precyzyjneij, wczoraj skończyłem suikodena V. Gra w sumie fajna, trzeba przyznać. Co ciekawe, sam wątek fabularny zajmuje około 50 h (bez żadnego zbędnego chodzenia gdzie nie trzeba, zdobywania dodatkowych postaci i level up-owania - zawsze za pierwszym razem przechodzę grę skupiając się na głównym wątku) Graficznie fakt faktem nie przedstawia się najlepiej i na pewno nie wyciąga zbyt dużo z możliwości graficznym ps2. Fajna sprawa w sumie, że każda postać ma swój własny głos. Zajebiście mi się to podoba. No i fakt faktem, że niektórzy bohaterowie są jebnięci..... nadal mnie zadziwia jak można mieć w swojej drużynie bobra.....
Ale jak już jestem przy głosach, to stwierdzić muszę, ze muzyka z kolei zajebiście mi się nie podoba. Jest raczej mdła moim zdaniem. Może nie tyle zła, co o prostu nie wpada szczególnie w ucho
System walki też nie jest jakoś specjalnie odkrywczy i innowacyjny ale można go zdzierżyć w sumie. Nie grałem w inne odsłony serii więc nie wiem do końca jak to się prezentowało wcześniej
No na koniec zakończenie..... Moim zdaniem jedno z gorszych jakie widziałem.... No ale może ja tam się nie znam.....