GP-jakiś taki bez wyrazu ten av ale tak jak mówiłem kompleteni mi niepodoba się te bohater w czwartym FM i wygląda jak jakiś amerykański napinator:/
Dalej utrzymuje to co mówiłem że Lavigne wygląda tu fjnie i nie radze ci zmieniać Yuzuriha
Morchol nie widze twojego avka:/... już widze i myślałem że to inny a to tylko powięszony
Deruku eMu-Avatar fajny, ale to Kenshin... to wiadomo że musi być fajny, przeczytałem tylko 1 tom serii i uważam go za konkretnego bohatera, a uważałem już go za takiego nawet przed jego przeczytaniem... oglądając tylko AMVki
Wizard:Na pewno lepszy avatar od tego"ryswanego" koleszki z BoF ale niewiem czy ci pasuje... jakoś tak nie skojażyłem wogóle tego ava z tobą., ale może się to zmieni, choć napewno avatar jest ładny, oczy ładne i wiatr we włosach
Dark M
Kenshin dostaje w ryj tylko od Kaoru, i Gipson ja widziałem tą scene wyraźnie dostał bombe, i na tym avku to widać a na twoim wyraźnie widać kwaśną mine i nic niewykąbinujesz.
Jezus maria(n)!!!!!!!!! Gadaliśmy bzdury! Na moim avku widaćwyraźnie że Hyde siedzi na jakiejś polanie i się zastanawia... a wiesz nie wszyscy mają ubikacje tak jak ty w ogódku.. nie którzy mają w domach takie cosik co się toaletą zowie.. nie muszą na dworze przed sąsiadami czajówy walić;]
A na YUzurihowym avku nie wygląda aż tak ładnie, wygląda raczej jak z rodziny adamsów.
To coś pod tymi słowami to Avril??? Pdobna do dziewczyny z mojej klasy w gimnazjum.
Kaoru
Na tym avku był facet czy dziewczyna? Kaoru to imie męskie.. ja myślałem że tam była kobita:/