Autor Wątek: Konsole VS PC! Rozpocznijmy sieke!;P  (Przeczytany 50390 razy)

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Konsole VS PC! Rozpocznijmy sieke!;P
« Odpowiedź #180 dnia: Sierpnia 01, 2004, 01:26:06 am »
To może być wina przeróbki robionej na giełdzie przez 30 minut albo długiego używania... mój szarak miał 3 lata jak go sprzedawałem laser się wyjeb*ł..  
]

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #181 dnia: Sierpnia 28, 2004, 09:37:28 pm »
http://www.cdprojekt.info/komentarze.asp?a...howAll&nid=7803
kolejna bezsensona kłótnia, w której jak zwykle Pctowcy mają przech*j sensowne argumenty :D "na konsole nie ma RPGów" mnie poprostu powaliło na podłoge :lol:

tak pozatym jesli cdprojekt zacznie wydawać gry na czarnulke po polsku to gwarantuje że i tak za ch*j ani jednej nie kupie, a jakby tego było mało przejade sie do warszawy i wybije im zardzewiałymi grabiami ten pomysł z głupich łbów >_< daj madafakas >_<

Offline Dark M

• General
    • http://
« Odpowiedź #182 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:01:03 pm »
dzięki za ten link... ale polewka... ale prawie sie zakżtusiłem pierogiem jak to czytałem, pżeżucam sie na PC bo te gry na ps2 sa nieskąplikowane i wogle sie je łatwo robi, i sterowanie do dupy, ale najgorszy jest duży telewizor, holera topżecież pżegięcie pżecież to jest tak rozmyte że nic niewidać i oczy wysiadają po 5ciu minutah, a holera pżecież na konsole niema piractwa... a ja gupi myślałem że jest ;/.

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #183 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:05:19 pm »
Niechciało mi się tego czytać całego bo po połowie wymiękłem :shu:  Rozbawił mnie koleś który powiedział: "Nie ma to jak gra w malutkim pokoiku na malutkim ekranie komputera... telewizory są za duże i nie mieszczą się w pokoju" -dobra ja wiem  że trudno by mu się grało w klatce w której go zamykają starzy ale to nei moja wina... dla mnie to jest tak: Lepiej oglądnąć matrixa na komie niż iść do Kina...

Dobre było też-"Konsole stały się takie popularne przez to że produkują do nich zabawki typu Dysk twardy, myszka, klawiatura.." Co za typ:/

tak pozatym jesli cdprojekt zacznie wydawać gry na czarnulke po polsku to gwarantuje że i tak za ch*j ani jednej nie kupie, a jakby tego było mało przejade sie do warszawy i wybije im zardzewiałymi grabiami ten pomysł z głupich łbów >_< daj madafakas >_<
A dlaczego?? :blink:

EDIT::::
Dark M mnie wyprzedził:/
Tak pozatym to koleś z CD projektu bronił konsol jak czytałem :)  
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 28, 2004, 11:06:57 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
« Odpowiedź #184 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:11:48 pm »
co do TV- jak ma sie marki odra tudzież inna wisła to tak już jest, że masz piksele większe niż na pegazusie :P
"bzytkie komsiole siom dla gupih amerykancuf a my mondrzy lódzie gramy na pecetach ktore sa pszyrzłoscia narodu i sa cacy a komsiole to sa be! jakto cio to konsola? no pegasus nie?"
kocham pecetowcuf dla ktorych pojecie konsola oznacza "mario skacze po grzybach i sie biją"

Edit

Gipsi -> Bronił bo jest inteligentny, jako jedyny wypowiadał się na poziomie, a nie jak fanatyczny pieciolatek. A czemu nie chce polonizacji? Słyszałeś Warcrafta 3, czy inne gry w polskiej i angielskie wersji? Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać... Klimatu u polaków zero, wszelkie zarty słowne przetłumaczone najczęściej doslownie, więc brzmią zupełnie bezsensu, i prawie każdej grze ci sami lektorzy (fronczewski, zborowski, Kobuszewski) Jedyny chlubny wyjąte to Planescape i Baldurs Gate'y
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 28, 2004, 11:18:04 pm wysłana przez Morchol »

Offline Dark M

• General
« Odpowiedź #185 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:15:54 pm »
Kto znajdze jeszcze jakś podobną strone to dostaje batonik za link (od Fasta)

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
« Odpowiedź #186 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:22:22 pm »
DarkM -> polecam www.gry.wp.pl a tam praktycznie jakikolwiek news o konsolach, a jak już bedzie cos o GTA:San andreas to masz "dyskusje na poziomie" gwarantowaną, boje się na ich forum wchodzić :P ogoolnie na wp panuje swietna atmosfera, wchodzisz i zastanawiasz sie kto jest głupszy - ichniejsi newsmeni czy uzytkownicy :P

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #187 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:24:24 pm »
Ale oni już wydali Drivera 3 w wersji PL i jest on w wersji kinowej czyli ma tylko napisy... mi to nie przeszkadza a jest wręcz dobre, tak samo było chyba z Lord of The Rings, bez głosu tylko same napisy, Na razie Harry Potter jakiś tam miał polski dubing ale to gra dla dzieci więc to bardzo dobrze.

Właśnie to mnie rozbrajało że oni mówili że konsole to już nie do gier i to tylko bijatyki a najlepsze było to: "To że ktoś gra od zasu do czasu nie czyni go graczem:-)" czyli jak mam konsole to gram od czasu do czasu? Ciekawe skąd on to wie... albo wiecie fajnie mają kolesie w domu ale mnie jakoś mama by nie wyganiała z pokoju rzeby oglądać na wspólnej bo się do ich pokoju nie ładuje (ale przez to nie gram bo nie mam TV w pokoju już :( )

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Dark M

• General
« Odpowiedź #188 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:30:45 pm »
LOTR był spolszczony pżez EA

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
« Odpowiedź #189 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:32:35 pm »
Hm spolszczenia kinowe jeszcze jako tako ujdą, ale najważniejsze zeby finali się nie tykali...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #190 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:34:41 pm »
Wiem że był przez EA ale podałem tylko przykład że spolszczali, Potter też był przez EA spolszczony, a CDProjekt miał spolszczyć Baldurs Gate Dark Allience i im coś nie poszło bo w N+ reklamowali tę gre przez pół roku a w końcu jej nie wydali--_--'

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
« Odpowiedź #191 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:36:40 pm »
pewenie sie producent nie zgodził na ingerowanie w ich dzielo(bylo jeszcze chyba pare takich przypadków)

Offline Dark M

• General
« Odpowiedź #192 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:43:49 pm »
Było tak że ci co stwiożyli to baldurs cośtam zostali połączeni albo whonięci z jakąś firme która nie zgodziła sie na wydanie bo niebyło wsyztskih formalności... ale wg. mnie mała strata, mi wisi czy będą polskie gry wyhodzić jeśli mają wyhodzić tylko takie w które niehcem grać.

Tam na WP niejest aż tak źle, bardziej widać wojne Xboks VS PS2 kontra reszta świata, al niekiedy fajne teksty lecą w strone ludzi któży mają coś do Ps2, np "pikselozy to ty masz na tważy"..;D

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
« Odpowiedź #193 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:48:37 pm »
hehe no niewiem moze.. ja czytalem newsa o GTA:SA właśnie(oczywiscie mial on spory poslizg, te same info na np. Gamespocie było wczesniej juz :P ) i była typowa wojenka PC vs komsole na bodajze 4 strony komentarzy :P

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
« Odpowiedź #194 dnia: Sierpnia 29, 2004, 12:22:48 am »
Jak dla mnie gry na konsole są mało skomplikowane, nie wymagają od gracza większego zaangażowania (przynajmniej ogromna większość z nich).

a swistak siedzi i zawija...no nich mi jakis PC-eciar zpowie ze jakikolwiek FF czy FM, ew. VS nie wymaga poswiecenia :D...normalnie smiech na sali...

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #195 dnia: Sierpnia 29, 2004, 12:27:20 am »
zaloze sie ze to pisali kłejkowcy i unrilowcy itp
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #196 dnia: Sierpnia 29, 2004, 01:22:31 am »
K***A.. aż żałuję, że nie mogę się tam dostać, żeby się z tych ludziów pośmiać... gry na konsole są mało skomlikowane... czemu? bo w jRPG'ach trzeba ciągle jeden guzik naciskać, żeby dialogi przelatywały. Na telewizorze się nie da grać.. czemu? Bo czarnobiałe radzeckie gówno pewnie nie ma wejścia euro, ani czinczów. Gupio, że gier nie tłumaczą.. czemu? Bo człowiek jest za głupi, żeby trawić angielski.

huu.. ale mi ciśnienie skoczyło. Jak ja bym usłyszał, jak ktoś mówi, że CC albo któryś FF jest niewarty uwagi, to bym mu się do gardła rzucił.... krajst.. muszę ochłonąć...

Offline Dark M

• General
« Odpowiedź #197 dnia: Sierpnia 29, 2004, 04:23:40 am »
Po co się denerwować, ja już niejedno takie zjawisko widziałem, i traktuje to jako pżejaw wyjątkowego debilizmu, ogranicznie, niewiedzy. A Argumenty niedługo zaczne spisywać, a w tych komentażah są 2 perełki "telewizor jest zaduży" i " na konsolah niema piractwa" . ALe niema co się temu dziwić taki pryszczaty cieć, kujon jeden w okularkah, co w szkole go w Toalecie spuszczają, to napewno woli sie zaszyć w kaciku pżed małym monitorem po ciemku, i niszczyć wrogów w ultraskomplikowanyh grach, gdzie glównym problemem jest labirynt, a jest on skąplikowany dlatego że cała sceneria wygląda tak samo i niewiadomo gdzie iść. Dum Tszy "rzadzi" -tez fajny tekst :]

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
« Odpowiedź #198 dnia: Stycznia 01, 2005, 05:44:21 pm »
hehehe chcialem to dac do dzialu humor ale sobie o tym zapomnianym topicu przypomnialem:
http://www.cdprojekt.info/forum_post.asp?sid=12159&page=10
obserwuje ta dyskusje od jakiegos czasu i do tej pory niejaki Seraphito sie bronił męznie, ale ostatnio najżałośniejsi przedstawiciele rasy ortodoksyjnych pecetowcow zaczeli uzywac takich "wspanialych i mondryh" argumentow ze sie nie moglem powstrzymac od napisania czegos :P jak komus sie bedzie nudzil to tez mozecie popisac :P

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #199 dnia: Stycznia 01, 2005, 09:31:21 pm »
buahahahahhahaha.... no nie zdzierżę..... co za idiota..... wiecie co... chyba wyrzucą łóżko, bo przecież mogę spać na fotelu.. o kurcze.. mam dwie lampki... czyli jedną mogę wyrzucić bo mi miejsce zajmuje.... omg... ja mam dwa ołówki!!! Ile to miejsca się poszło jeb*ć przez to marnotractwo...